嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-16 01:53 發表   3 h& B6 p: D9 h8 U+ [7 |6 q& ~
搞網聚.,.由心儀搞比較放心
! x- X4 I, W( |+ h6人為私人邀請,6人為公開申請" T9 f; ?3 X9 z* c( W- L
頭6人係指心儀邀請的人去
* P' p, B' C& p: @唧係仲有6個機會....9 U6 C* {1 K& l* m2 J$ e
我好想去............
# }+ C+ X/ U+ e7 `$ f厚面皮D問下心儀.,.,我有冇份呢?
& G( _8 ^3 C( N( s(可惜不在香港)
) H: |. L, G1 O# A+ y; c8 D( v9 W6人的名額很少/ E; s! n! S- r, Z
我邀請的對象為
% t" }; a( l3 q( E( V3 f" l0 v# ocdtv
# y: V% K$ A$ C( i$ Y, J露姬
& T# Z( b# b: ~2 `- T+ jsuki% n) O; T" p) Z0 p
iamonheel
4 O5 V) b" H/ E8 Q- Obutterfiles: d! G3 A  k- [7 }
剩一個名額可能找丫桂
* g0 c3 l2 G, x  D4 Y+ t不過CDTV還沒回應我" M2 {% c+ M$ h- N
以上的都是台柱和一些我認為很有個人特色的人
( ]- w' ?. o9 F  l# D; W" s, C因為是交流阿所以邀請對象一些CD得比較好的人, V/ R- V6 y6 H$ V$ j
我找你會飛回來參加網聚嗎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-16 02:33 發表   1 \/ ~; c- h/ }% z. [; ^, Y
suki去我又要去丫 & D% i7 W: R1 Z: N6 d
$ R: t6 i7 Q% R+ [6 b2 m, A$ \( ?
不過如果多人參加要排積分 * J3 s% U4 \$ j' l, c
: U* n2 r+ O/ m) m9 j
我加入冇耐..咁少積分 / D! Q, J, z( K! {
咪凍過水冇得去lor
- h6 K, n4 h9 F. j/ H. d, \+ C: A
用積分去決定一來是希望大家能在論壇多多發言
1 K. H6 W5 ]$ Q9 \9 a) D4 w( J到時出來大家的話題是比較多的/ p5 c3 K% e0 {+ u! Y! A
如果一堆CDROM申請
( k% B* a6 J* B1 i1 y1 j' @出到來時大家又不熟悉可能沒野講了
! L& a/ B8 `4 e$ [4 p2 e% N, O而且遇到怪人的機率也會上升
- R% f/ c3 E, h
. I  f6 t' w, c5 \$ f. a8 o( f我在想要不要多留一兩個名額作抽籤用) Z$ }% L- e5 s
好讓一些積分不夠的朋友也能參與

我心水就 sherman, 涼宮, 小R
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-16 11:13 發表   9 u! N$ f( S3 h" ~0 L: T- N- `
我心水就 sherman, 涼宮, 小R
  I0 o$ J- `9 c
春日姐姐說還沒準備好面對大家
! u* v% ~  l; g3 o我最喜歡的兩位女神也不能來了 ' Z3 g/ K. v3 `6 ~
其實應該連埋我就差不多夠人了3 b0 p% D; N% x2 Z8 b) ]0 C0 j; V% W
剩下的留待知道了地點是怎樣後會接受公開報名的
) Q5 h* m& I4 @6 u; E8 k4 z如果地方小可能會減人數
7 r$ o/ n  N. c但12人應該就是極限了
' n" R2 T1 I3 T  {+ Y9 \# ]* M12人要化妝換衫其實都會花上很多時間了: X7 b" a0 ^( R4 l$ b9 E
應該不能再多了

快d知道成唔成事就好了~!!!

