嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[轉貼]驚異!麻甩大叔變美女

very pretty, i wanna try this make up

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
化得他年輕十幾年

點都唔夠我麻甩喎
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!8 X1 j3 d7 c3 m1 L+ u

" \  g( g  E4 ^2 d7 N4 |另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

懂得化妝真好, 可惜自己無時間同地方去學

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-31 00:12 發表   
8 I1 I) l# i5 A# N真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!2 r' g8 n% F0 K" Z

4 X' Y' X4 ~# g& K7 i# M' F/ x另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
& r+ e0 X! l0 E3 ^- [5 _! C
終於有人講野似返人話了

我都學緊化妝,,,,,,,
$ Y3 b& M* D8 {但化妝最大問題係眼眉
5 R% g, @: k& m3 d* {假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清6 |( |0 f% T) D4 ]. F, o! d
要修眉就要cut眉毛
( G& {, W. i8 i+ W- v" h個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢
0 @$ w  L$ @' K5 N# F0 h如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉& P* A( s2 \$ E# `
點答呢

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   
( ]7 L% Y1 ?( T" R" ^' \我都學緊化妝,,,,,,,
4 a" x, O# {7 E" E9 i; u% t8 D但化妝最大問題係眼眉( G* G. B9 b- z! I
假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清
+ _: h4 S. x% V要修眉就要cut眉毛6 f7 Y" E" p. N& T
個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢" _# d( w4 b' T4 Y0 ~: t: \! E9 T
如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉0 L! }$ ^: e5 j6 K. l3 _/ ~3 Z
點答呢
. }4 D0 G0 p$ f6 K8 G- S2 d' i
頭髮長左厚左都要修啦
1 s, p2 c$ v7 G8 ?鬚長左都要剃啦
, f/ C, B, @. X: ~, ~何況眉毛4 n6 l$ y( G$ g$ Q$ U
大把人修眉啦
6 c  i8 z+ B. o8 e' ad男明星要見人好多都會修

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   
9 r4 u" ^- J2 [% [/ g- ^我都學緊化妝,,,,,,,$ S' Q1 {( b( Q9 g3 k9 Z% [
但化妝最大問題係眼眉
% o. y! D1 g7 o& f- ?: T* {* O$ L假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清. N$ k% p; w4 F& x2 K0 \
要修眉就要cut眉毛
" z7 ^- C, q6 @& B% y3 E個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢/ g0 X4 M/ E9 ~% K
如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉+ M* U# P* l, m5 g# F" H
點答呢
cut眉毛唔想人知- y. l+ W9 R$ C, n3 K6 Z& r& [
最好每日少少咁CUT

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-8-31 03:11 發表   
/ x7 _+ y: u7 r/ y+ ]5 Ecut眉毛唔想人知
6 e/ C3 T6 ]$ M6 ^+ R( W2 `: |- t最好每日少少咁CUT
. u$ R$ d! O3 Z! ~
仲要記得要小心d
. l: O% q2 C4 r- Q# T  n好似我咁一下重手左唔見左忽
* M( j1 v# ^) |7 m想人唔知都幾難XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-31 00:17 發表   & e; H4 e/ U, e& Q; }# N

+ ^' P5 e6 h9 c& w- S' x終於有人講野似返人話了
' l0 R, Z8 H3 {5 H9 ]; I# B' t* d$ ~7 [' X% y7 d. y/ c
而家要叫心儀女皇

好勁.... 仲勁洗錢tim...

化妝果然係人生中其中一樣必學嘅野!

唔係下ma
0 L. T! F& }' v& `" @& Z8 Z咁強勁??. W) ]9 x" \/ N; |6 T  \5 \$ \
不過d"so"根有d明顯...

實在太強勁喇~

嘩........好犀利

very good!
8 M5 ^# g6 R& X) f% C" n, I7 w化o個個真係勁

點解會係大叔進化到女皇? 6 w! D# V2 w% F$ W$ g
0 c" x4 U' ~0 |4 L8 u! N
跳級跳好大

識用化妝品的...果然厲害....
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-8-30 12:04 發表   
( ^5 I- ^2 ^7 s" m: D唔知點解7 `* ~. O8 Q  Z3 a
我一望到個title
/ w: h+ G7 d$ z! R* V' E即刻諗起樓主
- x* C0 u2 a2 A& o0 M% f3 s2 U7 o心儀大叔