嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-16 01:53 發表   7 U3 }0 T/ C: B* d' i* y
搞網聚.,.由心儀搞比較放心
$ \( t) K- K& y+ h  n6 O2 H# {6 c6人為私人邀請,6人為公開申請. N- d6 `) N8 I
頭6人係指心儀邀請的人去$ }% @+ J6 B7 r/ R5 k
唧係仲有6個機會....% ^: u) m8 [2 E0 I& T
我好想去............
! y4 G0 z# ~2 _0 Z6 m3 m厚面皮D問下心儀.,.,我有冇份呢?4 i2 c' ]0 U8 o; R
(可惜不在香港)
4 p2 M& y, F( r9 o" s; P
6人的名額很少) o6 w/ r6 l7 q) N6 N" L
我邀請的對象為
2 h& H6 n* j8 k3 S$ Ccdtv+ L( C1 f! M3 d( }
露姬. k* N( L% p3 g8 n
suki& R7 \) y/ f% Z" y% P( E! w$ _
iamonheel( X) R5 C+ V/ f! F( C% z
butterfiles
7 P* K8 G" Z. \- U, ^剩一個名額可能找丫桂
& K" f: t, j, T( D" V8 B( i, Y& h+ m不過CDTV還沒回應我  v, h  i# U7 R1 t/ H% U
以上的都是台柱和一些我認為很有個人特色的人
- P+ u* `$ Y! V/ ~因為是交流阿所以邀請對象一些CD得比較好的人
, Q# v  H3 M" e) A我找你會飛回來參加網聚嗎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-16 02:33 發表   / y( q/ u+ W& F; K
suki去我又要去丫
; q, _+ |- h+ N0 @, @) X
' P8 y! k" m( \& J3 k$ E! X* w不過如果多人參加要排積分
2 a7 G' X) ~- I1 V1 r8 ~* E' v; F) S% B% l! S& l( A' \3 I: S2 A
我加入冇耐..咁少積分
# q9 ~; H( A9 t0 o1 S$ P咪凍過水冇得去lor
1 ~; X4 X& l% \% x  k' |+ X
用積分去決定一來是希望大家能在論壇多多發言
2 ]- P1 k7 p0 Z到時出來大家的話題是比較多的
, _5 f2 z. N% R* |/ z如果一堆CDROM申請
3 J% v" V8 ~. l1 k: k出到來時大家又不熟悉可能沒野講了
/ i6 c1 v7 v1 ?/ q; @2 B而且遇到怪人的機率也會上升
, \! g' U: h9 u8 v- Z: L" b
8 c/ ?9 ?5 l: L我在想要不要多留一兩個名額作抽籤用
' ?5 _9 A4 y& q$ h5 P好讓一些積分不夠的朋友也能參與

我心水就 sherman, 涼宮, 小R
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-16 11:13 發表   
0 w) _( i. \6 l+ X7 T6 Y% V我心水就 sherman, 涼宮, 小R
: h. z7 T( c% I" h! l  @春日姐姐說還沒準備好面對大家
& {5 q5 r* m% C7 c; C( ~我最喜歡的兩位女神也不能來了 # q8 m; ~6 f5 I4 m% j5 ~* W2 K
其實應該連埋我就差不多夠人了& l4 p! P& w. R0 ?7 |1 @$ q
剩下的留待知道了地點是怎樣後會接受公開報名的# j! a) p: g# y/ T
如果地方小可能會減人數
' p; K  _/ f0 p- }7 Z& R) ^但12人應該就是極限了5 l7 W) J, {/ l# d/ ]3 ~* P) T
12人要化妝換衫其實都會花上很多時間了
" x/ j" N5 o" X/ D3 l* h& F8 p9 t5 P) Z應該不能再多了

快d知道成唔成事就好了~!!!

看不到春日姐姐好可惜呀!!!很想看~

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-16 12:11 發表   " _7 n' A# B6 M# f/ q- w- l7 h( c- n2 @
快d知道成唔成事就好了~!!!
  {& Q3 |2 K2 r. q3 y* P8 F5 C
看來你真的很想去呢~

望下自己D積分
. |3 S- R) [! R' K0 n" X
: Y; M. y% D5 Y  r" q6 p得果幾百分
' l* {1 @' t' K% b9 x; j9 ], z: k4 v( C7 l0 s0 E
抽簽.....沒運氣
% H+ n4 u) [" ?6 Y7 ~
9 h, R- Z. w& ~( w7 L總之是簽王運啦$ I$ d! }8 L3 k: `! M0 Z