看不到春日姐姐好可惜呀!!!很想看~

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-16 12:11 發表   
9 C8 D+ i1 I9 }* V3 K快d知道成唔成事就好了~!!!
& ]1 p" i4 f9 Y. I0 Z6 d3 V- X" A看來你真的很想去呢~

望下自己D積分* m' u2 I& z2 ?, B
/ m7 l8 X5 `: Y" l& i& V4 j
得果幾百分- V: Q$ [% m3 {, S+ X/ \
! W6 X; M9 I; @. G) N0 ?+ |
抽簽.....沒運氣8 L* S  ?+ e$ G# ~
, S7 C7 c/ c, I
總之是簽王運啦% ^) p' W/ \/ C  l

* R" t$ z9 z2 L  `唉~~~+ f3 t: ]1 \  x3 f' g

8 C# g. l9 S# [7 q 9成9都冇我份

我要飲酒~!!!!!!!!!!!!
& G& R" K2 u8 ?5 _" g飲幾箱啤酒我要~!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 zaki 於 2010-11-16 23:13 發表   
. ]5 Z+ L  p4 P我要飲酒~!!!!!!!!!!!!
3 s4 ]; n: l$ P  f( \飲幾箱啤酒我要~!!!!!!!!!!!!!!!
/ n. V9 s9 s4 ?# D( ~; j! H$ k" M
好想返黎啊....可惜唔得
. {, m. E$ p! V9 |' b  W飲酒? 飲一杯我都會醉!!!
, l5 L8 }# Q: d& V8 Yzaki sorry 陪唔倒你啦
  f, j7 i, S4 I, Z/ l& u' J不如陪你食冰涼萬寳路啦
2 m6 W0 ~0 w) c
, n$ F, L2 ?+ R! c6 R[ 本帖最後由 mercury1 於 2010-11-17 01:53 編輯 ]

如果係去唱K,我就會有興趣,起碼唔使諗要做咩=.=

來支持心儀姐姐一下 4 E5 r" M  d& J" i8 `' W% i0 s; u
我想帶我哈尼去~

引用:
原帖由 zaki 於 2010-11-16 23:13 發表   
5 m8 ^0 Z# s; K8 i  s我要飲酒~!!!!!!!!!!!!% O! J( f6 _. q5 I- j0 W
飲幾箱啤酒我要~!!!!!!!!!!!!!!!
2 ?3 l# C  n' m4 w/ X3 J! {
/ e" \4 ^1 `' l) C要飲酒~~? 入場人仕請出示身份證~~要夠十八歲~~!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

((因為是交流所以邀請對象一些CD得比較好的人))! J5 G$ w; p6 z: S
7 f7 P  M2 V3 E/ D0 u6 M. v
唔知我算唔算CD得比較好呢?5 ?: c  F7 y' V4 Q% B- }5 [1 d9 W  t
但係又冇春日咁白白滑滑
1 B  z5 v- n1 W2 K  C) d+ a又冇婷婷個胸咁大
1 d* V1 \; E6 m# b又冇小R咁青春動人2 d& N& ~, G1 k6 G/ N
又冇............自卑中

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 20:44 發表   6 `* X9 ^+ e# d# L
) Y: I, U1 i  t' @2 \
小R能來就好了~
2 M5 _- b6 }. |8 L' `7 I其實小R都想去 @@
' @  Y& W' M" O& j不過化妝品就只有零零碎碎5 v( i0 e) e% U# L
9 D/ L% }7 m" e- v
最大問題是,非校服cos衫小R沒有 XDD
) ?$ F9 w" ~+ w! w8 s$ M  Q- n* ?* r
引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-16 03:10 發表   
! _7 L. s7 s; B3 I- q  O; B# T6 P; ?; @$ g& W" w5 I$ ?% w

0 V' u9 I' f* o1 Y9 y# |如果得閒 小R你會唔會著件婚紗去呢?" T2 v* p# `7 _( A# L

( O& r6 }+ l% u$ V我有姊妹裙呀!!
7 T- D* M7 V' a0 z, U
會卦~~反正摺埋好細
8 b) W; T# A7 h2 ]5 ?
4 H3 \/ F; J: D3 G$ ~不過就算帶都去到先換$ s$ C/ l' `0 `" {
睇下個場地下點啦~唔想整污糟套婚紗 =v=

