嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-16 01:53 發表   
5 E& c- r* f; h, t7 ^% z搞網聚.,.由心儀搞比較放心
, F7 I6 u) `2 B4 s! o+ u- D6人為私人邀請,6人為公開申請
& e- W6 J8 i" C0 N/ F頭6人係指心儀邀請的人去9 L! v4 n9 T: [8 e: d) J! m
唧係仲有6個機會....6 T0 Q- |. l9 T5 K* P
我好想去............
" U5 R4 R! x$ `: x8 b厚面皮D問下心儀.,.,我有冇份呢?: F( A/ p# m( G$ W2 |
(可惜不在香港)
: o' e7 N" Z; L  s1 i6 l# n
6人的名額很少
( s% Z. v. g+ ?9 R  p- S1 u我邀請的對象為
) s8 L2 D2 f+ l6 ~6 ?cdtv0 e+ z/ g7 H4 W. Q- Y
露姬( ]& B2 ?& Y: a8 ~7 A
suki
0 I4 {" ~( B0 B. K& C/ T6 f; liamonheel, s" C7 u. q. W+ ?3 O3 d
butterfiles
! S6 p4 g( N9 U. ?0 m, p0 E! N剩一個名額可能找丫桂
: u2 P! i1 k5 P, J, F% {' X7 }  x不過CDTV還沒回應我  D# }* c" C9 J5 z8 r. S# A+ F- @
以上的都是台柱和一些我認為很有個人特色的人" p2 ?5 Y# L" _& l; x0 M0 o2 {
因為是交流阿所以邀請對象一些CD得比較好的人6 _0 W( h% ^/ F
我找你會飛回來參加網聚嗎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-16 02:33 發表   " e# n# S; X8 Z9 s$ P& s
suki去我又要去丫 " x' \' `( ]1 b  m+ o, p& k* r" d
, U6 s* G: p3 a3 b+ x+ Y  y
不過如果多人參加要排積分 3 d* a9 Q5 n) M( m+ x, k

0 h# Q( Q8 W. R; H! ~6 s我加入冇耐..咁少積分 / T  G+ {' }/ K: I9 g2 O( O, Z
咪凍過水冇得去lor
! N: x* b* l9 X+ K1 c+ Z! G$ G
用積分去決定一來是希望大家能在論壇多多發言
1 s. p& E6 s7 X+ K1 q; A到時出來大家的話題是比較多的' Q* X  y# s) ?$ a5 g: g% m5 Z  D
如果一堆CDROM申請
5 @2 j" b/ {0 D8 l) K出到來時大家又不熟悉可能沒野講了
' ~# l3 n, j. d4 p" g而且遇到怪人的機率也會上升, Z6 {/ @# t" @7 m$ z

7 @& \: W4 \3 W我在想要不要多留一兩個名額作抽籤用0 ~, z: h& b) Y
好讓一些積分不夠的朋友也能參與

我心水就 sherman, 涼宮, 小R
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-16 11:13 發表   
! G! c& k6 ?% n/ Q3 @; U我心水就 sherman, 涼宮, 小R
2 S5 m. ?0 n0 Z8 S春日姐姐說還沒準備好面對大家
% Q& y! H) ?5 h8 v8 V; E我最喜歡的兩位女神也不能來了
0 a- k  Q' w* p# Y% M: W" a  {, U其實應該連埋我就差不多夠人了
" y! j0 N3 e# k剩下的留待知道了地點是怎樣後會接受公開報名的
3 \' j0 ~: L+ i如果地方小可能會減人數
: [+ N9 W% M" ~; N但12人應該就是極限了
/ ~9 ^/ a/ z( h$ N$ M+ H* O& s12人要化妝換衫其實都會花上很多時間了- o0 L3 J4 H" D( p7 [% q
應該不能再多了

快d知道成唔成事就好了~!!!

