嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD或男兒身去買女裝?

CD或男兒身去買女裝?

想請問各位去買女裝外卅內衣時,你地係CD左後去買或是男仔身去買架呢?) |# G& t+ ^4 t* @* k' Y

5 x* r7 u5 O5 ?  ^& e若CD左,又有冇人發覺?+ I. F  k- p, W2 U1 x. B) p

8 r  n* X- F$ B" N: J5 T8 |' A咁大家有否試過以男仔身拎女裝入試身室試呢? 8 r9 o7 d/ C: l! E9 \% w
( @2 I. V, ^3 `9 C$ J8 f: d% }; ?
thanks ^^
' ~) i3 E. X8 Q6 t3 a% v
) O% q% B/ m7 @9 T' y6 C5 p[ 本帖最後由 kr_12 於 2010-7-27 23:49 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
兩樣都有, 睇下咩場合同地方啦

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-7-27 18:56 發表   
& o: h; c$ E& d& _+ N+ O兩樣都有, 睇下咩場合同地方啦
% }+ }. b9 S( ?1 _( U
) N0 y5 ~$ @' t' N" T7 }咁在咩場合你會以男卅女打扮去買野呢?

男生也可以買(女性)內衣吧
. ?7 m( b1 N. A0 w( p+ @' M% F怎麼你們好像都感覺很困難一樣???# x4 w8 v) q9 \) ]

引用:
原帖由 kevin428 於 2010-7-27 19:20 發表   0 v1 u+ L: g& z: t
男生也可以買(女性)內衣吧
9 l4 J7 J& x! B" q9 W怎麼你們好像都感覺很困難一樣???
# O3 ^4 W0 N1 W% O: A
4 K4 G7 w) c* U' L
+ y) K0 K1 d6 g1 I5 ^3 f% b0 Z, R
只是好奇一問而已..
6 o, y9 @9 D- k  H# ^0 M3 ~我自己當然試過男兒身去買,不過感覺若CD比較好。4 J" @: M& `, j1 s& j; t
我唔識化妝,所以想問問有冇人CD去,了解下

回復 3# kr_12 的帖子

有時如果買內衣嘅話就會著女裝(cd)去買, 如果買襪呀, 鞋呀或者買衫都多數會著男裝去買

我想cd去買女裝既衫  不過依家冇咩錢-___-

其實男女都得 = w =& d( O) a3 Q8 j! z' Q: X
看你在意否

我都用男裝去買,男生也可以買女內衣啊,說送女友就行了,7 `+ E9 w5 I6 L" v
如果cd去,被看穿反而麻煩
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-7-27 23:26 發表   ! m" w9 u$ p* e* ^
我都用男裝去買,男生也可以買女內衣啊,說送女友就行了,
0 H& p! d: s& c  p/ p  @如果cd去,被看穿反而麻煩
6 J9 n: d# h; t; M: d9 ~" Y
: i! w. J* B! \, \  W嗯..你也說得對呀!

咁大家有否試過以男仔身拎女裝入試身室試呢?

我成日都係男裝去ga啦! 由其係H&M添! 跟本d Sales 唔會理你! 如果其他舖頭試就會去d相熟而知我係一名CD的舖頭試! 而家好多舖頭其實都唔太介意招呼CD的! 由其係"王祖南"出現後,我0地更加受惠了! ^^
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-7-27 23:26 發表   
% ^1 a/ ~6 v# b/ I" @& N8 t我都用男裝去買,男生也可以買女內衣啊,說送女友就行了,
3 C$ m* u, s, P) e6 l( M& c9 H& ~如果cd去,被看穿反而麻煩
; a  y- q8 s1 p- m8 b! ]5 v) L1 n
7 y+ e- M+ j1 i; G
ameifule姐, 其實我大多數會去中環利源東街果度買, 一來有得試, 二來佢地見慣CD客! 所以我都係男裝入去試Bra! 冇問題ga!心理關口而已! 其實實際情況唔影響別人便可, 我意思係揀最少客在鋪內, 始終中國人唔係好似日本人咁開通, 令人側目影響人生意就過意不去了!^^

