嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[轉貼]驚異!麻甩大叔變美女

very pretty, i wanna try this make up

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
化得他年輕十幾年

點都唔夠我麻甩喎
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!% r2 U! G/ i) f( b6 q

6 c# U5 q( ?; F0 R另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

懂得化妝真好, 可惜自己無時間同地方去學

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-31 00:12 發表   : q( @- l+ o  H
真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!
$ f6 Q% b' b; p' |" }! U) t . H+ w- l3 H2 A6 Q
另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
& E1 L+ W7 d/ J% a- j
終於有人講野似返人話了

我都學緊化妝,,,,,,,. U7 o( e9 N8 ?. m
但化妝最大問題係眼眉7 S7 G7 Z' n  x! I
假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清+ a8 Z# A5 Q5 i2 J/ n
要修眉就要cut眉毛" }- c# c# ?( z, _# ?" `0 }
個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢
! i0 f! [# B, m; u如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉
5 l' ^5 c6 P3 q: F6 C3 I$ m4 N* ?點答呢

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   4 B( B! }6 d. D, o9 B9 v1 L- S
我都學緊化妝,,,,,,,
4 g# l/ s7 k4 `: m) N3 P. Z$ A但化妝最大問題係眼眉
. q- Y2 t9 c( H2 I; U假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清, T; f7 T7 O1 [  U4 F
要修眉就要cut眉毛, E8 U7 c) B7 C' b4 S% G) i6 Q" b! c
個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢3 @* a) e" b4 E: t5 b" L
如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉
4 {  O, J! R4 w. s點答呢
( C) ^3 ^2 a9 M& F& X: G$ D4 f# o( |7 w
頭髮長左厚左都要修啦
4 N; M) x& f! x- M: `8 J鬚長左都要剃啦
) M! h7 g  G+ e% ~何況眉毛7 b  \2 X  _2 I- `5 b% c  U
大把人修眉啦
$ P, @8 x+ c1 c* Id男明星要見人好多都會修

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   . S9 n4 z& i1 M0 x5 J- V
我都學緊化妝,,,,,,,; g& c* p9 a6 v. t6 Z- F  x
但化妝最大問題係眼眉
, S  {4 h3 y+ u3 u假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清
  a, x" c" q4 U# X8 s$ d! I& C; a6 d2 X要修眉就要cut眉毛: u% n/ ?' t1 {
個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢1 d+ |; V. b4 A
如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉
! B1 V) r; i& V4 N) _0 e+ Y9 z點答呢
cut眉毛唔想人知9 y) y# x8 v, q4 a
最好每日少少咁CUT

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-8-31 03:11 發表   
' a; ^6 q7 i( q& @0 kcut眉毛唔想人知& d* q  Q' m8 M; n8 L% ?
最好每日少少咁CUT
0 U. _+ o; w3 Y- ~. a" ?
仲要記得要小心d
  z4 d/ H, U, e& W" E, D2 M6 N好似我咁一下重手左唔見左忽, J' N) r& p& K' k7 V+ z8 @- a) ~
想人唔知都幾難XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-31 00:17 發表   / U: [& g/ H% G8 `
2 u6 o% I4 k7 d2 Y) C5 }1 Z3 `+ p
終於有人講野似返人話了
  w) t* }9 {! i" q  i

* ^+ b* _8 O2 {  Q8 Q! `2 M而家要叫心儀女皇

好勁.... 仲勁洗錢tim...

化妝果然係人生中其中一樣必學嘅野!

唔係下ma 9 }* q% v  @! y' c+ D) _9 g
咁強勁??2 R) G5 `: y7 i' f3 N& ?
不過d"so"根有d明顯...

實在太強勁喇~

嘩........好犀利

very good!% @7 @- F: W) i& m" a7 n
化o個個真係勁

點解會係大叔進化到女皇?
* K) I( P9 X$ d4 I0 p5 M: f+ V0 y
跳級跳好大

識用化妝品的...果然厲害....
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-8-30 12:04 發表   ( ?  Q2 @1 a" H9 H
唔知點解2 V6 q+ S" T! t( i0 Z2 H: }; V
我一望到個title- |4 N' c+ L6 L/ @) K' V
即刻諗起樓主
* w; n# h4 I& O: Q6 f6 I
心儀大叔