嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尖沙咀買絲襪好去處!

世上有這樣的好事

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 00:49 發表   
: Y( n1 m& f9 W1 v# W: u7 E9 B1 r" G
4 x9 T# W% @- d' y, \* ~! f6 T- [# p( D& T* L
你叫到一定冇問題啦!
4 h$ B7 I1 ^4 A  @/ H6 @1 g幾時得閒先?

good sharing.......我星期一出尖咀,可以去見識下.......thanks

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 00:49 發表   
/ n' `# w2 f5 E. ~3 j7 `, h! b+ d# s7 I3 N8 k/ ]3 K5 T

$ U/ I. E1 S  e0 Y  G  E, ~1 n. O0 a  M 你叫到一定冇問題啦!
' ?" U2 W* i2 d  X0 `! u5 S. S1 m9 V0 `7 S* G  {) f
我都好想去呀,可唔可以同我一齊

加連威老道樓上鋪我都去過,唔知係唔係樓主講果間,但真係可以慢慢睇.d  sales仲好nice,我買完仲問我洗唔洗拆packing添,我就梗係唔洗啦,佢仲話可以慢慢睇其他野喎

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-8-21 18:18 發表   3 X/ h8 q5 h  |( }* G: b; X

, l$ X5 j) C+ O
! H: F' F) K: r我都好想去呀,可唔可以同我一齊
3 k- t* y( ^8 e1 H

* Z$ \# |3 X/ m 三人行? 其實都冇問題的! 不過要夾夾時間啊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

睇黎唔錯~不過會唔會超多人架...

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-8-22 13:07 發表   5 Q3 J7 r3 |4 d6 c% p: K
睇黎唔錯~不過會唔會超多人架...
8 I2 p, G) u' w. e/ K

7 _& e9 S$ G: E+ l. F& r 我上左去兩次, 不過都係得三四個人!(連我在內)

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 23:17 發表   
) `9 J2 L% d$ g: I% c& {2 {( k; i1 c( z8 g7 X/ Q' t1 h

( C/ x$ C8 w* c# @+ w 三人行? 其實都冇問題的! 不過要夾夾時間啊!
" Y" Z: s. ?% h. [& ?. h4 @5 D! F. H  ]: s8 p0 e4 b$ b
咁可唔可以add我msn傾下呀?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 23:17 發表   
' D- z7 t  k% ]) b- X
8 H2 @; S& W& Z. k$ `& w
6 {. A* L, }- v" G 三人行? 其實都冇問題的! 不過要夾夾時間啊!
3 o2 H( K' O4 M+ }* [7 y8 t/ e8 I
* D' f* p/ f/ X' @+ T2 R

; ]3 o. R' \5 i3 f+ F! o打俾我睇邊日得囉

三個男裝去買絲襪, 好奇怪

引用:
原帖由 silkypanties 於 2010-8-24 14:17 發表   / h4 d3 z# j% Z; p7 F) |
三個男裝去買絲襪, 好奇怪
& B) v2 Q7 D# }5 ~
; E! D: E, t5 X
咁都幾創舉ga!

OK! 得閒我上去睇下先啊 8 Z+ |3 @: F0 M) g3 X/ `% {+ b, s0 G
thx
york

i should pay a visit to there

各位姊妹買完0野記得分享一0下戰利品呢!

有無一件頭泳衣架?+ d" P+ W2 ]/ u7 F0 M+ L9 f6 W
姐係好似番學果d款咁

引用:
原帖由 banana0525 於 2010-8-28 01:58 發表   
! r5 x( D9 k5 c有無一件頭泳衣架?4 ~. O  G6 J/ w/ p
姐係好似番學果d款咁
& r& V9 p2 N% z, j+ ]) X& l7 r$ [

! D5 b' ^3 l8 ~8 [; m4 S& c好似有啊! 因為果次我0既目的係絲襪呢! 不過我亦見到好多泳衣掛晒0係度, 但係冇埋去認真睇過囉!

琴晚去左~ 兩邊都超多人, 唔敢入去

引用:
原帖由 happymay 於 2010-8-28 18:31 發表     l) D2 s" @* c+ a) Q  N2 t0 d
琴晚去左~ 兩邊都超多人, 唔敢入去
1 w7 h  W+ o( b2 R# Y

+ r$ K' `* N! n$ ]* ^% _* }# F/ p MayMay上1/F啊! 地舖一定多人呢!

D胸圍可唔可以試戴?