嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尖沙咀買絲襪好去處!

世上有這樣的好事

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 00:49 發表   
7 y: v- j( P( g5 ?% m% G1 W" q. }$ J8 N# h0 |

" A$ W3 |0 z! J, e/ G 你叫到一定冇問題啦!
! X' L0 M5 C/ V6 R* b" M* y幾時得閒先?

good sharing.......我星期一出尖咀,可以去見識下.......thanks

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 00:49 發表   ( j. y, o6 Q, J$ a+ g

$ g# L  V0 ?/ g; K9 o5 F/ m% u% }; {4 t' D7 Z6 p! Y
你叫到一定冇問題啦!
# Y% t8 B; R& z4 v: ^4 y# {% {# `$ @3 A
/ J0 x# V( ^. j' ~1 u) Z0 P- v7 \$ t我都好想去呀,可唔可以同我一齊

加連威老道樓上鋪我都去過,唔知係唔係樓主講果間,但真係可以慢慢睇.d  sales仲好nice,我買完仲問我洗唔洗拆packing添,我就梗係唔洗啦,佢仲話可以慢慢睇其他野喎

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-8-21 18:18 發表   
( S9 t$ n! ?8 f/ D1 Z1 N# D' T6 f7 V& H" y/ G) i9 R

8 ]5 l) O, W( @" Z* X我都好想去呀,可唔可以同我一齊
( v- G0 \  p( Q; h! l+ ^, H8 u
0 I! X* ]# E& a0 Q' s- I 三人行? 其實都冇問題的! 不過要夾夾時間啊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

睇黎唔錯~不過會唔會超多人架...

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-8-22 13:07 發表   
7 d4 W) a  a& l+ E8 \睇黎唔錯~不過會唔會超多人架...
; F8 y4 \* }1 E. }, ~6 m3 z: Z
  R7 r# C! D. L 我上左去兩次, 不過都係得三四個人!(連我在內)

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 23:17 發表   % J+ x) U0 o2 T2 V  p
/ @  ?3 z0 T, u  t

: v, I; H$ C4 D/ a1 N5 T' S0 f 三人行? 其實都冇問題的! 不過要夾夾時間啊!
6 Z7 U, e- m% R0 Z7 C' ?! C/ c7 y0 E  ]3 u+ P8 o: l. p6 M# [. P
咁可唔可以add我msn傾下呀?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 23:17 發表   ! f3 |  }9 @, r/ F. D2 E
( c5 B9 M! M, u  K* G

/ s' h6 P9 S7 C 三人行? 其實都冇問題的! 不過要夾夾時間啊!
2 m$ W* e2 p3 W8 U+ d  j

3 l) p1 v& A. k% ~- Y( q
7 c" {4 @. d  e0 D* A* H. Q/ C打俾我睇邊日得囉

三個男裝去買絲襪, 好奇怪

引用:
原帖由 silkypanties 於 2010-8-24 14:17 發表   + r2 d3 p0 n2 i0 w( O  S
三個男裝去買絲襪, 好奇怪
% A8 ^; ?7 T! O# N8 L$ [+ B  r# W' X
咁都幾創舉ga!

OK! 得閒我上去睇下先啊
* A  V1 T% B$ {6 L, C8 j. `1 X4 g% kthx
york

i should pay a visit to there

各位姊妹買完0野記得分享一0下戰利品呢!

有無一件頭泳衣架?
9 ]2 {+ l# M! C/ }7 u  T姐係好似番學果d款咁

引用:
原帖由 banana0525 於 2010-8-28 01:58 發表   ( ?6 H/ u( \! @
有無一件頭泳衣架?
% M0 F: |) }  {. A# y! s姐係好似番學果d款咁
& r' S' A8 E, Y7 ?

( {# k4 H1 ]& q! |2 f8 _% b9 z好似有啊! 因為果次我0既目的係絲襪呢! 不過我亦見到好多泳衣掛晒0係度, 但係冇埋去認真睇過囉!

琴晚去左~ 兩邊都超多人, 唔敢入去

引用:
原帖由 happymay 於 2010-8-28 18:31 發表   
5 X# X/ C7 n6 \( b- x, L7 Y琴晚去左~ 兩邊都超多人, 唔敢入去
9 h! s, f( M; \! `; q6 i) c0 n
' b% W1 S0 `, c# R
MayMay上1/F啊! 地舖一定多人呢!

D胸圍可唔可以試戴?