嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[轉貼]驚異!麻甩大叔變美女

very pretty, i wanna try this make up

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
化得他年輕十幾年

點都唔夠我麻甩喎
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!* E# G( R5 l1 K& }8 t" K
5 w, Z; Z4 _, T# D) \
另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

懂得化妝真好, 可惜自己無時間同地方去學

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-31 00:12 發表   
! L& ~" A+ L. b. |# ~真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!6 o5 K  |* a1 {. v, F5 x1 i

! `* K9 ~# a' n' V另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
4 k* U0 O( c, z+ l* W* r
終於有人講野似返人話了

我都學緊化妝,,,,,,,
" [$ Q+ _6 b6 @9 g4 X但化妝最大問題係眼眉: D, `" D" ]& Y8 f( H2 {
假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清6 v% ~) H* S- H
要修眉就要cut眉毛8 E4 T* N/ \) I2 ~
個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢
$ F5 B5 A2 Y1 _% n5 i- r3 h如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉
2 L+ K; v6 J4 t( b4 i" n% G點答呢

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   
6 K# h! _9 O" o, Y我都學緊化妝,,,,,,,3 U/ c, L. @9 R6 N# t
但化妝最大問題係眼眉
- H  f/ K: ^2 }3 g" H/ y$ `, ]假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清3 D/ N+ {4 K  J' J/ o
要修眉就要cut眉毛  b1 U* E, f4 o7 x4 N! S
個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢
" S" k. n8 M) v7 n9 I! q如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉
; p# M+ [# t, A; w點答呢
+ Y# N4 ]: ?: s2 d& e
頭髮長左厚左都要修啦
6 l1 o( ?8 ^! q  k7 ^2 q鬚長左都要剃啦7 |5 i% Q' _% V% Q* d; @4 e* u
何況眉毛1 \* |& Z9 V$ q% L3 ~& j8 Z
大把人修眉啦; u2 f5 ?5 \5 e. X4 H8 S5 \7 u' n
d男明星要見人好多都會修

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   . _: T4 }4 j5 @) ^: \" v" c
我都學緊化妝,,,,,,,: m5 c2 c& b% Z$ ^
但化妝最大問題係眼眉
# y" v7 W9 {( u9 _假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清- u$ L) U# q5 G9 s0 P0 B: u
要修眉就要cut眉毛8 ~+ H: ?) c* _/ D+ G# G" b
個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢+ F) Z7 S" K  A' _+ Q& l/ `* s7 u4 t
如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉
- y6 T/ H/ `- Q$ t; H% l點答呢
cut眉毛唔想人知* O' s( H, e# p0 g# b" f4 S
最好每日少少咁CUT

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-8-31 03:11 發表   
; P4 [- S4 o. W' o6 jcut眉毛唔想人知8 p' n, I' V' l2 l1 ?
最好每日少少咁CUT
# H9 S2 C% @% S4 C
仲要記得要小心d  A9 c; N" t" u7 x! [+ h
好似我咁一下重手左唔見左忽
" F) a" z' z4 s0 O; s" l  \& H1 K4 H- V- ]想人唔知都幾難XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-31 00:17 發表   / N! P# q, ?: w- V
9 O& ~2 d! C" l% S6 Z
終於有人講野似返人話了
" ?% u0 d3 @5 a9 m; T: Z
, k7 P5 h6 ^/ M! R7 W' y而家要叫心儀女皇

好勁.... 仲勁洗錢tim...

化妝果然係人生中其中一樣必學嘅野!

唔係下ma
/ v1 o; l- _2 \+ A咁強勁??
& A. D0 |7 P0 N$ y. y: C不過d"so"根有d明顯...

實在太強勁喇~

嘩........好犀利

very good!- l. }% t0 R8 p2 K
化o個個真係勁

點解會係大叔進化到女皇? 6 P: {9 ]* S$ G7 ^
5 ^+ t/ F6 n* }
跳級跳好大

識用化妝品的...果然厲害....
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-8-30 12:04 發表   
/ M7 C% I1 c2 x9 m3 _唔知點解
1 v0 `% P6 ~) T我一望到個title
/ a; N  ~7 k- [" J" Q即刻諗起樓主
8 [. o4 J( O* t1 S  T- K心儀大叔