嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尖沙咀買絲襪好去處!

引用:
原帖由 jvmiki 於 2011-4-18 20:05 發表   
. q* x. N& j# _6 s你寫話"中環那邊買Bra.....(有得試!!)"...真的嗎??
# _6 v+ x" s- V/ t( P; N1 }9 F我想買BRA但無試過唔知FIT唔FIT到自己,所以想試試先買。
/ t1 q1 T9 i; {4 M3 j  ~5 F我好想去買啊...可唔可以"PM" 比我知地址邊度...!!
* ~% y, J" k" p1 M& y8 Wsales是男還是女?- B+ M1 n% b4 U8 j
新手第一次+ t  F: o- G) _( H9 J
# Z+ H6 R7 _. I6 V3 ~& z) `" j
萬分感謝...
9 m  c8 T8 s5 e9 W2 q& v" I) Q
& E+ t) P2 M9 X9 \' ~0 k- N, t
Jvmiki, Sorry我遲了回覆妳的問題! 個地址係香港中環利源東街17號地下, 間舖頭名叫"莉莉有限公司!Sales是全女班! 如果你搵唔到間舖, 我搵日可以帶你去0既, 不過要夾時間!
: [$ b+ H' {# S) Q0 D7 P! F- s3 r9 F  C6 P6 j; d6 t+ N4 T3 v
真的有得試!!!
' p$ D! R% [! F7 w6 V$ j$ `# n5 x4 \8 `# \0 O3 _, l
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
揾日去睇睇先,好想買番幾套

今晚去左 26 號, 因為見到個牌寫有 GUNZE。結果買GUNZE的肉絲同黑絲加一條底,合共 236
abc

現在出發去中環買bra.........希望成功喇

有冇朋友黎緊會上去呀?一齊上去大膽d

可以搵日去買 d 簿絲襪褲+ lace 絲質 under 番屋企打 JJ
用滑滑絲襪做手套, 然後打JJ
最想自己著住絲襪褲, 隔住絲襪褲再比女含 JJ!

不錯吧,可否影啲相來睇睇?
引用:
原帖由 kaiserin 於 2011-7-2 23:15 發表   1 ?1 f& s3 }. O; R5 P- g! X: q* O
今晚去左 26 號, 因為見到個牌寫有 GUNZE。結果買GUNZE的肉絲同黑絲加一條底,合共 236
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

我们的天堂

我個日有空上去呢間TST 加蓮威ALENA內衣城,眼前一亮,好多東西都適合我,SALES好NICE!還見到個同好客人添!我一陣間就找到我要的東西了,滿心而歸!事頭公也好,沒有特別眼光看待,可能習以為常,所以放心買哩!
SIMON

街景圖

Alena
2 M' O0 _+ G2 I5 w( J1 r) i: ]$ ]http://maps.google.com.hk/maps?q ... F8&ll=22.299981,114.173956&spn=0.000933,0.005493&sll=22.299964,114.173957&sspn=0.006295,0.006295&layer=c&cbp=12,161.52,,0,-3.43&cbll=22.29995,114.173833&brcurrent=3,0x340400edc87d41dd:0xa00c39682627ff0,0,0x3404009533f68457:0x7af391a82a888312&z=18&panoid=aT-pvUFUUMHc9xmOh1gp1g/ `6 z" c% b8 J& F4 X9 V
9 l, B3 @+ B8 P1 u! }& E
Top's5 ^8 @! X: t# g8 q+ q
http://maps.google.com.hk/maps?q ... F8&ll=22.300056,114.174246&spn=0.000933,0.005493&sll=22.299964,114.173957&sspn=0.006295,0.006295&layer=c&cbp=12,218.36,,0,-0.44&cbll=22.300092,114.17434&brcurrent=3,0x340400edc87d41dd:0xa00c39682627ff0,0,0x3404009533f68457:0x7af391a82a888312&z=18&panoid=L30lKKnssgCIcFNsadvFuw
暫停寫入

我鍾意去海防道果間襪之部屋呀,不過依間貴過其他分店起碼20蚊嫁><

昨晚22:30特別任務,上去掃貨
9 z! K5 I" }7 ^& u( v- `話要制服肉絲黑絲……溝通問題比魚網我: c* z% f0 c' P- s/ X3 {
我再補充係番工制服用,淨色無紋
. j/ x% N1 G2 K) i  w5 F比咗平野我,我再追問6呎高岩唔岩
4 M' d2 U3 ~3 \7 H3 y- b9 ^7 g# f換加大碼比我- @2 `9 ]5 a; }8 P# b/ [  z' ^( m
顧客人流=0
暫停寫入

22:30係買得最舒服的時候, 有時真係得1-2個人!

回復 93# CECI 的帖子

不過2230會否太晚, 附近有地方試衫嗎

22:00-22:30最少人流! 怕尷尬的姊妹那時段比較好! 不過那裡的Sales真的好好人, 放心啦! 上樓舖有試身室! 可以慢慢試冇人催妳ga!

回復 95# CECI 的帖子

係唔係咩衫都試得先, 見到佢似有D制服喎

回復 95# CECI 的帖子

唔該我問,係地講緊22:30有得試內衣同衫的地方係中環"莉莉有限公司"定係TST "ALENA內衣城"呢?

went to ALENA yesterday, super busy.6 q: o5 X+ I9 O
, H" N% `$ w% {( r+ A+ |
自由行 = 3 /40 j! [0 p) \. h! m. T
職員 = 5
* |8 `4 |8 A# O5 d0 u本地男女 = 4( X, l. p( E; E1 g+ R' {) `

: O" h! }' f; N6 G' o你自己唔在乎
9 |. o5 e5 H. c' M5 M8 X7 W冇人會介意
3 A- K8 s  W5 ^- _$ o, [: c! @- W! B5 s5 W. K9 v/ c# Q' s# \
spent $225% T# b3 W, F/ s( R, \: G8 _/ a
# B3 H6 r4 U9 r* \% F. ^8 j& L- a
2 pair 120d black stockings
- ~1 o1 g7 F' w+ }& N; l/ O2 pair mini panties
6 o" L6 k! c+ W. T+ S2 tube tops; Z5 n9 w9 u% N" n* Y5 T9 ?5 g. M
1 pair girly shorts

Wow   can you post pictures?

very good....finally got a place to buy la

引用:
原帖由 tightstights 於 2011-7-24 13:14 發表   0 Q3 T! J% E# q# H
我鍾意去海防道果間襪之部屋呀,不過依間貴過其他分店起碼20蚊嫁>
2 k# e- H4 R  }4 s* Y
8 P3 C8 d2 F0 N9 T. C: P
但呢間成日都好多人去( N3 A$ c% J3 _3 C- U6 V3 |& H
我成日都唔夠膽呢.............