嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尖沙咀買絲襪好去處!

世上有這樣的好事

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 00:49 發表   
0 s$ t7 }+ Y  b! w) J; O% T: T. M+ ^
0 C$ W- f7 b7 P* i$ f% w
你叫到一定冇問題啦!
8 R& V7 ?5 i5 N7 ^
幾時得閒先?

good sharing.......我星期一出尖咀,可以去見識下.......thanks

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 00:49 發表   
+ @  M8 l7 `7 u& u' {# S1 |5 o! z% F8 q; N  H

1 }3 \% |, q+ ~ 你叫到一定冇問題啦!
2 a' N0 _; A6 ^0 x2 ?( h# o2 y4 W; c$ V, R3 S
我都好想去呀,可唔可以同我一齊

加連威老道樓上鋪我都去過,唔知係唔係樓主講果間,但真係可以慢慢睇.d  sales仲好nice,我買完仲問我洗唔洗拆packing添,我就梗係唔洗啦,佢仲話可以慢慢睇其他野喎

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-8-21 18:18 發表   
& x- K. w, y' n5 q! B" N0 G
: O# ]* x6 v3 N% T4 o& ~: F) P" D$ V# S
我都好想去呀,可唔可以同我一齊
) _) Y" A' k: h7 X
# ^" V0 V' i; w) |
三人行? 其實都冇問題的! 不過要夾夾時間啊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

睇黎唔錯~不過會唔會超多人架...

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-8-22 13:07 發表   
6 F# A% C5 B& d7 x( w+ ]睇黎唔錯~不過會唔會超多人架...
; T1 d1 b! p. N7 R" k; {% M- X4 x/ x- V/ B/ N
我上左去兩次, 不過都係得三四個人!(連我在內)

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 23:17 發表   
5 y% j6 U5 Q0 O7 x  [6 _
! A: \1 [/ @4 |9 I* K
' e3 X) I4 C5 C9 s0 d* j 三人行? 其實都冇問題的! 不過要夾夾時間啊!
* w! s2 L* z1 d3 b& j/ I
/ {* [0 w0 n0 r4 l咁可唔可以add我msn傾下呀?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 23:17 發表   
7 [6 C% @" t7 j! G. Y  v, ~1 Q! D3 M7 j7 L' L& H7 c' J
& v0 l; v- _! p( Z
三人行? 其實都冇問題的! 不過要夾夾時間啊!
$ l8 d/ u0 j* n3 p1 P$ ~% O- F1 T( q
5 J. Q- g6 q( U
8 v& u0 S9 v4 s6 l% g
打俾我睇邊日得囉

三個男裝去買絲襪, 好奇怪

引用:
原帖由 silkypanties 於 2010-8-24 14:17 發表   
% J- I$ d8 f( u$ m三個男裝去買絲襪, 好奇怪
0 h: w2 ^  {1 |/ ]. i. Z! K1 \: G( ?6 I8 d
咁都幾創舉ga!

OK! 得閒我上去睇下先啊
" I+ I9 x4 j: H1 Z9 W6 sthx
york

i should pay a visit to there

各位姊妹買完0野記得分享一0下戰利品呢!

有無一件頭泳衣架?( R! b0 \7 f  R  A  j
姐係好似番學果d款咁

引用:
原帖由 banana0525 於 2010-8-28 01:58 發表   
$ F1 Y) ?0 H+ i2 S, i% v有無一件頭泳衣架?% t( b& i, F/ ~3 j. P( p& n8 n$ Y& ?
姐係好似番學果d款咁
4 m9 I9 v" N4 K: F8 |* y, a" v4 N, c
好似有啊! 因為果次我0既目的係絲襪呢! 不過我亦見到好多泳衣掛晒0係度, 但係冇埋去認真睇過囉!

琴晚去左~ 兩邊都超多人, 唔敢入去

引用:
原帖由 happymay 於 2010-8-28 18:31 發表   
7 h6 f' D$ K; J" m8 L" A5 Z琴晚去左~ 兩邊都超多人, 唔敢入去
! R6 r. o' W8 o, g- b5 _1 X4 i; n  y! E; f& v" k! |
MayMay上1/F啊! 地舖一定多人呢!

D胸圍可唔可以試戴?