嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尖沙咀買絲襪好去處!

世上有這樣的好事

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 00:49 發表   
: `" S) v4 ~1 }9 U9 Y* R5 b. P" _9 O5 f$ U* o; N

7 {7 c! O/ L- V! C# o* h 你叫到一定冇問題啦!
4 r; B- C+ [5 f. x+ ]2 N* A
幾時得閒先?

good sharing.......我星期一出尖咀,可以去見識下.......thanks

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 00:49 發表   
. [3 v2 t0 t4 y( i- G; Z2 Q9 c
- t# u7 [' n' f9 |
8 l! Y( x9 b6 y2 M; T 你叫到一定冇問題啦!
5 h5 \& j1 W" x$ J- h6 v
9 G; Z8 Q1 ]9 U3 v/ N2 t8 ]: K& O我都好想去呀,可唔可以同我一齊

加連威老道樓上鋪我都去過,唔知係唔係樓主講果間,但真係可以慢慢睇.d  sales仲好nice,我買完仲問我洗唔洗拆packing添,我就梗係唔洗啦,佢仲話可以慢慢睇其他野喎

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-8-21 18:18 發表     K0 t' c' z5 j7 T9 _4 r: @7 \- N
) _' j  D5 e! m: ]+ p+ l" ~

4 L! k! L. m, g% Z% {2 I) L8 c我都好想去呀,可唔可以同我一齊
+ U9 d5 X$ J6 C2 l  [% e4 G/ U. N

' j0 a! c$ B) Q- z. k( d# g 三人行? 其實都冇問題的! 不過要夾夾時間啊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

睇黎唔錯~不過會唔會超多人架...

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-8-22 13:07 發表   . a1 Z$ U& g& L' \" x7 N9 V
睇黎唔錯~不過會唔會超多人架...
) D: s5 d2 R7 F- j: [! o

; X/ Z+ R5 t  k% h* Z 我上左去兩次, 不過都係得三四個人!(連我在內)

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 23:17 發表   7 B/ g( s; Y4 _* k

+ [6 \, ?" E* Q5 i7 j7 T8 x7 w6 S; q9 V7 l: |/ z
三人行? 其實都冇問題的! 不過要夾夾時間啊!
& `3 i% K% K& V7 }

/ ^7 P3 ]8 \, @2 \( ?5 \5 q: v咁可唔可以add我msn傾下呀?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 23:17 發表   
9 {  D) i: n$ {2 V: n
7 T( i' n' C$ `  v' c  P' D* E2 u1 _3 f% K
三人行? 其實都冇問題的! 不過要夾夾時間啊!
6 Q7 ^% {) K0 @0 L/ e- y

: x3 G, A% }, Y9 t+ I: N* K; n( [: Y3 V; _
打俾我睇邊日得囉

三個男裝去買絲襪, 好奇怪

引用:
原帖由 silkypanties 於 2010-8-24 14:17 發表   
  q  }9 F: t2 E3 C1 _三個男裝去買絲襪, 好奇怪
: }" Q2 Q1 C# d8 s9 l7 T' q* Z# [7 s3 I1 s# B
咁都幾創舉ga!

OK! 得閒我上去睇下先啊
; e/ Y7 ?1 q: D0 \9 q/ kthx
york

i should pay a visit to there

各位姊妹買完0野記得分享一0下戰利品呢!

有無一件頭泳衣架?3 n2 |8 ^6 E% c8 e  m/ V
姐係好似番學果d款咁

引用:
原帖由 banana0525 於 2010-8-28 01:58 發表   
6 s# N6 F' @" f8 v; x7 O6 ?# B5 J有無一件頭泳衣架?! J& ^2 @% O- A
姐係好似番學果d款咁
! l- G: l8 B9 `/ G; G" p

0 P0 \5 M. \7 y/ Y  @8 R% w1 g5 B好似有啊! 因為果次我0既目的係絲襪呢! 不過我亦見到好多泳衣掛晒0係度, 但係冇埋去認真睇過囉!

琴晚去左~ 兩邊都超多人, 唔敢入去

引用:
原帖由 happymay 於 2010-8-28 18:31 發表   
; S5 L# N6 v5 j1 i+ ^4 v8 G琴晚去左~ 兩邊都超多人, 唔敢入去
: F$ m  N7 _: c7 D
' k& v9 ]5 A2 k
MayMay上1/F啊! 地舖一定多人呢!

D胸圍可唔可以試戴?