嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[轉貼]驚異!麻甩大叔變美女

very pretty, i wanna try this make up

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
化得他年輕十幾年

點都唔夠我麻甩喎
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!
- X& W4 l5 t; x& ] , X6 T0 k# u  w% z( O9 |2 s( q/ E
另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

懂得化妝真好, 可惜自己無時間同地方去學

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-31 00:12 發表   
2 N  q1 c* p" b; m) y$ n真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!
- ]: U1 j1 ^5 n/ Q9 f: q& G
; ^2 C8 _* N9 U另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
& S( l( r5 f+ A* }% D* b終於有人講野似返人話了

我都學緊化妝,,,,,,,
$ D: p% O! `9 o, E; h/ c5 d: m4 c2 }但化妝最大問題係眼眉$ s# C! J7 X- I: X$ i( I  D
假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清7 x1 [9 A3 s9 ^& J. d4 `- p
要修眉就要cut眉毛
) T! g5 ~9 l( l; t# }個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢
) ^3 B6 S9 T/ k0 f. y. g如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉9 L% P) a* g2 u) i' V
點答呢

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   9 |3 U" u- y! M5 ~
我都學緊化妝,,,,,,,  L1 T  m7 ^( x5 s2 A' `: @
但化妝最大問題係眼眉
( }/ c8 W9 S* [/ w3 M' R假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清
+ a& i4 Q7 ~* m* [" ~要修眉就要cut眉毛3 M" d1 B9 v4 t2 V5 U! _
個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢
2 |2 Y& M) {6 v. I- X+ d, e如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉/ j) v) [: i+ n: X% g0 V6 M4 G* s
點答呢
$ @0 H$ N" t; }: a  M2 H% Q$ I
頭髮長左厚左都要修啦4 {# B! S/ x& x; p
鬚長左都要剃啦1 H. {: C+ V+ J- o8 i9 Y- V. Q, s
何況眉毛7 a& c" Y: r. @5 E
大把人修眉啦
# G: p/ I- w  z0 L" j/ Sd男明星要見人好多都會修

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   4 }0 _& h4 L: u- x
我都學緊化妝,,,,,,," A7 M- r- o5 `3 K
但化妝最大問題係眼眉
/ s) ^: b; b6 c0 S假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清% G( d; Y  Q9 Q6 {
要修眉就要cut眉毛
2 y% @- I+ f) l9 U1 ^/ D) @8 I* c5 `個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢
, \2 x1 F" e4 P5 g1 n如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉" X( ?0 M: s, }5 r1 L
點答呢
cut眉毛唔想人知
6 }9 l/ l6 W& L* j9 k! s最好每日少少咁CUT

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-8-31 03:11 發表   5 ~  j9 U+ \$ C5 I
cut眉毛唔想人知
1 v: c8 ~5 h; ~7 F最好每日少少咁CUT
: j) M  e4 l8 m, Z; J. t3 X$ l/ X仲要記得要小心d
; t' S- i9 m) K  P好似我咁一下重手左唔見左忽) }8 T' l  b3 k+ k" e, Y
想人唔知都幾難XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-31 00:17 發表   
5 W8 Y" a0 G' x4 d8 I6 L- f. \- o4 C5 ?5 f9 p% `
終於有人講野似返人話了
; t' E5 _3 o2 r1 H$ c
! T9 F+ g! Q9 [2 i9 D
而家要叫心儀女皇

好勁.... 仲勁洗錢tim...

化妝果然係人生中其中一樣必學嘅野!

唔係下ma
" e) n' X; ~6 v& N% B* S咁強勁??" V) M6 V1 C! b% j' B: E3 W" O; {
不過d"so"根有d明顯...

實在太強勁喇~

嘩........好犀利

very good!0 H) D2 n7 |0 m) b) [  K* L& x
化o個個真係勁

點解會係大叔進化到女皇? 4 d. S- v% I0 L

" V) X! }9 U- s2 p% u  ]跳級跳好大

識用化妝品的...果然厲害....
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-8-30 12:04 發表   
3 R. S+ M/ H. o唔知點解% m+ ]7 q8 D6 g! g
我一望到個title
8 b5 u( y2 z+ X$ I即刻諗起樓主
0 B) Z2 z  P  `  l心儀大叔