嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[轉貼]驚異!麻甩大叔變美女

very pretty, i wanna try this make up

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
化得他年輕十幾年

點都唔夠我麻甩喎
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!% \) V1 u+ y: f
% v+ c- }) ?" i- A4 p  |
另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

懂得化妝真好, 可惜自己無時間同地方去學

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-31 00:12 發表   
- Q+ o3 a3 q- b7 S3 P' p真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!" r. u, }7 T5 ]  ]: ?: j

6 [1 z& a' {, G; |  t$ f7 r另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
' C8 S9 ~+ i5 d2 T* L4 w% M( l3 ]終於有人講野似返人話了

我都學緊化妝,,,,,,,
/ ?$ @% a5 V3 r1 V/ w但化妝最大問題係眼眉
& i! i. s4 S) @假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清7 n+ K  Z1 a5 p" E7 S: b" Y/ ^
要修眉就要cut眉毛# ^8 m3 g+ ]. A! ^% i( K; `; [1 ^
個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢' T6 U5 V- v' \* Z
如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉
6 p- p' \$ k  r- i點答呢

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   
+ w( y1 }( y, t1 ^3 V  Z) ]我都學緊化妝,,,,,,,6 M1 P0 t4 v6 @9 s2 n: i# i2 G9 u* Z
但化妝最大問題係眼眉
$ y5 g% v/ p5 z3 H( B  ~  T2 @# q假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清# [4 v7 [" o( |, t* X7 ^
要修眉就要cut眉毛. y, ]8 D1 C- X4 g' u
個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢
8 c# K+ Z3 g0 G" |; u如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉! O! K0 h) h* y
點答呢
0 o. l; Z$ R* T1 X1 u0 @4 M9 d
頭髮長左厚左都要修啦2 q0 t5 h- ^' ~" W8 z# B
鬚長左都要剃啦
/ M  ?( N" H6 \+ D6 z: k何況眉毛
0 U5 J( P% n/ M( }大把人修眉啦
/ J& }, [* c5 Ed男明星要見人好多都會修

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   9 K8 t7 K2 h  q' \" I5 f
我都學緊化妝,,,,,,,( |- v" n9 u! {* I* G3 G! S
但化妝最大問題係眼眉
9 W+ u/ D' W3 o3 I  A假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清
3 N0 G5 ~6 i0 i' M2 k5 N要修眉就要cut眉毛
9 K: N  Q* E, m, R個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢& ^4 Z4 ~# {, z/ `0 k2 u
如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉9 f9 [, `2 A/ |. J7 y( m$ h
點答呢
cut眉毛唔想人知; n& r- U. O1 n  k) n* p# W
最好每日少少咁CUT

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-8-31 03:11 發表   * I* ?  f3 y4 f3 q  }4 i
cut眉毛唔想人知
8 [7 ^8 w" P% O& c& g# @# M8 ?最好每日少少咁CUT
& c) [: H9 W! l3 ^仲要記得要小心d
" P# p) L/ V# P% |好似我咁一下重手左唔見左忽7 m* N; `8 l8 W3 [2 G+ a- G
想人唔知都幾難XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-31 00:17 發表   ) s) F  ]" `6 @: B4 q

5 b5 X* L; E4 h5 Z終於有人講野似返人話了
. c0 ^. ^# P( A! ^, \( `* I

: c. ^- E+ Q$ f/ h$ x而家要叫心儀女皇

好勁.... 仲勁洗錢tim...

化妝果然係人生中其中一樣必學嘅野!

唔係下ma
/ t6 L, Y0 a. F) K9 w, P咁強勁??; x2 A0 T$ C0 I" j# T* A2 H
不過d"so"根有d明顯...

實在太強勁喇~

嘩........好犀利

very good!7 e8 `! |8 y& e6 h! d/ p" `- c
化o個個真係勁

點解會係大叔進化到女皇?
* q3 ?( [7 I6 u( Q; m' s( E! q$ b8 g  B$ v
跳級跳好大

識用化妝品的...果然厲害....
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-8-30 12:04 發表   
# `4 m) ~. P4 e+ V5 Z" n* `; [: d唔知點解
  R2 e8 H. ~8 x& Q' ]1 ~3 a; F我一望到個title
$ c: a) I* _9 a% P即刻諗起樓主
3 G; x) H5 O% I! S. v0 m
心儀大叔