嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[轉貼]驚異!麻甩大叔變美女

very pretty, i wanna try this make up

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
化得他年輕十幾年

點都唔夠我麻甩喎
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!, w3 z  \2 q8 V& }. @1 Q
6 B& N+ a- F$ D$ _! A' H
另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

懂得化妝真好, 可惜自己無時間同地方去學

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-31 00:12 發表   
! I- F7 l2 i6 \" j2 V( q真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!3 O" O9 @! r( n  {7 C

/ r7 \. B; A) L4 ^" V另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
$ b, X* L8 x6 ~5 B% R. v9 I. ]  k
終於有人講野似返人話了

我都學緊化妝,,,,,,,
; V" z& u5 D3 ?  W" w: h1 m5 d但化妝最大問題係眼眉# A# [6 G2 W. a9 \$ Q& _" {3 \
假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清
7 R  z# B: T. s% S要修眉就要cut眉毛' m" N2 y- o2 ~1 _, P/ i
個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢, K: o/ v6 v' P9 F
如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉
; j8 v; w7 v0 v4 V& @點答呢

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   ( q. K7 U3 u  I4 x3 c& _# O$ s
我都學緊化妝,,,,,,,. Q. B; R7 j  ?
但化妝最大問題係眼眉1 u4 X+ h  v3 z) ^
6 N2 j# b/ b% W) V2 O" v要修眉就要cut眉毛1 `6 U: M. a" o8 Z) Q  J! q6 t
個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢/ I" T( Q: C8 p# o* ]
如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉& G5 f! G! i' C9 e- u* J* [
點答呢
( x8 o0 f9 z1 L頭髮長左厚左都要修啦2 X* ]) O* i* Q' ~
鬚長左都要剃啦( c3 `2 M5 P+ i: e: ?. n8 B; Q
何況眉毛& {5 A$ G+ t; I4 h! D# _
大把人修眉啦
6 A2 [4 C" a: a% U2 ^9 Fd男明星要見人好多都會修

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   + N% O. X: n  J
我都學緊化妝,,,,,,,
; ~+ o6 L3 v8 j) f但化妝最大問題係眼眉& O: w' ~  \4 p" O! T
, s& k0 k" k0 ]' D" G; C4 ~' s" v要修眉就要cut眉毛2 ~* d" T2 S3 `9 p! T9 t
個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢
$ w0 K8 u* t; e+ w! O$ a% z如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉
; J5 S8 ~7 b. \! @& ~點答呢
cut眉毛唔想人知
) l; ]. _1 Y5 F最好每日少少咁CUT

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-8-31 03:11 發表   6 c. N8 c8 A6 N+ j
cut眉毛唔想人知
# Z: h6 g; r3 B0 l) B/ j6 v# t最好每日少少咁CUT
) \; r; P* T5 P+ f* R7 b仲要記得要小心d
2 ?2 W' F$ |% T0 W1 l6 ~好似我咁一下重手左唔見左忽
  a; B) O' h! R, C( a# V想人唔知都幾難XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-31 00:17 發表   
: q+ |9 F) S- A  y: v4 V* \) y" T: E& a7 ~( w
終於有人講野似返人話了
! b, t& Q: N# E. c; W. q& M# G8 O0 x4 u
而家要叫心儀女皇

好勁.... 仲勁洗錢tim...

化妝果然係人生中其中一樣必學嘅野!

唔係下ma   a; a' j7 R% E: a7 {
咁強勁??
# E2 T+ j, s. F" [: `0 e不過d"so"根有d明顯...

實在太強勁喇~

嘩........好犀利

very good!! F' f& i/ ^0 F  _% F2 V, p
化o個個真係勁

點解會係大叔進化到女皇?
0 q8 q# S7 s& L5 f& \  w0 t0 Y+ X, }/ K( N( A
跳級跳好大

識用化妝品的...果然厲害....
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-8-30 12:04 發表   5 ~* b( z3 a6 V% T% u
唔知點解
6 m0 {# Z' t  R& C我一望到個title
1 {- {6 @! L" `8 p6 `3 g: r即刻諗起樓主
9 c, p2 N  f( Z: c  B心儀大叔