嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[轉貼]驚異!麻甩大叔變美女

very pretty, i wanna try this make up

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
化得他年輕十幾年

點都唔夠我麻甩喎
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!
# I: N( X1 N# f8 e( X% U
9 x' ^; b# R6 s  U另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

懂得化妝真好, 可惜自己無時間同地方去學

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-31 00:12 發表   
. r  A8 W1 J6 E, n5 p真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!. z. [: O* G, u- x
9 C, o2 g" \$ d' Z; e4 b
另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
0 Q& e' Z) Q' }
終於有人講野似返人話了

我都學緊化妝,,,,,,,
& p; N* @1 A1 \6 m* g% E但化妝最大問題係眼眉1 U" j3 x9 H  g3 G8 Q3 k* I5 K
假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清' l& U+ U. Z. o# g# I* n+ U
要修眉就要cut眉毛
" A1 q& y" t/ C個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢6 u1 ]( a6 j- a- W
如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉6 s0 q1 f4 f0 z6 W# R
點答呢

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   # O/ J8 f$ U4 j+ B) v8 D
我都學緊化妝,,,,,,,+ p* F; O6 U9 |! k+ k% g" r9 O
但化妝最大問題係眼眉' O' k  K! H, p
假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清9 V+ a( r, x# M
要修眉就要cut眉毛* R& B* g4 _( j8 o/ {2 I
個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢% I2 U) _. ^1 Y- D+ k% H
如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉
$ }0 I) E4 J! e9 z1 C' B3 x2 B點答呢
1 f6 J2 q: O8 q' g) `- y" L3 K
頭髮長左厚左都要修啦. P. @  y# [& b( H
鬚長左都要剃啦+ E  n( Y& o+ \" d8 h. b( K7 B/ c
何況眉毛
: \6 x$ {$ [; v1 k大把人修眉啦) E  @6 S+ A5 c  {$ Z1 j+ D
d男明星要見人好多都會修

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   4 L- V9 q+ ^- ^  a" {& ~
我都學緊化妝,,,,,,,
! S5 J5 o% N3 E$ x但化妝最大問題係眼眉4 T/ U5 V; x% p/ J9 J3 H
假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清
$ R6 H1 O$ N3 p4 ~要修眉就要cut眉毛" d9 [) b$ i: m8 ~1 ~" I9 K: B
個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢7 N7 z) w( b( b6 |
如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉
& e+ S( h, c, j9 J5 P1 V點答呢
cut眉毛唔想人知
, t1 Z% r% ?3 t. H" i9 d! _最好每日少少咁CUT

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-8-31 03:11 發表   . N* O$ c4 I0 v! d% x4 c
cut眉毛唔想人知; g* X  A" Z/ w2 Y. M. Y( d
最好每日少少咁CUT
* B5 I! ^& U0 x* W! u5 R仲要記得要小心d  g: I$ h( g% ]& H1 L
好似我咁一下重手左唔見左忽/ p( A+ o- g4 |; v
想人唔知都幾難XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-31 00:17 發表   + H& C6 N" Q! c7 b1 }2 Y$ V, k

/ q, h% [6 K: r2 `9 Q: e終於有人講野似返人話了
: `; T) r! i' W
! r% h8 |- _1 s; B7 @/ m8 D而家要叫心儀女皇

好勁.... 仲勁洗錢tim...

化妝果然係人生中其中一樣必學嘅野!

唔係下ma
+ U) t7 c- e( W( `% D2 t3 g0 S* L5 G咁強勁??
3 a3 S; K5 ^8 G2 O8 l0 K不過d"so"根有d明顯...

實在太強勁喇~

嘩........好犀利

very good!
" A2 o: w: B5 K; f化o個個真係勁

點解會係大叔進化到女皇?
1 U: |* w+ Z8 d- J/ n; Q. g
( s" P  E% `: E' e跳級跳好大

識用化妝品的...果然厲害....
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-8-30 12:04 發表   
3 ?! w! G) n) B% K4 c8 J唔知點解
5 K( I/ n: {8 j5 \我一望到個title9 X7 Q3 S+ ^" G; G, u  y3 W' {
即刻諗起樓主
! G3 y, O9 W6 F( \8 M# _# D
心儀大叔