嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[轉貼]驚異!麻甩大叔變美女

very pretty, i wanna try this make up

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
化得他年輕十幾年

點都唔夠我麻甩喎
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!( v; ?8 x) f! S8 T7 {; Z

i5 Y  g+ ~! o另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

懂得化妝真好, 可惜自己無時間同地方去學

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-31 00:12 發表   
+ H% k/ X( K- h$ v真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!- ^- @" m) L- Q( k; o) G

2 A- ^& d& n# e  _另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
* `" J. ?: f1 l/ j( h$ K$ `* o* V$ P終於有人講野似返人話了

我都學緊化妝,,,,,,,+ p" m6 K/ E. J+ x+ H
但化妝最大問題係眼眉
6 k5 _* P6 Z- _8 n假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清% [! v( h5 r# v+ m, V  M: R
要修眉就要cut眉毛; Y: p  m+ R. J; q4 P% Z( Z5 R
個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢8 @9 m- d2 J& _
如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉
) n1 e% K% L# T$ h; K. k2 [9 E  J! {點答呢

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   
. a# V2 ~8 I: H: Y. Y我都學緊化妝,,,,,,,
* f( w0 h# f# r1 q4 k# n但化妝最大問題係眼眉
: E( |/ z$ [# d3 \6 t% O. R假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清
. Q% K: J5 b7 J1 `# X& c0 A要修眉就要cut眉毛
, ?: O; g) |( V7 J個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢7 E3 {+ F) f# G7 @
  r' J7 E8 v% L( h點答呢
* M: H5 t$ ?2 ?4 F+ n1 ^8 K! l
頭髮長左厚左都要修啦3 ]) Y' j1 o. F$ ?6 c7 X1 K5 L
鬚長左都要剃啦2 U+ d. B( h. ~- p! N
何況眉毛* A9 K+ [& S: U: s8 }/ I$ K* n5 _
大把人修眉啦
% S. }( H/ v5 e+ Z; M# ^d男明星要見人好多都會修

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   
( _3 R/ |/ M7 H+ ]  `3 W我都學緊化妝,,,,,,,2 g/ X2 b; i3 n
但化妝最大問題係眼眉; t/ |# b  ?8 z8 t. H& E" G
假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清" C1 _% M$ }, n5 l1 S+ H# w
要修眉就要cut眉毛
; z9 ^( z: c$ q: S) n3 z7 l個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢0 h# r( A0 Q' b/ {) d" H
  Y7 {' }2 p2 G; s* Z點答呢
cut眉毛唔想人知
' m+ G+ ]- G2 Z2 f% b% D  y最好每日少少咁CUT

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-8-31 03:11 發表   
% i5 ?) D! j3 K1 {" V; L1 d: _cut眉毛唔想人知
8 @$ @9 X5 G" k最好每日少少咁CUT
/ z, ^# v) v3 F6 g' ?仲要記得要小心d
# ~# p- }* |  v! Y& b/ _5 t$ G) q好似我咁一下重手左唔見左忽) y! a' F" d- c' ~+ q. \
想人唔知都幾難XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-31 00:17 發表   1 W* U" @+ C; a- R2 C
6 B  B; l, A0 ], M
終於有人講野似返人話了
' }7 E0 G* N0 y' C  g
2 ]5 U2 D3 M% {0 n7 a; B  s而家要叫心儀女皇

好勁.... 仲勁洗錢tim...

化妝果然係人生中其中一樣必學嘅野!

唔係下ma
6 t. f" F2 s( D咁強勁??5 A7 E8 M( z+ q( b4 R/ B5 ^) a
不過d"so"根有d明顯...

實在太強勁喇~

嘩........好犀利

very good!! U, S8 y5 |* w% q- O0 m* w* n
化o個個真係勁

點解會係大叔進化到女皇?
: J6 l! l- R6 G' O( K& ^$ {" D' G& \! p3 w
跳級跳好大

識用化妝品的...果然厲害....
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-8-30 12:04 發表   
4 b; P3 X% ?8 p- U6 c1 b" R唔知點解3 [) b6 P1 q' y6 ?  T
我一望到個title
) t8 C, P) j1 x, @; L即刻諗起樓主
2 G- x( @" b  z4 d$ w心儀大叔