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-17 06:21 發表   
/ d$ g8 G* b6 Y  ^: \# J# n((因為是交流所以邀請對象一些CD得比較好的人))
& W( a+ E4 ?8 t* T
' u+ |/ j: Q/ A+ D/ n唔知我算唔算CD得比較好呢?
! L" o, H% m2 b! k但係又冇春日咁白白滑滑
" ?$ R4 z1 F% F1 C又冇婷婷個胸咁大3 Y* r3 N/ h0 r( \' ]
又冇小R咁青春動人
8 l* D( r( f* n* b6 h1 ^; q又冇............自卑中
' I! X" ~% t( `, |. t7 L5 ?) }% U( w& s
* o6 N, H  z, H& D, L& q不要自卑啊! + {: |* d% G6 J4 i" m( Y8 D
什麼CD比較好婷婷不曉得呢!
7 d. d9 E1 K# o* f5 i& ^6 k& A變裝除了技巧要花時間學習外,也需要心態和勇氣。9 e1 n7 G) l$ _+ a/ Y. M  T& n+ M
心態:變裝時必須擁有女性的心態。擁有女性的心態,才可顯現女性的行為舉子。這是扮不出來的。
$ k6 ~$ O  x3 \; Y勇氣:例如:買變裝用品,因為有好多變裝東西需要親自去嘗試的,才能有好的效果。出街:出街需要很多勇氣啊!出街可看看人們的反應,這樣才有進步的空間。
' j! X* J/ ?. C, R這是婷婷愚見。如有錯。勿見怪。
* j' s* Q" W: U. O# p' O8 R# Z: }  n
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-11-17 02:22 發表   
2 `# U! A" z5 E0 B1 _9 E3 J# n# X' A如果係去唱K,我就會有興趣,起碼唔使諗要做咩=.=
5 v" s2 ~, Q/ j0 e- C' M; d3 Z- ]
乜要諗做咩架咩~
/ T* y; U* M4 M! D7 C+ a我地會有遊戲玩架 * k0 l) d. Y( `: j% F
估領袖岩唔岩玩XD

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-17 02:38 發表   ( M/ t. T" \+ \
來支持心儀姐姐一下 9 g% z1 @+ I+ r) Y5 n
我想帶我哈尼去~
: x2 v; Q/ B* [5 D. E
妮妮看清楚一樓的細節
5 I" P4 b- \9 c+ h/ E/ ?' E要報名取錄左才可以來5 H4 L" `2 _  i  ^5 z
不能話帶就帶呢
" N) `7 ]$ a, _  C/ {因為要控制人數,以及保護會員私隱等等很多問題存在

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-17 06:21 發表   
9 M% J) Y! ?+ F6 z4 L: _((因為是交流所以邀請對象一些CD得比較好的人))
0 I( U1 ~) K) H0 j. S7 a; g
  |) z/ ^1 ?. L唔知我算唔算CD得比較好呢?" s/ l! }1 K8 j2 J- Z  E8 W
但係又冇春日咁白白滑滑
2 T+ @4 T! F2 ?又冇婷婷個胸咁大
  {3 o8 H5 |. b又冇小R咁青春動人! @" q& E  o! U0 N& i& T# {
又冇............自卑中
' |" m4 L* r+ X4 A始終人數有限
( {: `) L6 |4 l9 x沒有接受到邀請的人遲些請自行報名

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-17 08:16 發表   
; K% I6 P) v6 `3 c9 c
7 c% K2 x/ U, K2 F7 J" V  Q- f3 b其實小R都想去 @@* ]1 {7 p3 V! q( |
不過化妝品就只有零零碎碎
1 s. T5 {/ A+ R. j1 p( k" R, g# t5 m: f9 A. X
最大問題是,非校服cos衫小R沒有 XDD7 G: d& S8 I4 W1 f& \3 g% |

+ \% ~  A- U( D0 G8 q& C: F
. N7 `  F( D$ j會卦~~反正摺埋好細
3 ^0 s2 L+ N* p8 ~, D0 m
! ?/ R: `( Q+ ?* s7 _不過就算帶都去到先換
8 n' B5 [2 _3 Q6 P睇下個場地下點啦~唔想整污糟套婚紗 =v=
* X- l9 N) n; I化妝品有就好
+ j" B( ^" h/ [7 m% ?0 g& [帶備就可以了
% d9 }5 D9 y# y$ |% \有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借
# O- }& }# h8 U) _+ ?5 s/ Z, f
- [% Q9 b1 l% g* N; q+ g- M: A小R有比較正常的校服嗎?/ @* c& L* c/ ~
就許昌那件吧- l2 w' b& b) i! M3 N. w4 |  L- v  b2 U
總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了
5 B6 e8 ~# W' k0 e- U. g' z始終是CD聚會不是戀物及校服的party+ }* v" k! D; E* \" y6 i: q

2 S- M- k, o& }) b  ~. a( j還是那一句,人數有限,到時報名後需要看積分或抽籤及取錄才可以去QQ