嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家戀什麼物?

好似好復雜.我只想搵人一齊包尿片
引用:
原帖由 wetsissy 於 2018-4-10 15:54 發表   
6 i/ N. g* n0 ?3 K9 B( q! l其實係尿戀(忍尿、瀨尿)引領我進入戀物既世界

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2018-4-11 00:14 發表   5 U" V+ }" Z: P4 t  s
好似好復雜.我只想搵人一齊包尿片
0 D' A2 @3 e6 Y( k; I  T' p2 I& q* e; {- b" w. F
其實唔複雜 玩瀨尿玩玩下就會悶 悶就會搵更多野玩

悶咪大家打下飛機.大家互相換尿片
引用:
原帖由 wetsissy 於 2018-4-11 00:18 發表   
. f" o9 Q5 g  A1 \! B$ g
: m, h1 i* L& R  i
5 D6 K4 Z' B2 U  K, S! Y$ |其實唔複雜 玩瀨尿玩玩下就會悶 悶就會搵更多野玩

女裝衫褲、內衣褲

我比較戀係黑絲同高跟鞋,依兩樣野係我最愛
) c  G) T$ [8 f. ~. F4 d6 h
8 R1 [0 z! q- z% c. I& n) u自從著上黑絲和一對名牌高跟鞋JC後,就已經控制唔到自己(定時定候要洩一洩),4 {; C& ]2 J. a! c( g. Y1 V1 R

6 ^# ?2 T! _/ l+ \, T& k- {因為依兩樣野著上身(黑絲+黑色JC)真係好正4 i8 ~0 _/ m: g6 G5 d

; ?1 F  o6 G3 |& o+ F% t2 E不論自己雙手定係道具都好,有時候洩得勁得濟,都扯爛自己著緊對黑絲無數次

m 巾

本人喜歡m巾

m 巾,高跟鞋

本人喜歡m巾,黑絲襪和高跟鞋

制服是我的好朋友~

我喜歡女內褲衛生棉。

校裙,仲要係白色連身裙個種

引用:
原帖由 Shenmue2 於 2018-4-13 18:10 發表   
' Y' h, M, e' e* j1 w  \+ |8 D女裝衫褲、內衣褲
& {1 A2 H5 X) v+ P  H& n2 M7 h4 e
女內衣褲我穿左幾十年

引用:
原帖由 ggp11250 於 2018-6-24 08:52 發表   
/ H" y# L. z  h' Z3 i4 H4 P" J我喜歡女內褲衛生棉。
2 ~0 w' {4 x. a+ O3 l  i
我喜歡阿婆年代的的衛生帶

重度迷戀裙子

我是CD,深深迷戀裙子,已經有200多件,但是還是想要更多裙子

引用:
原帖由 雅婷 於 2018-7-25 13:27 發表   5 |* c" J* u* p+ j4 r) ~
我是CD,深深迷戀裙子,已經有200多件,但是還是想要更多裙子
, K4 w5 q2 o# B' z
200多件?穿得哂嗎?

小學運動服6 f) @' N8 a! C, o" `" c* a; `7 N
中學校服 旗袍* p9 S* k1 I& Y3 u* m" Q6 E
芭蕾舞服同絲襪4 E1 ~. A. @7 X' Z/ T2 N' K
泳衣
( K, h# }; G3 U% M9 w" |& j$ P, U' T* f) w( P
已經試過買小小黎試下

絲巾、薄圍巾、女性手帕

除了絲襪,胸圍,底褲,其他都未試過。如果空間條件許可,我也想試試。

呀我都鐘意女性頸巾。

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-22 23:20 發表   6 H1 a) X* Y: f5 f, _( x0 X! d2 h& N+ V
呀我都鐘意女性頸巾。
/ R$ C# d. [5 s% R9 x: n( B$ ?' E* n. R" H( O3 ?& G8 E
我喜歡穿上絲物
' X" d; w: D; _0 s" m4 E5 X+ @http://hkcd.tv/thread-75713-1-1.html

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-22 23:20 發表   5 ]" O& \4 P: B% [+ @
呀我都鐘意女性頸巾。
& b: c4 H9 \# W7 C邊種?
! R+ r& t8 g) l# Y, P2 S/ l絲巾定係真係凍天用個啲頸巾