即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

永久會員問題

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 12:51 AM 發表   ! {& b3 U' _! t% u
3 M3 q. C( n& {% n8 x$ Z

2 Z& u8 z2 ?; ]9 m4 x: y我距離cd...10萬8千里呀, 都係繼續戀物算o勒~~
x2
YV3S1E117XC050141

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 00:42 發表   
- I6 o! |# Y( N) [& k7 V8 v
# `9 O, k8 U! w: t7 ^! f2 _" @+ t! k5 v, |7 i0 I
死啦, 你o地個個都咁講, 會cd/戀物多好多個範疇, 唔制呀, 我純迷戀校服, 唔要有其他支節呀!!!
! }5 ], [$ }, c6 J
  ?% e1 j/ t/ ^0 D  I- C# x, b( S但係, 你o地個個都好似話俾我知冇可能淨係鍾意一樣o野咁wor,
* K" X; |+ I+ c3 q2 ^; g咁點算呀?! 心情沉重添~~
' t; Q/ C6 H6 e+ ^3 Z  j
0 s; j3 P  q4 A/ M% s+ `; v3 F( X7 u8 {
好似upgrade 電腦咁, 換吓一樣, 又一樣, 卒之成部換晒.......
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-23 00:43 發表   
4 n' e% |1 ~2 N
" z/ Q' J  ^; f# L7 g- X, H恭喜成為真正既CD
( q  d4 a4 t: }9 q

- t- k+ N0 T; K) `, j 真係唔知恭喜定點
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-23 00:55 發表   9 p6 @( R5 f) S& u8 }8 f4 y& G

" p* q3 n# d& W# c# J8 v- m* E& U& ?1 p1 H
好似upgrade 電腦咁, 換吓一樣, 又一樣, 卒之成部換晒.......
) v1 A. X. A3 P! N" A- P% g& D& \$ n0 A7 y8 I
windows出到7, 但係我仲係用緊xp咋, 我個人較為守舊, 睇o黎...應該可以延長多幾年愛校服o既戀物生活o既~~

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-23 00:57 發表   ( X4 o  B+ Q( y4 D% k1 O/ |) {

- a) y" n; |4 E4 ?; V7 U+ |, I6 B1 U# X4 |- N; w  @2 e
真係唔知恭喜定點
0 ~3 m- O( ]4 {. g3 j: p, H; n
其實你自己都唔想咁?

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-23 00:53 發表   
. R9 X& h7 M* B! t- D8 ]x2
; D5 G( t2 ?6 Y7 {9 ~( T, J% p

) p  D1 W$ w$ C% {% a3 z哈哈, 你都開始upgrade緊啦, 應該成功進化到o既時間短過我o既~~

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 12:58 AM 發表   
- \+ h/ p5 l8 p: _$ j# \" E3 L* ?" Y5 M- r

5 [" I5 c3 z# @' f4 N: Swindows出到7, 但係我仲係用緊xp咋, 我個人較為守舊, 睇o黎...應該可以延長多幾年愛校服o既戀物生活o既~~
守舊與否7 o. r3 ]8 P: ^  O" ]
在乎觀點與角度
- x+ e- C2 y7 v( H+ }" y
1 I9 O# @6 m( G6 O2 e# s( w1 @) l正如 有人連M牌b9tl都嫌舊" r: G8 \( _3 ]) B' }+ ]( b
有人望住架金車話係新車 一樣
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-23 00:58 發表   
) v  r3 d' ]5 b% a2 h
: a3 }, G+ j. O7 q: f- I; Z其實你自己都唔想咁?
, L6 c6 J$ @$ {5 X- J' i9 ~+ D$ ^. v; K6 O4 B: |
半年前真係估唔到, 主要真係無諗過化妝, 影到靚相係超開心嘅 , 但屋企越嚟越多嘢 , 要控制吓

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-23 01:06 發表   
* I. ~* C4 V; A$ a- s# ~( x! c+ S6 k, J
. }: N- w& \4 ~, _4 Q9 m+ J
半年前真係估唔到, 主要真係無諗過化妝, 影到靚相係超開心嘅 , 但屋企越嚟越多嘢 , 要控制吓
+ G" x. D- ?9 T9 f
: X% O  `& z# K" x我買校服都係呀, 不自控咁買o左差唔多80幾90套校服, 多都要蝕讓賣返出去, 真係有少少失o左控呀...

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 02:45 發表   
2 U" j5 X( o9 |( Q2 F
; r: N# S: v: U  O, @) C) Z: F0 J& U4 K. x3 X. l
我買校服都係呀, 不自控咁買o左差唔多80幾90套校服, 多都要蝕讓賣返出去, 真係有少少失o左控呀...
+ c( q) k  F( D* E7 O% ]" r/ g5 o7 ?4 z* b/ V3 g" z% t$ y- I
are you many pantyhose in your home?