嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[轉貼]驚異!麻甩大叔變美女

very pretty, i wanna try this make up

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
化得他年輕十幾年

點都唔夠我麻甩喎
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!4 H# j# |$ q+ }4 n

+ {: h  R( {0 w% G2 O7 N7 I' F另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

懂得化妝真好, 可惜自己無時間同地方去學

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-31 00:12 發表   
  R+ r* l$ z" {* Q7 w% d1 L  a) O; _真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!
2 N% R3 l  K) o* U2 a
% F9 R$ o$ k+ U$ U% ^: L  t, R另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
. ]" b3 Y  L3 x- A% ~1 N
終於有人講野似返人話了

我都學緊化妝,,,,,,,
. t% Y7 T# x* f& s) _' e. t' ?: m但化妝最大問題係眼眉( W" J# D8 @3 y# ~& ]6 M! B9 N
假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清. z: s5 o* O: o5 K$ W. i" U
要修眉就要cut眉毛" T: o% Z* d& a
個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢) }7 K: x" \* _. y+ ?/ A" P
如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉1 o* A$ v) p4 A& T/ [; j
點答呢

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   
6 `) w7 N2 T; Z  t# W7 D' @我都學緊化妝,,,,,,,5 ]5 C; p# y8 @0 r" }: w
但化妝最大問題係眼眉
2 h; Z% j0 y3 m. B% I0 q假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清4 u5 `+ V2 K3 w: `- X1 U
要修眉就要cut眉毛
6 H  |2 U+ F- J, {9 y個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢
( Q! @; N: `  M如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉- |) w. z* h8 J0 e" {4 X" R
點答呢
0 X! v$ G8 l% U6 {8 }# u
頭髮長左厚左都要修啦
- _4 z" S8 j  J! k鬚長左都要剃啦- Z! @. e* T1 v' L: ?
何況眉毛- O  r1 u/ x+ v2 j/ D
大把人修眉啦
$ N. P  F8 E* td男明星要見人好多都會修

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   4 A  N# B& Z5 y- I5 x
我都學緊化妝,,,,,,,; r6 R3 ]- a2 e" Y. s8 o5 J2 x, r
但化妝最大問題係眼眉1 Y3 k6 B3 g/ j$ A& T  D
假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清
! Y; H" G( f, H8 F+ y6 Q3 z( Y) t% B要修眉就要cut眉毛
- M& Z* o! i: `1 a! [; w! q& W個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢
  @8 Z: {' \; I7 U' z0 ^4 B, `如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉+ q, Z1 K7 m$ f1 C' N/ y+ D
點答呢
cut眉毛唔想人知
/ r; u; X4 j+ }" W最好每日少少咁CUT

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-8-31 03:11 發表   + [, N6 A- T! O: s
cut眉毛唔想人知
9 _: e& H8 [- p8 W: a  Q* I! V+ g最好每日少少咁CUT
  v& ~6 Q  G. N9 i5 t/ }! a, Z2 G仲要記得要小心d) w5 ~% Q! E! [; C
好似我咁一下重手左唔見左忽. {, m- j) B9 f, w' a7 l" R
想人唔知都幾難XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-31 00:17 發表   
6 p0 g$ g0 x5 D  C7 N& [3 H6 A8 k/ K, n8 Y$ B8 _. U0 ^4 O0 r
終於有人講野似返人話了
4 N9 }9 i6 `) a4 v8 k6 m( _& f: k% f5 U% y1 Y! x( i
而家要叫心儀女皇

好勁.... 仲勁洗錢tim...

化妝果然係人生中其中一樣必學嘅野!

唔係下ma 2 B: U: t" Z6 _6 y$ m7 K+ P9 J7 W, H  g
咁強勁??
- B; S  ]+ |$ v不過d"so"根有d明顯...

實在太強勁喇~

嘩........好犀利

very good!3 C. d6 T) e9 f. |! m0 j2 ^
化o個個真係勁

點解會係大叔進化到女皇? 2 ~: H# p: j3 v5 u+ [
$ |8 q& o+ Y* Q% W* r, `0 z( n
跳級跳好大

識用化妝品的...果然厲害....
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-8-30 12:04 發表   9 q$ a2 S4 o4 F, O
唔知點解( E' p, w% u6 y( n, \
我一望到個title2 F- b. S+ q5 K9 L3 L  q( G
即刻諗起樓主
" u$ a3 X1 q: N$ j8 h* L5 h- ~# M
心儀大叔