嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尖沙咀買絲襪好去處!

世上有這樣的好事

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 00:49 發表   
; _" G9 Y2 @$ {% ?2 k' p' L, M7 S5 n
# ~4 ^) }! r# y3 I. m
你叫到一定冇問題啦!
/ _" Q- `* i3 V* h1 V, s
幾時得閒先?

good sharing.......我星期一出尖咀,可以去見識下.......thanks

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 00:49 發表   
3 L4 r9 Y  ]/ ~# J
" k# f  L8 c' D' G/ f3 _
$ D$ z5 z$ Y) j7 E) A 你叫到一定冇問題啦!
& D7 ~6 Y: V- ^/ N) ~

' k. f4 m% K0 p$ u; K我都好想去呀,可唔可以同我一齊

加連威老道樓上鋪我都去過,唔知係唔係樓主講果間,但真係可以慢慢睇.d  sales仲好nice,我買完仲問我洗唔洗拆packing添,我就梗係唔洗啦,佢仲話可以慢慢睇其他野喎

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-8-21 18:18 發表   4 i, |, [% j& k1 h/ V( p1 R9 `
$ t: h( r. S5 s; p5 _
+ @  ?9 G* v4 p( x* L0 t! R/ o6 ^& Y2 v
我都好想去呀,可唔可以同我一齊
$ @: T/ r2 x# e* b& R
: s+ Z$ P; ?3 |; n* |0 K* w: H
三人行? 其實都冇問題的! 不過要夾夾時間啊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

睇黎唔錯~不過會唔會超多人架...

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-8-22 13:07 發表   
# Q5 _# M! s$ N7 X0 J9 d' D睇黎唔錯~不過會唔會超多人架...
- y' H4 a7 i) \) u
4 N# r* h: P9 n0 @( a 我上左去兩次, 不過都係得三四個人!(連我在內)

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 23:17 發表   $ S9 \$ r! v( Z% H2 C
1 l' c5 N9 g* {! H+ O( l4 Q

( o& c  k" f  f1 w/ N: i, [ 三人行? 其實都冇問題的! 不過要夾夾時間啊!
& J) [  Z% G2 e1 ~* B) D6 J# Y, W2 D$ Z% w* N( N! b; l
咁可唔可以add我msn傾下呀?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 23:17 發表   , x0 }6 z+ V& \* @* }. T
% `2 w( n) F% M* k# ?/ b

( o# i* j& d" C% y& j 三人行? 其實都冇問題的! 不過要夾夾時間啊!
0 t3 K4 H3 T5 f5 }; G  n4 O0 Y  |% V

: @1 P! g6 d& `# J+ u打俾我睇邊日得囉

三個男裝去買絲襪, 好奇怪

引用:
原帖由 silkypanties 於 2010-8-24 14:17 發表   
) E7 z' {: \- u三個男裝去買絲襪, 好奇怪
: j2 H1 r0 F4 C! \' t. K4 ?1 A! r+ q. \) }, X4 |0 D/ w# A
咁都幾創舉ga!

OK! 得閒我上去睇下先啊
" N: N/ F4 z' `% u: I# r' m+ _thx
york

i should pay a visit to there

各位姊妹買完0野記得分享一0下戰利品呢!

有無一件頭泳衣架?
% ^$ }! R" l+ t姐係好似番學果d款咁

引用:
原帖由 banana0525 於 2010-8-28 01:58 發表   6 q1 a  `: h# E8 |! J3 N
有無一件頭泳衣架?
8 o4 z2 }: c0 F! Z" u姐係好似番學果d款咁
! B' G& C3 ^7 C" }+ F2 G% ]

* e2 s& j% X# Q& F" i+ I好似有啊! 因為果次我0既目的係絲襪呢! 不過我亦見到好多泳衣掛晒0係度, 但係冇埋去認真睇過囉!

琴晚去左~ 兩邊都超多人, 唔敢入去

引用:
原帖由 happymay 於 2010-8-28 18:31 發表   
6 ]2 P% U; f. Q+ `# }琴晚去左~ 兩邊都超多人, 唔敢入去
6 B/ }* T& f1 j3 C$ `; u; A
) r% O* {, H" j) Z
MayMay上1/F啊! 地舖一定多人呢!

D胸圍可唔可以試戴?