嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

幾時先有得報名?
2010-09月25日 1 st CD...suki

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-17 10:28 發表   
4 L, w. P# c! E9 o, k( C6 P幾時先有得報名?
. i+ O# q- j# `等一切決定好了就會接受報名了
5 \, t3 m* C( O* U2 c下星期左右吧

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-16 11:13 發表   7 z0 K$ I5 u( U7 i
我心水就 sherman, 涼宮, 小R
7 f5 T+ b$ p+ ?# y0 M0 E2 |* [/ l( S

5 Z  j$ R* q1 {/ O" ^& dheel姐咁比面 q,q " K4 h# J+ e: i- `8 y7 `

2 e6 v8 ]/ X- I- B2 Q" F6 D其實我都想去, 我報定名先, 睇埋小R 先 XDDD

沒錯的確我是好想去~XDDDDD
- s4 m; U) T' C+ x8 B1 y& K5 o" c! ]因為覺得很有趣~

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   
3 p4 L" _2 E2 q* V; x1 ?沒錯的確我是好想去~XDDDDD
9 ~; a6 k1 G8 ]" F8 g( s. [# T, H因為覺得很有趣~
- e( V4 M, g% q
) W) {, y. d  \# C死啦,咁我去到咪比你毆打

一定會~所以你一定要去~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表   
3 N! T, C  W( P7 y5 K$ W
9 U1 A; j5 `9 u& u化妝品有就好
5 Q9 J0 |8 j2 N1 d帶備就可以了
$ i7 @& A. b; X+ B0 K1 o$ W有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借
% j* t- u/ m- f( D
4 H( h. n1 E% V6 d( f* [( M小R有比較正常的校服嗎?
; e* b9 e3 |' z# @' O就許昌那件吧5 Y2 w4 y) Y% ?5 w: a
總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了+ J* I2 B2 c# ^  D; }
始終是CD聚會不是戀物及校服的party
; C: `- p3 I+ `0 ?5 M8 l, @( C: i
還是那一句,人 ...
5 w; g5 @3 |' z) L: L+ L
0 j6 _9 S% U/ D
看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-11-17 18:33 發表   
6 ]  ]0 V/ q0 y7 |
3 G$ Y7 E8 Q1 A) D! L! r6 e( p. a$ W' `# z7 p% W* Z: o
看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著
7 J; P0 x& Z) V. ]3 I
小R不瘦吧@@
1 ~8 Q0 X2 a4 k, M0 V# r0 p應該比我大隻

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   
. X6 K6 {& E1 [0 Z沒錯的確我是好想去~XDDDDD
2 m, [1 c3 Y  o( p' Y0 [4 a因為覺得很有趣~
. m' q) P, K8 |6 x8 k6 T/ Y
找西門來報名吧6 A4 ]% Q, x6 y! w1 C
西門好像比較高分

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表   
' I+ l- U  Z8 N# Z2 p! D% ^. e
/ C2 Z. {' H# L% s% B/ I7 b化妝品有就好, J+ f2 S" d, M* V: }: N
帶備就可以了, U4 ]3 w) e( Z2 o
有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借0 z* p, `6 C" [) b) s3 u9 r
5 P: i6 m9 U1 |3 F+ Q8 V
小R有比較正常的校服嗎?: Q7 W! d0 q- G
就許昌那件吧
- P% w+ n" p% v總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了
% F% U# L5 O% `2 C; M始終是CD聚會不是戀物及校服的party
4 a% Q/ g% W9 n3 s: K6 @% L
0 a: h& c+ D: G3 k還是那一句,人 ...
  E: z) V& _7 Y- V
小R化妝品不齊啦~自拍都是素顏~~' c# _. R( M3 d, e3 w

& \# v/ f$ f" A2 l8 u* Y: D; r& u  J9 ]. p0 c正常的校服??套套都正常架啦 @@
& W, t" r7 U5 L+ t合照當然不會穿白色明愛,小R最喜歡的是ccvc那套 =v=2 M# ~2 K/ ^! o) ]
可能等下次啦~~小R都唔知得唔得閒~~~3 t8 P  f' T+ n2 _$ I
) v; x2 e+ X  h3 d
引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   + P( U& i8 ~  [  q. P9 z
4 Y/ }% G) F2 [4 q8 M
小R不瘦吧@@0 W0 E7 r3 U% [& s" {+ u) h
應該比我大隻
$ q, l" F! M, o* f小R瘦是假象 =v=

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   $ L: t0 z5 @: b5 T* [- B) p2 X
) v  U% v. a4 h" w" M
找西門來報名吧3 O2 B# B% ~7 H" Y- M
西門好像比較高分
6 @# `! s' q$ p
+ b- |1 A! g, Y5 m7 N哈哈哈~當然好啦~
% W: o, E& N- [; o# T8 ~; |* e3 J' H. ], e
小r要來呀~我都想見你

又或者可以諗下呢DXD( o* S9 t1 p+ i
http://www.standardboat.hk/chi/home/index.html

遊艇淨係租都已經係高消費...orz

一有浪咪畫咩哂d眼線lor

船P好玩呀   真係座艇 ( r  J/ D: }/ q* s3 C6 n3 M8 s% o
* X5 G9 n% b* G9 N7 m  P: k
開船啲蛋家佬好保守,  cd肯定嚇死佢
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

要報名去喔

遊艇載客人數: 20-55 人( i8 [" U! y% b& r" p1 E
咪可以請多D人去曪

我分數這麼小.....
9 V1 @3 b2 Q1 ^+ _5 E先留意一下吧 ~"~

乜都冇..有冇邊位姊妹可以教下我丫

船P個IDEA幾好,不過真係要選人去,因為出親海都4-5個鐘,對住D唔太ARM CHANEL既人就大家都唔會開心