嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尖沙咀買絲襪好去處!

世上有這樣的好事

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 00:49 發表   7 u1 Q* K' q: D
; }! N# |' E0 S' A

& d$ f- v( Z. l1 Q 你叫到一定冇問題啦!
. ]7 C' p5 J% _  X) m- ~3 l3 Y幾時得閒先?

good sharing.......我星期一出尖咀,可以去見識下.......thanks

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 00:49 發表   ' b* T2 O* C7 W  d% f
/ g1 O  p  `5 l( q& G$ p
5 o/ r; c( U; [8 b' s. a
你叫到一定冇問題啦!
  I( g1 ?4 ^9 R. z5 j3 O0 Q% ~/ ?) l
5 v8 \# L3 A) V我都好想去呀,可唔可以同我一齊

加連威老道樓上鋪我都去過,唔知係唔係樓主講果間,但真係可以慢慢睇.d  sales仲好nice,我買完仲問我洗唔洗拆packing添,我就梗係唔洗啦,佢仲話可以慢慢睇其他野喎

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-8-21 18:18 發表   
$ n5 M, Y$ ~3 Q  E
" v/ G! H9 G6 q1 M. m9 x
4 A1 y0 s0 T$ R% B我都好想去呀,可唔可以同我一齊
% ]' e. y9 r) k! J

P. N" b* d3 b4 W( Z* K 三人行? 其實都冇問題的! 不過要夾夾時間啊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

睇黎唔錯~不過會唔會超多人架...

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-8-22 13:07 發表   4 }3 v9 Y9 ?8 |( B& w- `! I
睇黎唔錯~不過會唔會超多人架...
( n3 A; u: P& ~8 K- h

6 M( X) q6 t  M 我上左去兩次, 不過都係得三四個人!(連我在內)

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 23:17 發表   
3 C# ~+ F0 C# g# }4 I- t, ]
3 k' }9 V& _  F1 n0 G& }1 M1 _+ d) o$ f) _6 Y( p- r. ]( \
三人行? 其實都冇問題的! 不過要夾夾時間啊!
  ?- {, t! ]* ^9 e" a9 r( X! i$ }
# ~. }) w- {$ \
咁可唔可以add我msn傾下呀?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 23:17 發表   8 [9 S) @/ `, x: a& Z% r# F

; ^) Y; F4 v# T; X2 @# i0 d, @8 @# z/ `; v
三人行? 其實都冇問題的! 不過要夾夾時間啊!
4 n; c, e# b% C" `
) a6 D2 M4 \, a4 o7 ^
" A8 y$ A% x: q: z打俾我睇邊日得囉

三個男裝去買絲襪, 好奇怪

引用:
原帖由 silkypanties 於 2010-8-24 14:17 發表   
: H0 Z. g8 e) f* p. I三個男裝去買絲襪, 好奇怪
5 W* Y& d! P- z; L
" P% b+ [: l/ J 咁都幾創舉ga!

OK! 得閒我上去睇下先啊
/ @* T4 V. P1 L/ i$ hthx
york

i should pay a visit to there

各位姊妹買完0野記得分享一0下戰利品呢!

有無一件頭泳衣架?
1 o  X7 C3 B5 l- e& y姐係好似番學果d款咁

引用:
原帖由 banana0525 於 2010-8-28 01:58 發表   # Y' d( p9 r. y8 L! i9 z3 V
有無一件頭泳衣架?
) X& f/ W8 o  b5 e) J4 w6 t姐係好似番學果d款咁
7 V- v2 Q. Y% P9 t$ d" P

9 N. L4 `/ {6 c4 \! g- }好似有啊! 因為果次我0既目的係絲襪呢! 不過我亦見到好多泳衣掛晒0係度, 但係冇埋去認真睇過囉!

琴晚去左~ 兩邊都超多人, 唔敢入去

引用:
原帖由 happymay 於 2010-8-28 18:31 發表   ' n  o3 {& h1 F( z  ?% s
琴晚去左~ 兩邊都超多人, 唔敢入去
* I4 L# M2 ~" C8 l* c- [: l: X( I4 p2 l) G: A1 k1 H* _$ z
MayMay上1/F啊! 地舖一定多人呢!

D胸圍可唔可以試戴?