) P3 ^; C% _7 E& A, L唉~~~5 Z6 I8 Q$ g" k# S9 J8 _* H
3 _9 I3 |4 W7 z7 J
9成9都冇我份

我要飲酒~!!!!!!!!!!!!' r! ^0 n/ D7 O
飲幾箱啤酒我要~!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 zaki 於 2010-11-16 23:13 發表   1 s% s& z9 h, T0 G5 s& C2 j
我要飲酒~!!!!!!!!!!!!* X" A* k  u2 a3 t0 u  ?
飲幾箱啤酒我要~!!!!!!!!!!!!!!!
8 |, L" w4 R) @
9 w0 b, U* O: W2 W  F- t3 C好想返黎啊....可惜唔得
' s: Q1 N( s0 ^( J. t% c飲酒? 飲一杯我都會醉!!!
: N: u2 s. t0 G* H/ Qzaki sorry 陪唔倒你啦* g4 ~/ q) G+ e/ M. A8 u
不如陪你食冰涼萬寳路啦- T5 S; W$ Q: c, N, b/ A
0 H' z8 ~2 ?* e" P' z

如果係去唱K,我就會有興趣,起碼唔使諗要做咩=.=

來支持心儀姐姐一下 / Y& Z# S  s& ~# w+ B5 S
我想帶我哈尼去~

引用:
原帖由 zaki 於 2010-11-16 23:13 發表   % {* J1 {* W5 r' C9 s5 n
我要飲酒~!!!!!!!!!!!!
. v( ~( }+ D+ G7 ^+ K飲幾箱啤酒我要~!!!!!!!!!!!!!!!
% x- e* S9 I% N  k3 a
9 V! a, T1 t3 z8 u
要飲酒~~? 入場人仕請出示身份證~~要夠十八歲~~!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

((因為是交流所以邀請對象一些CD得比較好的人))/ `9 Y& X* N3 P; f& R" l, C" Y8 S
' x. r( X$ l- x( c$ N
唔知我算唔算CD得比較好呢?
9 z3 ]6 S! r$ }( K: J- M但係又冇春日咁白白滑滑
. m0 ]- ?6 ~4 g* z3 S8 _1 k又冇婷婷個胸咁大
$ q3 t5 v# h. Q( i0 j7 \又冇小R咁青春動人
9 f# r2 b9 V2 A4 P9 N  {  c又冇............自卑中

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 20:44 發表   
4 d1 B% C- n7 i
  N" x, N2 {; s" O小R能來就好了~
2 r& \2 U9 I# U' ~; Z. N9 B其實小R都想去 @@3 Q; s7 z9 Z4 a% L, X5 Q
不過化妝品就只有零零碎碎
. G% g# [3 S3 q% F- ~! Q' u) Z( L6 D4 m4 Q# T- V$ L4 t* J1 I
最大問題是,非校服cos衫小R沒有 XDD
+ P! ~( v" ^. @9 S  A4 M
* O! K; K2 m' r  R$ ]' l8 b( H
引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-16 03:10 發表   5 ]: n, ]9 y! f* p$ I6 D3 i/ g9 @
' S# }2 j& s% o3 d# e* m

6 q5 u" S4 z/ T" U1 A" E! o" L! t如果得閒 小R你會唔會著件婚紗去呢?
: o7 G8 ^7 ]" N1 t
* V2 ^% G: S& x( z我有姊妹裙呀!!
9 W  O& {5 |2 \, H* u( O7 g1 e
會卦~~反正摺埋好細
  X" v# b! i6 v0 I* [0 S
) H5 O3 H' O6 i$ N$ O" U. K0 G不過就算帶都去到先換# b9 i* T4 _+ ?! @% _. V0 ^% r
睇下個場地下點啦~唔想整污糟套婚紗 =v=

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-17 06:21 發表   
" E4 b# ~% E$ y# H4 _% ^8 H" Y$ l  `((因為是交流所以邀請對象一些CD得比較好的人))
9 b" g3 O. N0 P+ l* h& r. `8 D/ l  c3 K7 m- G) Y' V
唔知我算唔算CD得比較好呢?6 Y' n' H* E7 D! Z/ d% k
但係又冇春日咁白白滑滑
4 }9 _3 _$ a2 ?5 I8 ?: f3 R7 f" f又冇婷婷個胸咁大
) i2 {) B& v! [' D, \又冇小R咁青春動人
& I$ ^1 h, I: ?: Y+ y! c$ x/ B又冇............自卑中
. y. m% o2 d  n5 k# i