引用:
原帖由 CECI 於 2010-7-28 01:50 發表   
; p* Q/ k3 K' ~1 Y) c
2 y/ N; [3 i1 n" i
4 T# d. Z- O1 {- Sameifule姐, 其實我大多數會去中環利源東街果度買, 一來有得試, 二來佢地見慣CD客! 所以我都係男裝入去試Bra! 冇問題ga!心理關口而已! 其實實際情況唔影響別人便可, 我意思係揀最少客在鋪內, 始終中國人唔係好似 ...
7 l4 i( J" p6 E, n6 M* i3 A" s! }
如果我能知道台灣有哪家店歡迎cd的(或不介意cd上門的),我也會去的,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

我都係以男兒身去買# g0 H/ q& @" J5 z
話送比女朋友咪得囉,最緊要講得岩個size就得喇: G  H3 |3 X. k/ O* w6 B
* ]( |5 V' J4 n9 R* k* _" c" X
最多咪補多句 [萬一唔岩size 可唔可以囉黎換size or 其他款] 咁就ok喇

我都是男裝時去買
7 r' W: P) A( C. `3 M試身都是
' m* v0 f  J/ ^- H冇咩問題; l/ ?! v$ w* \& C6 V; Q$ O/ L
女裝去試她們可能有奇異眼光$ ]3 f) W, v7 v" d9 q
男裝去試她們可能覺得新奇 ( O; t; J1 W, g" O+ _: R. Q" L
還會給你意見

引用:
原帖由 wadee 於 2010-7-28 11:29 發表   & }0 m$ D8 W, \
我都是男裝時去買 " M& x& N; M# Q8 l% Y
試身都是0 ^! n' r8 R) B" \8 ]' B
冇咩問題0 A0 V5 Z. r1 x% t4 o
女裝去試她們可能有奇異眼光& j- D2 @) E" E! M) k3 R6 \
男裝去試她們可能覺得新奇 / T; X& G4 |6 o* A- p4 @2 Y
還會給你意見
; D* u9 |2 K* {/ x8 N1 o

: l. _' |. J6 H+ ]1 L" T$ i是啊! 絕對認同!

cd去買衫隨時弄巧反拙!男裝去試雖然未必有得試,不過至少比較難比人覺得係變態

去買女裝外卅內衣時,是男仔身去買  O7 R: @$ d1 @. z2 }4 k/ i
又未試過以男仔身拎女裝入試身室試...  
2 c# j7 J* ^3 h; d5 a有冇姊妹可以分享下經驗呢?

引用:
原帖由 crazyguy169 於 2010-7-28 16:06 發表   $ \8 ~# B7 p" x9 }+ `' e" E( Q
去買女裝外卅內衣時,是男仔身去買
* G, K6 J# c- I1 C又未試過以男仔身拎女裝入試身室試...  
; M5 U7 `9 b- c& R; P有冇姊妹可以分享下經驗呢?
8 J+ R! n. a% `2 o

3 E- W/ t( r( s# U雖然post係我開卅提出,不過我都有少少經驗既..
7 L2 I& R+ m- o- s6 o# ?5 b$ \! ?, ]7 f) E* s4 @
啲大公司多數話至多只可拎3件衫去試身室(如H&M,UNIQLO,而Esprit outlet就5件max),通常我會拿幾件女裝,再夾1件男裝(如牛仔褲)咁拎去男試身室。
; P5 j# Q- P% E  a" z, J3 H) y' Q4 Q3 N
不過就唔好拎埋衫架入去,你揀衫時只拎件衫。因你在更衣室門口佢地多數會替你拆衣架比你試,你唔想比人知你拎左女裝的話,你只係手拿幾件衫,同佢講你拿左多少件,佢就會比你入去而唔會check你拎左多少件。若唔拎衫架入去,你甚至乎可全部係女裝咁拎入去都得,反正唔會check你。