嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[轉貼]驚異!麻甩大叔變美女

very pretty, i wanna try this make up

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
化得他年輕十幾年

點都唔夠我麻甩喎
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!7 N" [  U/ x- }' p2 l7 t
# q8 ~) L( y! p* W& k
另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

懂得化妝真好, 可惜自己無時間同地方去學

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-31 00:12 發表   6 ?8 ?; i6 q# D  l
真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!+ S( H7 F5 |. @6 m* ]$ J( }% ]
' K- N, @; U2 c8 `4 K
另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
- A7 x1 K3 m. w5 F終於有人講野似返人話了

我都學緊化妝,,,,,,,
5 A6 O: u2 K% z: _, v% v6 j# d但化妝最大問題係眼眉
1 o9 b+ A3 r" Y* ]. n2 D假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清
4 b3 p& l6 h. K, e要修眉就要cut眉毛" W6 O2 o; q+ I% a1 U) q" f
個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢
, G/ C, i" z3 m/ m5 {/ W2 w  a. k如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉
" a- B- U' t# V$ o% b/ w  A點答呢

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   3 l+ Z- @! N2 W# u3 I8 B
我都學緊化妝,,,,,,,1 t5 \5 s+ `/ |0 a, z
但化妝最大問題係眼眉& i3 y$ z* r0 K7 F
假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清
" ~  \" U0 S. f7 v; V  c要修眉就要cut眉毛# f! O8 E: A+ W
個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢
8 H: z7 j+ D/ ~& L" t% P, K' e/ n2 d如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉
) G& }5 n' _. M7 J/ C% s點答呢
8 J3 D4 v$ i0 h0 c+ A, c8 g8 ~) W頭髮長左厚左都要修啦
; }$ ?) V9 G7 G: H! i1 O4 l3 D鬚長左都要剃啦
, P' S; ^# Y( L/ ~3 P: |5 y何況眉毛
  H, s; Q. ?1 u2 M  }8 L大把人修眉啦( H& M& r; ]' _4 a+ N
d男明星要見人好多都會修

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   
/ i" o( L' [/ x! w& D我都學緊化妝,,,,,,,0 z- N+ c# e( P8 V6 e1 s6 C7 N
但化妝最大問題係眼眉
4 j1 d4 \" q' J) Z  J假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清
! _# b, [1 b$ y+ Y" p要修眉就要cut眉毛/ }9 R# J; y- T# }
個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢7 s4 I# f5 M; t
如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉" L1 Z8 I8 D. p  f' p3 ~
點答呢
cut眉毛唔想人知
" |+ N1 F- U  {$ E5 w( c" T! m最好每日少少咁CUT

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-8-31 03:11 發表   7 D/ w( r% y3 }3 I( M* u, v8 c
cut眉毛唔想人知
# e1 s! l. V7 u* p9 s最好每日少少咁CUT
, x1 `( Z, |5 n! l仲要記得要小心d9 P! s9 g: j/ ?: P; j( b9 @4 e
好似我咁一下重手左唔見左忽
. O$ I7 k  `; m8 A" S: S) l; V/ A& o想人唔知都幾難XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-31 00:17 發表   
5 F' }& j+ v* k/ i+ Q" [: v# U1 C  J; I  a
終於有人講野似返人話了
, N. I' {$ c2 g9 C' U. v) ^3 J  X1 X' m! m: N3 ?9 Y) ?
而家要叫心儀女皇

好勁.... 仲勁洗錢tim...

化妝果然係人生中其中一樣必學嘅野!

唔係下ma   D# |: X+ Q* t! h/ W
咁強勁??
' r2 z/ b" f5 n$ x  [! X$ ~/ F不過d"so"根有d明顯...

實在太強勁喇~

嘩........好犀利

very good!
, p, t# k4 O7 g: k+ g化o個個真係勁

點解會係大叔進化到女皇?
# E! m8 X% e! L- `( l- S" x, s8 ?+ S* K5 K4 q) n: T
跳級跳好大

識用化妝品的...果然厲害....
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-8-30 12:04 發表   2 a& o8 ~  ]; p" w, ?* x
唔知點解
2 c5 R& k/ ~) _3 k$ |2 y) Z& E我一望到個title
2 o' }1 s0 e0 h即刻諗起樓主
: d6 T3 a/ Z' F% |# }8 e" _6 U. n7 Z心儀大叔