. I$ i# V# G7 m) S; m0 x不要自卑啊! # \1 N  X1 Q: ^( E
什麼CD比較好婷婷不曉得呢! , L: A, }- \' ^6 f- e
變裝除了技巧要花時間學習外,也需要心態和勇氣。/ ~$ Y3 t$ w* e6 F
心態:變裝時必須擁有女性的心態。擁有女性的心態,才可顯現女性的行為舉子。這是扮不出來的。 ) o$ D; u5 l% [* \- o9 X
勇氣:例如:買變裝用品,因為有好多變裝東西需要親自去嘗試的,才能有好的效果。出街:出街需要很多勇氣啊!出街可看看人們的反應,這樣才有進步的空間。; l/ n4 C5 V; o1 f( j! w; A. V
這是婷婷愚見。如有錯。勿見怪。$ T$ q' Y1 W8 r

# J0 H# ^, P, V5 H; ^* `5 N[ 本帖最後由 adam5354 於 2010-11-17 08:59 編輯 ]
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-11-17 02:22 發表   6 s; C! c1 }' x3 W* j# b4 k
如果係去唱K,我就會有興趣,起碼唔使諗要做咩=.=
) o3 l9 a5 n+ [6 ?, s# P乜要諗做咩架咩~
% @4 m+ x7 |( E" \我地會有遊戲玩架 / E5 b2 e' F3 S/ R. `
估領袖岩唔岩玩XD

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-17 02:38 發表   
/ `, p9 F" U% f來支持心儀姐姐一下 % i& P2 O) K, N
我想帶我哈尼去~
9 P# _* L! o7 N3 J4 D妮妮看清楚一樓的細節
# u- e, N/ Y/ \, I& l要報名取錄左才可以來: K% o1 B$ R4 `) H
不能話帶就帶呢5 N& Z, Q( l: A/ N! |. a
因為要控制人數,以及保護會員私隱等等很多問題存在

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-17 06:21 發表   5 c$ d# W" c% W3 Q( `5 B+ v
((因為是交流所以邀請對象一些CD得比較好的人))  G2 n3 q! r7 E# i9 n: d' }
* o9 n9 ?( R+ U( Z" |4 j) _
唔知我算唔算CD得比較好呢?
5 X8 P" o7 t* {) ]" K7 E但係又冇春日咁白白滑滑
3 G, _6 d! Q# T$ |$ @- H  U又冇婷婷個胸咁大
$ V9 {% m/ Y, U又冇小R咁青春動人
. n; \) A! ?3 M; B$ E# W又冇............自卑中
3 m: |; B9 J; E$ m始終人數有限% p& V! \" k+ b7 n! [1 Q3 v
沒有接受到邀請的人遲些請自行報名

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-17 08:16 發表   
/ m: A$ s: R' I9 V! D1 ?' F
) r8 S$ L. @0 l$ o- |其實小R都想去 @@+ n- D; m7 M& _6 _
不過化妝品就只有零零碎碎
" j% c% E/ @' z4 a# U: }
# v1 U' l- @5 |最大問題是,非校服cos衫小R沒有 XDD
. ?: A% P; C7 E& J5 D9 f# ~" ?$ z( a+ P3 d

; P4 l3 l+ Z; f9 H會卦~~反正摺埋好細7 k9 X, V1 m+ Y' x

# h$ x# q% `9 r8 }不過就算帶都去到先換
; |3 O2 t6 o# h6 S0 W/ y睇下個場地下點啦~唔想整污糟套婚紗 =v=
7 Q6 ^/ m& ]" v( W: Y化妝品有就好: }. E. W9 T6 ~  j% {7 l+ y6 I! p# m
帶備就可以了0 Q6 _. N- S$ n8 I8 j
有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借
8 z8 t( @2 B, m! p* {2 m  E$ A& w
) F8 K; ]+ S( c1 \5 S小R有比較正常的校服嗎?, }+ e3 l6 p  J$ i! T7 r
就許昌那件吧
" T, W0 v! H* j0 H. \0 K總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了% U) y+ Z4 |  P2 O
始終是CD聚會不是戀物及校服的party# }' Q0 g, n3 G, m3 `

; B7 G0 }8 n7 j還是那一句,人數有限,到時報名後需要看積分或抽籤及取錄才可以去QQ