嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[轉貼]驚異!麻甩大叔變美女

very pretty, i wanna try this make up

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
化得他年輕十幾年

點都唔夠我麻甩喎
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!
$ N' U( g, a+ {! x" q / T* K* ^: @3 H! T6 X0 h
另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

懂得化妝真好, 可惜自己無時間同地方去學

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-31 00:12 發表   2 c9 S% Y( @# e. i1 ~% R5 F; }) w! h7 `
真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!
) o" }7 U5 X8 ~
: E& U  N' m6 o$ q; o另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
& W, \8 @7 ?8 k* b. Z) y
終於有人講野似返人話了

我都學緊化妝,,,,,,,
3 i( y7 N6 K6 p* w0 h# A但化妝最大問題係眼眉7 H. I9 a. g4 }8 X
假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清
2 ?) d+ S. q. h, S7 A+ e7 y要修眉就要cut眉毛3 K" ^! }. Y3 _: L! w
個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢
0 K# Z7 A7 Q* Z. m: }, r如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉/ A, a( H# m: b, }5 @( l' z
點答呢

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   8 g* f" [# Y6 D$ |; f
% L7 }6 |; z0 W0 _) {' q但化妝最大問題係眼眉
0 U2 j7 @. T6 A" `' ~  }假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清$ p" J0 r9 x; f+ g; B! F7 x
要修眉就要cut眉毛
1 T/ s! ^( o* N8 g& W個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢+ _7 ?% a8 d, X" j& p
如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉3 ^9 @2 ]. b! o* s
點答呢
2 ]0 _+ Z; t: r; l
頭髮長左厚左都要修啦  u5 ^9 ~7 Q4 \
鬚長左都要剃啦, E7 y( f* j4 j. O* y
何況眉毛
. ]4 n6 p0 d+ j5 f  G& C! d大把人修眉啦, t. t- K& H2 @9 e: o$ L  M: [5 \- d
d男明星要見人好多都會修

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   : {# x# J' A4 L( w7 F" Z
( P: [. ]+ t! f) ~; @但化妝最大問題係眼眉
2 a' m* s- C3 w1 O6 x3 P假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清
8 q, w- i5 V; q要修眉就要cut眉毛
, m2 [/ G) z% R) M# Y+ ^- ^個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢
1 G  q. P' l7 X如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉
8 W0 b$ }' a$ P+ i  ?點答呢
cut眉毛唔想人知0 N/ w( p! {1 }5 z1 C
最好每日少少咁CUT

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-8-31 03:11 發表   ! P9 i8 O# U! d9 T- E" }
cut眉毛唔想人知- y5 X' ^9 D$ j% B( |) i. k. \7 X
最好每日少少咁CUT
8 d- ]  Q9 ^7 G: }
仲要記得要小心d5 y+ f0 b$ m9 F8 Q7 R' g( ?& L) A$ c
好似我咁一下重手左唔見左忽
; B' x# P9 }, W' }想人唔知都幾難XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-31 00:17 發表   7 L3 `7 U- v4 v8 A) M/ y( B
, F9 q9 r; i; }2 y6 X7 I" m; c
終於有人講野似返人話了
. c* s& w4 n1 I4 G+ ~+ ^" H
' c' X8 T: R! }' G) F+ y
而家要叫心儀女皇

好勁.... 仲勁洗錢tim...

化妝果然係人生中其中一樣必學嘅野!

唔係下ma 6 q$ z9 E: u; c% \# y  s
咁強勁??# g) F* H9 e& @. a: X$ c
不過d"so"根有d明顯...

實在太強勁喇~

嘩........好犀利

very good!
: P( Z' P/ [5 H8 j. {+ x化o個個真係勁

點解會係大叔進化到女皇?
) r4 Y% e7 y6 h- }2 Q4 m2 K: Q- r& ^' n7 Z! d) G% Q3 a( w
跳級跳好大

識用化妝品的...果然厲害....
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-8-30 12:04 發表   % a* r5 ?( R# ^( w6 }( V8 F. X' N4 R
唔知點解, `9 ~; h3 _& H  Q7 w: y3 c
我一望到個title
+ K+ t4 Z& F1 A/ _8 Q即刻諗起樓主
6 P0 V9 g  o6 A. i3 j* {
心儀大叔