嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問有人愛用衛生巾(棉)的嗎

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-12 00:25 發表   
+ _' F( d5 f$ Y' L% ~' u1 ^冇M到都可以用?
- t/ Z# ^9 ^* ^* z4 j; o5 t* G
Why not?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-12 00:25 發表   
% \0 \2 s8 {# I# G  W冇M到都可以用?
+ N2 ?2 O; C9 I( f
5 C, `# V( L. T點解唔用得

唔知有無姊妹會好似我, 用一個網上計"經期", 然後到時到後用衛生巾
+ H! B( k- }) B; b' Z- I/ T/ l+ D1 \$ B! g7 W- G4 }2 o) V/ N: Q$ D! T: \
http://www.mymonthlycycles.com/

我都用  偏好夜用的

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-12 00:25 發表   ) v5 Q$ \* g6 G* @/ x, C9 l# }5 Z
冇M到都可以用?
) a7 _" j' H. N% g1 K9 y
4 m' `8 F3 n/ a" `

' n9 a! I9 y, [) K% d) v, v7 F# }0 _2 C點解唔得先?

引用:
+ W6 T# P; V! S( e- H* v7 f冇M到都可以用?
1 K' O, _) d. r/ t有D女人失禁米用囉,點解吾可以?
: f) A, c7 ?, O$ M& {

我十分喜歡戴衛生巾, 出街時用普通裝, 在家時必戴產婦衛生巾, 用時自己感覺似女人, 好有滿足感.....

引用:
原帖由 wing1971 於 2011-5-7 15:20 發表   
" j. @  j- _1 i+ s  ^我十分喜歡戴衛生巾, 出街時用普通裝, 在家時必戴產婦衛生巾, 用時自己感覺似女人, 好有滿足感.....
6 G+ l: W+ y4 u7 R
試下用埋衛生帶,感受下以前做女人的感覺

亞婆年代的衛生帶,大陸仍買得到

請問, 香港或大陸那處可以買到衛生帶.......

引用:
原帖由 882288 於 2010-8-21 02:15 發表   8 \0 h, Y* {3 a
- Z7 h% C& t& \7 X% [2 u) M& N
我個人就比較喜歡用高潔絲產婦衛生巾!有質感!
$ H" I/ k6 B5 O' m/ {7 l+ m  i/ a* o
我都鐘意用厚巾...好有女仔Feel...

我用開護舒寶清新香味同40cm及write41cm真係好舒服好正喔~~~

我用開護舒寶清新香味同40cm及write41cm真係好舒服好正喔~~~

護舒寶40cm的巾巾尾部好易爛, 唔知各同好有無同感?

引用:
原帖由 kdkid 於 2011-8-26 21:18 發表   3 y1 x% B6 Z7 w1 T2 k2 P; E1 k, w
. A/ j$ x9 j6 t4 T" E3 }( k! q9 i; h

7 C$ ^; I, B; I! J同意!我都試過!
, M/ ]5 K" I) }8 d: e) H/ y可能摩擦多囉!
$ s# d# w3 K% u& g$ R6 h8 u) F8 f) o
不過護舒寶40cm厚左D,都係Kotex舒服. d5 E! ~" t) g$ {( m8 K; k( f) [
一分錢一分貨!

引用:
原帖由 kdkid 於 2011-8-26 21:18 發表   2 q# n0 k# }; h
+ S5 |# X6 u3 w: H
5 k; g( K6 f+ S% W5 ^/ i" W唔係只係40cm, 32cm 都係

有冇姊妹用護舒寳pinkcess 28cm 輕巧夜用呀?我以前都係Kotex 28cm 輕巧,以架轉用護舒寶,覺得舒服好多。

蘇菲 高潔絲 多 最愛用厚

引用:
原帖由 whitesnow 於 2011-4-13 17:41 發表   
5 C: \% z/ H6 _" P( b唔知有無姊妹會好似我, 用一個網上計"經期", 然後到時到後用衛生巾
, \$ i* l" U! @9 T1 y, U' h
! M4 m+ b6 ]7 c+ chttp://www.mymonthlycycles.com/
& m8 l: ]/ ?9 Y3 e
這行為冇得項.

引用:
原帖由 882288 於 2010-8-21 02:15 發表   % E3 Z7 H5 N8 B- h" N! @1 ]
: L7 w+ C" N8 M, \
我個人就比較喜歡用高潔絲產婦衛生巾!有質感!
# z) m( f/ \% u1 K$ ]
( @6 x% i1 I' B' [$ a我也喜歡用高潔絲,棉柔的。