嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[轉貼]驚異!麻甩大叔變美女

very pretty, i wanna try this make up

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
化得他年輕十幾年

點都唔夠我麻甩喎
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!
# e) Z) I; E' [0 B! x
5 [% u. n) R- y2 ?( n另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

懂得化妝真好, 可惜自己無時間同地方去學

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-31 00:12 發表   * _( P. o* o6 Z6 O% _6 e- K
真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!, C0 A: T+ n! Z3 m% c- b1 n# V' q
4 q  d9 l  g% g% s+ u
另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
) x- j; o* b- n' Y! ?# ?終於有人講野似返人話了

我都學緊化妝,,,,,,,% a! o/ T; U5 p$ `
但化妝最大問題係眼眉+ f& ^( u: \3 U" m6 W
假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清# l$ c+ v' G' i( g
要修眉就要cut眉毛- }7 N3 ?! I* B6 f: v4 z0 ]
個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢
' Y% K- D% c. Z如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉
; B/ X8 ], m; \+ H0 m( [# t! ]# X, j點答呢

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   
  l% Y1 [6 P1 _- x$ r9 ^: n2 M, e6 B我都學緊化妝,,,,,,,4 F  ~& K7 m# L7 j4 }6 c
但化妝最大問題係眼眉* X" a, c" Z9 N" y- I( n6 e2 c' L
假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清
+ @" j' W4 `% }8 Q* m+ s要修眉就要cut眉毛2 w" R4 i- F" M( K1 r* ^  x
個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢
7 N4 _0 L5 N% h- n# a' m# y& p如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉
4 t* J* v& I* s* k1 O7 e0 e點答呢
) ~1 ]9 U/ t* u2 N* j2 }: H4 A; |# W頭髮長左厚左都要修啦2 N7 P+ F2 N8 v1 m4 F% A: ?4 ?
鬚長左都要剃啦
. D+ m0 y* B6 t  {. q0 Y何況眉毛
2 t$ @8 X/ D, K. m大把人修眉啦
" D1 s, X9 N0 M' N, q# U0 Ed男明星要見人好多都會修

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   
7 [* F6 ~; L7 S1 \$ t+ F3 i. D我都學緊化妝,,,,,,,% Y6 k$ Y+ u  f- D# r* n
但化妝最大問題係眼眉
/ D& x2 o7 z* D! i4 L4 y3 k6 t9 f假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清
: \4 w$ W& k7 U7 ?. j要修眉就要cut眉毛
5 E) m, |& Q7 U: @. G1 s8 y個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢; y3 L2 d6 a" N$ l( N
如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉
3 j9 l* S; m$ e, L- ?點答呢
cut眉毛唔想人知
- z0 Q8 a9 ]: G8 k' s+ i8 ]最好每日少少咁CUT

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-8-31 03:11 發表   # f% U8 C7 J& k# S5 m' K4 Z
cut眉毛唔想人知
) U2 x' d$ t- w  Y) T& y最好每日少少咁CUT
3 z, x% j5 k$ `: A仲要記得要小心d1 @; H% ?4 ~, a8 k
好似我咁一下重手左唔見左忽
7 D# }. p5 W+ O9 M/ u& F; s$ l想人唔知都幾難XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-31 00:17 發表   
0 l6 I5 q" D2 z, n8 H+ [. D) j9 ^( p& g+ s/ R+ Y+ Y+ s- B
終於有人講野似返人話了
# Q  r8 l$ t4 v  u/ n5 L
' _1 ?, B! ?% x5 S# E而家要叫心儀女皇

好勁.... 仲勁洗錢tim...

化妝果然係人生中其中一樣必學嘅野!

唔係下ma ) e+ g/ u' Z) }$ u% b0 O
咁強勁??
$ S, U6 b$ c8 J) E3 l) K4 I# w8 W3 T不過d"so"根有d明顯...

實在太強勁喇~

嘩........好犀利

very good!
$ `* [6 e8 r4 z! h% j化o個個真係勁

點解會係大叔進化到女皇? # c9 j* t! R+ _2 c- ]1 v4 w- S

- ]* T6 D! _' `! t  c跳級跳好大

識用化妝品的...果然厲害....
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-8-30 12:04 發表   
  M  d7 G6 F( n, x, K1 i唔知點解" U) @8 K5 I$ ~/ ^
我一望到個title
7 S# c' x1 {6 b; u5 M6 r; B" [; a+ Y$ j即刻諗起樓主
0 |% @+ Y: c. ?) Y0 W心儀大叔