看不到春日姐姐好可惜呀!!!很想看~

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-16 12:11 發表   : z2 W* Y+ G8 g: t% j0 O! m0 R
快d知道成唔成事就好了~!!!
) q3 n+ ^/ }# f7 d看來你真的很想去呢~

望下自己D積分* M9 d. f5 V8 @; ^* _% k+ S2 r

/ m* i4 q2 C/ b; X; {得果幾百分
$ [7 _, [/ {) ?. i  p7 h6 W% \6 x1 L" `; z+ Y! _& C$ Q- b
抽簽.....沒運氣
) }8 h' W% y7 g
+ h0 Q0 H( I! \2 A4 q+ ^: A) T總之是簽王運啦
: j# K* x& Q/ z, U2 A* t5 K2 N# @4 n
唉~~~
1 E" l( ?) ~5 F4 S
9 y; X0 H: [1 c$ G) b 9成9都冇我份

我要飲酒~!!!!!!!!!!!!1 @5 o5 ]# W& a. ~- R/ C( C1 V$ V
飲幾箱啤酒我要~!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 zaki 於 2010-11-16 23:13 發表   
' a* |/ ]4 ~$ p* n我要飲酒~!!!!!!!!!!!!+ g0 j; X, @( S! J0 C' x( ?
0 [9 s! [, T% C  f& h6 J

V& s5 d: a: B3 J( ?7 W好想返黎啊....可惜唔得 4 H8 h1 b5 [+ o' H
飲酒? 飲一杯我都會醉!!!
9 S* I/ Z. g3 v# T" ezaki sorry 陪唔倒你啦( e6 Q4 h& }4 i# u0 N
不如陪你食冰涼萬寳路啦; l, _8 g/ |+ a! Q) t# t

8 w/ h. g5 |* s5 b0 E[ 本帖最後由 mercury1 於 2010-11-17 01:53 編輯 ]

如果係去唱K,我就會有興趣,起碼唔使諗要做咩=.=

來支持心儀姐姐一下
4 ?7 z! p% v; S$ H6 W5 i( y" k1 n3 \我想帶我哈尼去~

引用:
原帖由 zaki 於 2010-11-16 23:13 發表   
6 A) f. \9 b/ X0 f我要飲酒~!!!!!!!!!!!!' p$ c' @3 K* p" F+ K
/ n  I: v3 a. d% q4 {* Y9 |/ W
% `' S* ^* o$ c3 Y要飲酒~~? 入場人仕請出示身份證~~要夠十八歲~~!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

((因為是交流所以邀請對象一些CD得比較好的人))( [. F* {( o; [+ w. V* P; D8 s

$ g/ u- O: u- [" i唔知我算唔算CD得比較好呢?# {) V8 B' U. h
但係又冇春日咁白白滑滑
2 b9 }$ v; `" u- E又冇婷婷個胸咁大
5 d. i8 X0 r; A2 w6 r又冇小R咁青春動人1 E* |9 _$ R" G
又冇............自卑中

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 20:44 發表   % t- U' S# H1 ^6 O
+ Z) }7 R8 j9 x* O: b6 ~
小R能來就好了~
3 Q# A/ \; ]/ {# S0 u* F4 s# @/ z其實小R都想去 @@5 Z) ~; H* L& u; E9 M( \
不過化妝品就只有零零碎碎
# b$ r% T- i4 N+ s. b9 @1 [3 i/ \
  V: s2 m, U$ N0 |3 B3 ]& e' _" _最大問題是,非校服cos衫小R沒有 XDD
' h3 `  W; S4 T0 [) N5 a
+ J4 w6 y( B9 }9 K( E' k9 ~
引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-16 03:10 發表   
( ]* i1 }$ R% u& f
" |; @' D3 t" d
$ p4 z! V2 K7 @( M7 F如果得閒 小R你會唔會著件婚紗去呢?
. G5 r5 U6 c  \# x! ~
' n0 L( J8 h- }4 `! }9 s! W我有姊妹裙呀!!
. ~2 c0 H/ d1 g. X( ~會卦~~反正摺埋好細
# F9 Y! g% _2 V# ]4 h6 B6 L9 b5 B, y9 w& A
不過就算帶都去到先換
3 x3 Q8 X3 ^' h, @2 s) e5 [睇下個場地下點啦~唔想整污糟套婚紗 =v=

