嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[轉貼]驚異!麻甩大叔變美女

very pretty, i wanna try this make up

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
化得他年輕十幾年

點都唔夠我麻甩喎
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!
! G: w% l: S) H7 x( b  K7 I: k 5 `+ w  V* T7 R& e1 X4 E
另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

懂得化妝真好, 可惜自己無時間同地方去學

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-31 00:12 發表   3 `  z5 {' {8 |/ J$ U
真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!
8 T3 K: [' S3 |) W* K7 [8 r, I
& h% `+ y2 k1 @  W+ e2 J另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
3 p" m! L8 a5 E( I% \終於有人講野似返人話了

我都學緊化妝,,,,,,,; _! h8 D; f2 s
但化妝最大問題係眼眉7 ^, J( S1 d8 g. x5 ^# `4 h
假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清! @+ w- s5 O# L  W
要修眉就要cut眉毛5 ?9 {( `& K3 _0 H9 n$ x7 ]
個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢2 {. b2 ?' D& [) c) s4 G- w
如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉
8 K7 i5 x" I% e' ?/ H5 r, j點答呢

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   
, [- k- g8 \, k; |9 c* i. m我都學緊化妝,,,,,,,9 P4 X$ a+ I* T% v! c. m# J- l
但化妝最大問題係眼眉- l0 p2 ~( t2 \
假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清
: i8 Q# ~+ q/ A5 m+ u" g要修眉就要cut眉毛4 k6 ^/ ]2 s$ \8 Q' u2 k% w2 N
個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢  O+ W$ I) a. t2 N, [7 c" x5 I& J- L
如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉
/ z( M  Q- r) O# p/ v/ G點答呢
. G( c/ h/ {( d7 |, d; C+ {頭髮長左厚左都要修啦
; `+ c% L" }% y8 M鬚長左都要剃啦
9 k( D8 d" |( V! E何況眉毛4 x2 S1 w3 s1 L5 Q4 {5 E
大把人修眉啦
5 _+ v( S# a2 q; @) z% R' K8 v* [- Dd男明星要見人好多都會修

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   
0 z; Z7 H3 a0 ^3 @) p我都學緊化妝,,,,,,,2 |/ ^7 x- s- T5 z$ I
但化妝最大問題係眼眉! U% t5 [* ?) q( a  n
假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清8 C3 m  |4 s4 O
要修眉就要cut眉毛
+ b( Y7 q. H% |個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢! j8 C) e( R& {8 s% z
如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉) R- Q* i+ h) q) f& f
點答呢
cut眉毛唔想人知
! a! f, c1 t6 K; a' T+ G最好每日少少咁CUT

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-8-31 03:11 發表   ! p) F: E4 S5 `4 U2 J2 i
cut眉毛唔想人知
5 O7 ?% ~! o: M: r! t/ F最好每日少少咁CUT
3 u, A0 X  h* u$ \$ q
仲要記得要小心d; |- s( @. ~, A# `
好似我咁一下重手左唔見左忽2 U# B9 J# j7 f9 z' m  [+ w$ e
想人唔知都幾難XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-31 00:17 發表   
5 g& k. I  g2 S1 b" E6 r, E  u4 M7 o) |! s4 f
終於有人講野似返人話了
# P0 @  M% k; {

, @6 [# T3 d' h. E' T而家要叫心儀女皇

好勁.... 仲勁洗錢tim...

化妝果然係人生中其中一樣必學嘅野!

唔係下ma
) o1 P# t7 R  x5 X+ n) }3 K2 ]' j咁強勁??
7 Y& s# K  W0 h不過d"so"根有d明顯...

實在太強勁喇~

嘩........好犀利

very good!4 h& ^5 T1 K% t. b1 L% b
化o個個真係勁

點解會係大叔進化到女皇?
0 E8 f8 y3 J! A/ U3 F' I4 A; a) {. J7 ^/ L3 R
跳級跳好大

識用化妝品的...果然厲害....
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-8-30 12:04 發表   ; k& X2 ^6 a, b9 E; f+ U( F% I
唔知點解
1 x% I# J8 V7 P+ M我一望到個title% F; B$ C) m; s# _( m% N
即刻諗起樓主
# V- f7 c% R- B+ L1 w  I" s  @  ~
心儀大叔