嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[轉貼]驚異!麻甩大叔變美女

very pretty, i wanna try this make up

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
化得他年輕十幾年

點都唔夠我麻甩喎
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!% i3 L3 N: |0 n" z3 H* ~5 j# q& z4 r
- v. ~/ G$ V7 a# L6 C# s
另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

懂得化妝真好, 可惜自己無時間同地方去學

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-31 00:12 發表   
- l  B5 i7 x) ^( p( D6 u" M8 m5 F& p: e真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!+ c) j! ^8 C4 k: l' L7 b) A

2 F5 F* z4 H' I3 ?0 t: v另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
& l+ e3 R. p! O6 S% _2 j7 h- Q終於有人講野似返人話了

我都學緊化妝,,,,,,,, V/ C* I! t4 `9 P
但化妝最大問題係眼眉
7 w5 ~& t1 T- p. {' s# L' C; M, H$ N假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清
# s) q' h. n2 G# A$ S( T0 c" @/ W要修眉就要cut眉毛/ l7 {) G/ j% [/ w  D0 g5 T
個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢
" G: K" Z! [! D) a0 @0 h7 [5 s! p如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉
: i% D9 l2 B# d點答呢

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   $ ^2 M/ I0 Y+ B1 _# L! {
我都學緊化妝,,,,,,,: q3 v; H" M/ }5 s' E# S, F
但化妝最大問題係眼眉
2 S4 P* b2 c! E4 |! ~假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清; i8 ~' h& r- R9 b7 n. r
要修眉就要cut眉毛! Z5 n/ s1 l) f, ^1 P
個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢
$ x# u, _) T2 K( p0 q如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉! c+ a" g; g; w2 X
點答呢
% j* C0 y3 u" Z) F頭髮長左厚左都要修啦
2 y9 X+ @, g+ v* z/ O6 D5 z鬚長左都要剃啦
7 O$ K( M" X+ M& D) z! ^/ Y何況眉毛
" A3 S6 I! E; b8 l) q0 o/ _4 ~大把人修眉啦
# L& I7 B( k# C( c$ r8 jd男明星要見人好多都會修

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   " R1 K) d6 q- x1 w
我都學緊化妝,,,,,,,
, a) `; `( ~7 K但化妝最大問題係眼眉4 i' y5 u0 \+ h1 ]8 ^$ _
假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清6 C3 P( L% d, C* b6 ~- s
要修眉就要cut眉毛! M( ~( }7 b% ?, t% o
個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢8 e. V6 b" R8 i
如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉1 i7 z4 i* b. _, |" k/ ?% t/ C
點答呢
cut眉毛唔想人知
, z* R( _. ^& R2 Z最好每日少少咁CUT

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-8-31 03:11 發表   
# M+ j/ r% [+ O% M4 icut眉毛唔想人知1 d$ f# b7 O  l, V) j. y1 c3 i" y5 J
最好每日少少咁CUT
# f* E$ D5 I- i' I8 S8 H
仲要記得要小心d
: r$ ^- C/ ]5 a& L, p* k好似我咁一下重手左唔見左忽
& B) Q# V/ C# z+ v  Q2 u3 |! V$ G0 n: W想人唔知都幾難XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-31 00:17 發表   
3 C! R  Z5 s& L: j. h
. J6 n. ~) B& \終於有人講野似返人話了
! M$ m& D5 r7 b- w( v( O" }5 ?7 c
! U$ S" K5 B1 n7 O8 @3 Y6 ~
而家要叫心儀女皇

好勁.... 仲勁洗錢tim...

化妝果然係人生中其中一樣必學嘅野!

唔係下ma
2 G( g! o& L# m6 o咁強勁??
2 k+ ]0 P" t! b4 a7 o5 d* m不過d"so"根有d明顯...

實在太強勁喇~

嘩........好犀利

very good!
7 t$ G  ]) L* F. ]5 O$ i" h化o個個真係勁

點解會係大叔進化到女皇?
8 l3 Y8 W* p% F4 J
$ B& c+ A0 c4 I* O! |跳級跳好大

識用化妝品的...果然厲害....
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-8-30 12:04 發表   ( Q7 a" \" [! r$ o6 H
唔知點解7 ?& k2 X$ |+ Q' p3 y
我一望到個title
0 ~6 u6 u& @. O7 u: T' f即刻諗起樓主
: B1 j8 c/ C# M1 i
心儀大叔