嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家戀什麼物?

好似好復雜.我只想搵人一齊包尿片
引用:
原帖由 wetsissy 於 2018-4-10 15:54 發表   ! y  _: ]6 @7 r- F; F' o
其實係尿戀(忍尿、瀨尿)引領我進入戀物既世界

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2018-4-11 00:14 發表   2 A: a" H5 w6 P
好似好復雜.我只想搵人一齊包尿片
, B' q& M1 c0 U
/ e* y6 B& e* w+ Z6 D/ I
其實唔複雜 玩瀨尿玩玩下就會悶 悶就會搵更多野玩

悶咪大家打下飛機.大家互相換尿片
引用:
原帖由 wetsissy 於 2018-4-11 00:18 發表   
3 [0 W" i  H; n
. K1 b, e/ L6 I2 ?9 I
& C( O6 h  X: D! ~5 d0 \其實唔複雜 玩瀨尿玩玩下就會悶 悶就會搵更多野玩

女裝衫褲、內衣褲

我比較戀係黑絲同高跟鞋,依兩樣野係我最愛
1 E1 @( ^8 v% @1 `. _: i# }) T/ C7 P; Q% }2 }1 A6 @9 Q
自從著上黑絲和一對名牌高跟鞋JC後,就已經控制唔到自己(定時定候要洩一洩),3 ?+ r0 q- B, j4 x3 v
1 d- ^: }3 f+ ~
因為依兩樣野著上身(黑絲+黑色JC)真係好正
' R3 ~) i8 m6 i) S& ~/ N  c$ M
6 m0 J+ e: F% i- w1 M" w2 w# @不論自己雙手定係道具都好,有時候洩得勁得濟,都扯爛自己著緊對黑絲無數次

m 巾

本人喜歡m巾

m 巾,高跟鞋

本人喜歡m巾,黑絲襪和高跟鞋

制服是我的好朋友~

我喜歡女內褲衛生棉。

校裙,仲要係白色連身裙個種

引用:
原帖由 Shenmue2 於 2018-4-13 18:10 發表   
8 S4 v) {  _  o: [$ r) E2 X& J女裝衫褲、內衣褲
! t$ h1 t& j: `8 Q女內衣褲我穿左幾十年

引用:
原帖由 ggp11250 於 2018-6-24 08:52 發表   9 |+ p0 l% F% q/ F  A6 y
我喜歡女內褲衛生棉。
& F5 \' }0 d' T$ [% p( P
我喜歡阿婆年代的的衛生帶

重度迷戀裙子

我是CD,深深迷戀裙子,已經有200多件,但是還是想要更多裙子

引用:
原帖由 雅婷 於 2018-7-25 13:27 發表   / h9 _, R5 Z8 `: N# B, x
我是CD,深深迷戀裙子,已經有200多件,但是還是想要更多裙子
. f4 ~7 |2 l2 z% s
200多件?穿得哂嗎?

小學運動服9 Z( O. @, P+ F, ~7 j+ g
中學校服 旗袍2 m  _2 t( M* V6 G$ j4 M
芭蕾舞服同絲襪* A2 C  p, T1 g. L- W4 D, f
泳衣1 X6 _: A# B* h/ ~$ W/ Y5 a) K9 |

) v, y4 P/ N5 U4 \3 g  |' t- u已經試過買小小黎試下

絲巾、薄圍巾、女性手帕

除了絲襪,胸圍,底褲,其他都未試過。如果空間條件許可,我也想試試。

呀我都鐘意女性頸巾。

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-22 23:20 發表     q8 B2 I6 U8 g$ n: J0 g
呀我都鐘意女性頸巾。
/ H1 O3 i$ y8 F2 s3 C+ H7 P' `. d6 \

- a/ d9 Y$ E0 F6 R- Z2 }我喜歡穿上絲物
! H7 e3 |( b  w8 b0 e9 @; Thttp://hkcd.tv/thread-75713-1-1.html

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-22 23:20 發表   1 {% y6 |( f! w3 z2 n
呀我都鐘意女性頸巾。
' T6 N5 P2 Q) s- D8 f4 h
邊種?
- R7 F; N7 k# X* F! C絲巾定係真係凍天用個啲頸巾