嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尖沙咀買絲襪好去處!

世上有這樣的好事

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 00:49 發表   
+ w4 u4 ^/ w/ ~0 y+ q/ A' c* Q
$ i* n7 F+ o1 `
; f' A  R1 S# D6 ^ 你叫到一定冇問題啦!
% F$ Z! |$ E8 j- E5 ]0 \
幾時得閒先?

good sharing.......我星期一出尖咀,可以去見識下.......thanks

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 00:49 發表   
5 A, m2 J: z" Z# u1 I1 p2 T0 k6 j  ^& N+ m1 _

, B1 ^( {+ Z  N" y 你叫到一定冇問題啦!
) b% U1 Y7 G' H. G! ~& u+ X5 ~+ r& c( W) P0 n5 z% E$ w
我都好想去呀,可唔可以同我一齊

加連威老道樓上鋪我都去過,唔知係唔係樓主講果間,但真係可以慢慢睇.d  sales仲好nice,我買完仲問我洗唔洗拆packing添,我就梗係唔洗啦,佢仲話可以慢慢睇其他野喎

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-8-21 18:18 發表   
# r/ W8 t9 u: D8 }. v
2 i1 a( a# ^& l! {2 ^4 k4 H9 \3 u* c0 Z( C$ d3 B- c! n* h) A
我都好想去呀,可唔可以同我一齊
$ |# t9 [* i, [! I$ @( b

% w9 K* Y) k, N+ K" i7 t  R 三人行? 其實都冇問題的! 不過要夾夾時間啊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

睇黎唔錯~不過會唔會超多人架...

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-8-22 13:07 發表     |% ]! D0 ^; y( B) @% V" W: h, P
睇黎唔錯~不過會唔會超多人架...
3 `  V! D9 d$ F9 P( r  W8 e1 h" j
: T* ]% [/ b0 O" v4 S3 D2 n* @ 我上左去兩次, 不過都係得三四個人!(連我在內)

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 23:17 發表   
2 |0 A1 X/ I' n2 w: A
( b0 t5 c& {  M# p+ J' S' ^! H( H" e3 H
三人行? 其實都冇問題的! 不過要夾夾時間啊!
& Z& e  [* z! F( k. ^4 ?1 ^4 J, B- d$ j
咁可唔可以add我msn傾下呀?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 23:17 發表   
: u; l" f. g' l6 H$ _3 g3 X: v
. b: _: Y! ~' h& F" t" t. Y' T& t) N0 a% D9 z; h( U
三人行? 其實都冇問題的! 不過要夾夾時間啊!
& c7 X: D  |) v8 M9 P$ ]

* Z( \9 @. N3 l6 |8 a" \7 f! P: _. R) Q; u1 Y# T
打俾我睇邊日得囉

三個男裝去買絲襪, 好奇怪

引用:
原帖由 silkypanties 於 2010-8-24 14:17 發表   
' z( H4 q( W: e. R6 Y. |三個男裝去買絲襪, 好奇怪
7 w  p; @% R/ E

. i/ w5 Y* s& M1 X8 t! N: H 咁都幾創舉ga!

OK! 得閒我上去睇下先啊
0 I0 P1 h; d) [6 Y2 Pthx
york

i should pay a visit to there

各位姊妹買完0野記得分享一0下戰利品呢!

有無一件頭泳衣架?9 Y- E/ X2 T( Q9 B# ]
姐係好似番學果d款咁

引用:
原帖由 banana0525 於 2010-8-28 01:58 發表   ; K$ r- S* K  X$ G; J
有無一件頭泳衣架?+ J$ @+ Y- Q0 k2 f7 ?
姐係好似番學果d款咁
! I$ M* G) j. b" f
  h' t+ T2 V1 V+ ^2 v" A' Q
好似有啊! 因為果次我0既目的係絲襪呢! 不過我亦見到好多泳衣掛晒0係度, 但係冇埋去認真睇過囉!

琴晚去左~ 兩邊都超多人, 唔敢入去

引用:
原帖由 happymay 於 2010-8-28 18:31 發表   
0 R3 W0 Z6 I2 L; h琴晚去左~ 兩邊都超多人, 唔敢入去
0 i' Q+ n! r" b( Y- B9 t3 i/ D! q" A
2 k+ M- _7 u/ Q* X: n
MayMay上1/F啊! 地舖一定多人呢!

D胸圍可唔可以試戴?