嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尖沙咀買絲襪好去處!

引用:
原帖由 jvmiki 於 2011-4-18 20:05 發表   6 _* c0 J& I5 |! K! A
你寫話"中環那邊買Bra.....(有得試!!)"...真的嗎??* b, r# y# @' b- |
我想買BRA但無試過唔知FIT唔FIT到自己,所以想試試先買。
- k% Y0 o0 \  y# S' s5 p/ `我好想去買啊...可唔可以"PM" 比我知地址邊度...!!; L# Q; a/ ^7 O6 M. N
sales是男還是女?
: B+ H3 n) e  V* o新手第一次
6 z! T+ h( F5 ~# h  d3 j
2 `6 k0 ~9 K, \. h, a6 U+ d萬分感謝...
- D- y, K( s& ~8 W8 _0 `

0 _. f( T$ \! [: j6 w+ n* F# g2 y1 k5 CJvmiki, Sorry我遲了回覆妳的問題! 個地址係香港中環利源東街17號地下, 間舖頭名叫"莉莉有限公司!Sales是全女班! 如果你搵唔到間舖, 我搵日可以帶你去0既, 不過要夾時間!
7 A$ U% D5 G# s7 M- o7 ]2 M5 _; E9 X1 W, {  M" ]4 L; k  _0 B, o
真的有得試!!!
* k4 j! y3 O9 v4 K# O
5 ~9 T4 `8 E0 R. M- }; }[ 本帖最後由 CECI 於 2011-6-26 00:03 編輯 ]
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
揾日去睇睇先,好想買番幾套

今晚去左 26 號, 因為見到個牌寫有 GUNZE。結果買GUNZE的肉絲同黑絲加一條底,合共 236
abc

現在出發去中環買bra.........希望成功喇

有冇朋友黎緊會上去呀?一齊上去大膽d

可以搵日去買 d 簿絲襪褲+ lace 絲質 under 番屋企打 JJ
用滑滑絲襪做手套, 然後打JJ
最想自己著住絲襪褲, 隔住絲襪褲再比女含 JJ!

不錯吧,可否影啲相來睇睇?
引用:
原帖由 kaiserin 於 2011-7-2 23:15 發表   ) H3 a8 ~/ K6 X( b& h$ [! e
今晚去左 26 號, 因為見到個牌寫有 GUNZE。結果買GUNZE的肉絲同黑絲加一條底,合共 236
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

我们的天堂

我個日有空上去呢間TST 加蓮威ALENA內衣城,眼前一亮,好多東西都適合我,SALES好NICE!還見到個同好客人添!我一陣間就找到我要的東西了,滿心而歸!事頭公也好,沒有特別眼光看待,可能習以為常,所以放心買哩!
SIMON

街景圖

Alena
$ E8 C  a; R/ x, ?3 T7 m3 Khttp://maps.google.com.hk/maps?q ... F8&ll=22.299981,114.173956&spn=0.000933,0.005493&sll=22.299964,114.173957&sspn=0.006295,0.006295&layer=c&cbp=12,161.52,,0,-3.43&cbll=22.29995,114.173833&brcurrent=3,0x340400edc87d41dd:0xa00c39682627ff0,0,0x3404009533f68457:0x7af391a82a888312&z=18&panoid=aT-pvUFUUMHc9xmOh1gp1g
; U+ ^0 e4 K1 B" o4 I+ N* O0 F& T/ E
' K4 c& s% {! u% L. M7 w5 \Top's; m4 \  ]' M# U% Q5 C5 Z6 q! t5 r
http://maps.google.com.hk/maps?q ... F8&ll=22.300056,114.174246&spn=0.000933,0.005493&sll=22.299964,114.173957&sspn=0.006295,0.006295&layer=c&cbp=12,218.36,,0,-0.44&cbll=22.300092,114.17434&brcurrent=3,0x340400edc87d41dd:0xa00c39682627ff0,0,0x3404009533f68457:0x7af391a82a888312&z=18&panoid=L30lKKnssgCIcFNsadvFuw
暫停寫入

我鍾意去海防道果間襪之部屋呀,不過依間貴過其他分店起碼20蚊嫁><

昨晚22:30特別任務,上去掃貨
' A! T( U+ r8 J$ ^( T6 g話要制服肉絲黑絲……溝通問題比魚網我$ _& q" y& m% T1 _. Y# T! i
我再補充係番工制服用,淨色無紋! ]" O/ s" n: V
比咗平野我,我再追問6呎高岩唔岩, z! e. |( t: I; n, j' I' D" i. K& `
換加大碼比我
( l4 J3 n6 m& }- f顧客人流=0
暫停寫入

22:30係買得最舒服的時候, 有時真係得1-2個人!

回復 93# CECI 的帖子

不過2230會否太晚, 附近有地方試衫嗎

22:00-22:30最少人流! 怕尷尬的姊妹那時段比較好! 不過那裡的Sales真的好好人, 放心啦! 上樓舖有試身室! 可以慢慢試冇人催妳ga!

回復 95# CECI 的帖子

係唔係咩衫都試得先, 見到佢似有D制服喎

回復 95# CECI 的帖子

唔該我問,係地講緊22:30有得試內衣同衫的地方係中環"莉莉有限公司"定係TST "ALENA內衣城"呢?

went to ALENA yesterday, super busy.
# R" i: k: ~, j% j2 o# E$ I
9 h9 L0 G, q# `; i; S) r0 N: f自由行 = 3 /4
5 V- N! Q+ e/ U: n職員 = 5
' a5 \7 C: e* u2 s& K: g0 X/ S本地男女 = 4% K+ H2 n& A  P7 [
# l9 U; t& o8 k$ f5 `
你自己唔在乎
1 g" g" z- S) B冇人會介意
5 F* }* T# }: d: J  W0 ^( D5 o) X9 s) F) T  z2 V, E
spent $225
$ U" T* L5 [2 j. f! P% i5 l6 m3 l0 f: Z3 \5 @5 k1 E! {5 J: \
2 pair 120d black stockings
0 @0 ^; P: h7 o5 y# U2 pair mini panties
4 Z  M1 w6 n; y/ x+ _2 tube tops
+ ]6 G8 b- L3 J' a1 l3 n2 Y' k1 pair girly shorts

Wow   can you post pictures?

very good....finally got a place to buy la

引用:
原帖由 tightstights 於 2011-7-24 13:14 發表   9 _$ D# z+ `! M
我鍾意去海防道果間襪之部屋呀,不過依間貴過其他分店起碼20蚊嫁>
7 b# `$ S$ j( Y# o+ d2 E5 k

) M( C& s; E) D7 ~$ X1 w0 t但呢間成日都好多人去
) ^2 y) E! R3 K9 F我成日都唔夠膽呢.............