嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尖沙咀買絲襪好去處!

世上有這樣的好事

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 00:49 發表   
9 C, |$ g  Y1 y$ x
3 E9 ?( {# p% k9 I
  ^' F$ h* x9 j0 o, v- Z7 e 你叫到一定冇問題啦!
( x# b9 J5 b* l9 h, H7 Y: R
幾時得閒先?

good sharing.......我星期一出尖咀,可以去見識下.......thanks

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 00:49 發表   
9 X* q7 H# l% L% b1 g. Z+ j% ~6 U3 E- I5 Y! K
* s- m0 r) p+ @* i5 h5 @7 y
你叫到一定冇問題啦!
" r: ~+ u/ {' |. X4 B- \

D: n1 K" ?- J- E8 B8 R我都好想去呀,可唔可以同我一齊

加連威老道樓上鋪我都去過,唔知係唔係樓主講果間,但真係可以慢慢睇.d  sales仲好nice,我買完仲問我洗唔洗拆packing添,我就梗係唔洗啦,佢仲話可以慢慢睇其他野喎

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-8-21 18:18 發表   $ K9 ^3 X  u1 X' X

* u! Z# A  y3 V- }% o8 I" L; L4 E' E
4 {! R8 ?: j. P* o6 M; f我都好想去呀,可唔可以同我一齊
7 ~* q6 Q) F/ I  L. ~

; q% L8 p- J: C' u4 Y 三人行? 其實都冇問題的! 不過要夾夾時間啊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

睇黎唔錯~不過會唔會超多人架...

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-8-22 13:07 發表   
; u7 [+ Z' [7 l7 s5 |6 Z睇黎唔錯~不過會唔會超多人架...
8 x/ {1 t( M$ I8 H4 v* v# N
( d* \, `; N  d& g, | 我上左去兩次, 不過都係得三四個人!(連我在內)

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 23:17 發表   
3 v. O  R5 Z1 P. A7 ~+ p% N" c/ O" }6 Y/ `# N
: Y& m7 c$ D4 X; n
三人行? 其實都冇問題的! 不過要夾夾時間啊!
, i1 ~3 H" @* ~+ M# q* Q; Q

) O0 o$ s. @3 {6 x1 g4 @) W咁可唔可以add我msn傾下呀?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 23:17 發表   
* T( }$ _$ V5 k) D
7 m' X, A; Y9 c/ k* A9 {0 y) d( q- U% ], U: g
三人行? 其實都冇問題的! 不過要夾夾時間啊!
- j8 V' H$ D& R+ c6 R$ O7 `) ]/ u, x3 x8 T4 u8 W; z, ?: E. H, J( Y& d

& u; _3 J5 |8 c7 \! q打俾我睇邊日得囉

三個男裝去買絲襪, 好奇怪

引用:
原帖由 silkypanties 於 2010-8-24 14:17 發表   6 P) [$ B3 B- B6 o1 S
三個男裝去買絲襪, 好奇怪
& p% n( I) }& w/ _+ t" @7 V: c
) V  s2 V# D. I: r
咁都幾創舉ga!

OK! 得閒我上去睇下先啊
9 t+ M; W6 _8 Fthx
york

i should pay a visit to there

各位姊妹買完0野記得分享一0下戰利品呢!

有無一件頭泳衣架?8 u4 A. k1 I! M* k
姐係好似番學果d款咁

引用:
原帖由 banana0525 於 2010-8-28 01:58 發表   ( J/ u+ X+ M+ Z" R6 D5 y! P2 p
有無一件頭泳衣架?0 ~( S: J8 M) b. M+ l
姐係好似番學果d款咁
+ \/ E- {' j9 W; M; W2 j5 r
9 \& y5 o  M; D8 y# k# k
好似有啊! 因為果次我0既目的係絲襪呢! 不過我亦見到好多泳衣掛晒0係度, 但係冇埋去認真睇過囉!

琴晚去左~ 兩邊都超多人, 唔敢入去

引用:
原帖由 happymay 於 2010-8-28 18:31 發表   
  M. {: _8 f* w% {琴晚去左~ 兩邊都超多人, 唔敢入去
" w/ }6 i6 Z5 a9 v3 ]

) H! H$ i* C: c' v1 F4 B MayMay上1/F啊! 地舖一定多人呢!

D胸圍可唔可以試戴?