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-17 06:21 發表   9 b# o! s8 v( o6 U. Z
((因為是交流所以邀請對象一些CD得比較好的人))
8 e2 p" U' f; j: n
9 J6 ]; E  H0 f# @4 n唔知我算唔算CD得比較好呢?
4 W) b$ l5 F% x2 m+ z但係又冇春日咁白白滑滑
& {8 p( ^  U1 e  F9 k# _又冇婷婷個胸咁大
1 K- E( e% P. R" A) _又冇小R咁青春動人
2 v/ z4 \$ g* v% X  k9 L& u. H# I又冇............自卑中
# Z" v) y3 \6 w
( r/ G6 Y1 N" ?' I- ]# a" w" M
不要自卑啊!
. C  R# g/ V9 o3 d9 I什麼CD比較好婷婷不曉得呢! : `5 |% _8 @0 J' E7 Q6 S, O6 k
變裝除了技巧要花時間學習外,也需要心態和勇氣。! s9 }. t, G1 v$ H
心態:變裝時必須擁有女性的心態。擁有女性的心態,才可顯現女性的行為舉子。這是扮不出來的。 % Z: {$ q. C& H
勇氣:例如:買變裝用品,因為有好多變裝東西需要親自去嘗試的,才能有好的效果。出街:出街需要很多勇氣啊!出街可看看人們的反應,這樣才有進步的空間。( n# d& P- u: t& P0 N% l3 e' P5 B. P
這是婷婷愚見。如有錯。勿見怪。
. [2 J( M* O4 \/ K7 Q( E
/ ~$ l: S0 S& i: U' q/ }5 g/ g[ 本帖最後由 adam5354 於 2010-11-17 08:59 編輯 ]
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-11-17 02:22 發表   - ^0 d. g2 J7 P6 y* i
如果係去唱K,我就會有興趣,起碼唔使諗要做咩=.=
$ b% M5 y' u1 P7 n. A乜要諗做咩架咩~ # o: n: p6 J, F2 w& r
我地會有遊戲玩架
" A0 N$ U: s+ v估領袖岩唔岩玩XD

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-17 02:38 發表   ' K+ V9 {4 u0 z% F. I$ \& A
來支持心儀姐姐一下 ( o8 Y. i6 ^7 S0 p; l7 e
我想帶我哈尼去~
8 Z! ~5 P2 _- I( ^& r3 h' b妮妮看清楚一樓的細節
) t! ~7 g5 [7 n) U# g. a  z7 m要報名取錄左才可以來5 q& B4 U9 z' N
不能話帶就帶呢
0 Q/ s" R4 c( e) @# z- S/ A因為要控制人數,以及保護會員私隱等等很多問題存在

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-17 06:21 發表     }% `: u$ s7 H. L% i6 k) R
((因為是交流所以邀請對象一些CD得比較好的人))
. E4 p& Q6 j; z# Y' _; l8 M* B  I: O+ W( c2 V4 s- _' H
唔知我算唔算CD得比較好呢?
) \0 u3 e, q0 |' ^# e& ?5 i$ z但係又冇春日咁白白滑滑3 ^: u7 A4 u6 z+ ?, {4 t6 A
又冇婷婷個胸咁大4 M- N/ K% U( Z) w1 J
又冇小R咁青春動人
% }+ W3 t; @' }" y( y又冇............自卑中
* p1 D$ t4 B# R  ]8 T
始終人數有限& [: j" s$ @5 z
沒有接受到邀請的人遲些請自行報名

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-17 08:16 發表   6 y% u1 Z# c+ ^) J/ X
/ q. I+ _4 `( z: u6 ~. `# q$ e: F
其實小R都想去 @@
* g+ o( ^' O3 q; O不過化妝品就只有零零碎碎  M$ b( M( m$ v) Q# F' W/ t" }$ S
2 w: o0 Z+ T9 G/ B. t5 d% E2 ?2 P
最大問題是,非校服cos衫小R沒有 XDD
: q7 p3 n- r: ?# o1 q; M- ?. X5 W" q0 J( O

) A+ [2 W, J7 y, u) H會卦~~反正摺埋好細( A4 X& z' u: ]

8 N0 V& T( {1 o不過就算帶都去到先換+ X( t+ r' S3 y$ @$ ~& Q
睇下個場地下點啦~唔想整污糟套婚紗 =v=
# g, l. W2 e/ P& v  |8 [# W# E
化妝品有就好
/ q- q2 Z; m  K- t. [' L3 F帶備就可以了
) P' n# Z8 t: U8 ]9 K5 @有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借' y2 A/ {* q  C
! p+ g1 j0 W: Z9 k! l+ Q
小R有比較正常的校服嗎?
0 x+ G& N0 Q: Y3 N就許昌那件吧
8 W9 d4 _& ^* W9 }7 K! I5 W/ X# m總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了
1 ]' ?8 g; n0 w2 y9 o# t始終是CD聚會不是戀物及校服的party
9 |) H& t/ u: g7 t; I& T! J" ~  ~: l7 c' p
還是那一句,人數有限,到時報名後需要看積分或抽籤及取錄才可以去QQ