嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-16 01:53 發表   8 q/ d4 G: A  h3 U
搞網聚.,.由心儀搞比較放心
1 _5 m, b: X5 Q6人為私人邀請,6人為公開申請
" _- r5 b8 t8 p- Y$ r頭6人係指心儀邀請的人去; x9 K/ T- l' _& Y& U/ c
唧係仲有6個機會....
& T% l9 c9 ~% a9 l我好想去............  ^) r4 M. j; T2 w
厚面皮D問下心儀.,.,我有冇份呢?3 [: _/ f$ H; V! O6 l) Y
(可惜不在香港)
2 q* ^8 E5 L* l9 \: V6人的名額很少
9 G  ~, I' |- U, ?, v我邀請的對象為8 x: ?/ h, h1 W
cdtv
2 S' ~6 ]3 h( q  k- K露姬  t) a0 {) s4 n3 _  K, n- M
suki% H" s+ S: P2 k# G
iamonheel' n/ c. f7 O; ]& l
butterfiles
9 u1 ^2 r, Y& _# H8 g: g剩一個名額可能找丫桂
( a9 x# r. b* n! C6 x9 R+ d不過CDTV還沒回應我
- [0 J& k9 ^$ }以上的都是台柱和一些我認為很有個人特色的人
  e( D* r" v% S7 L8 r因為是交流阿所以邀請對象一些CD得比較好的人
$ }" _0 D+ Y3 g' {我找你會飛回來參加網聚嗎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-16 02:33 發表   
& n% Y0 a0 T, y- N4 `+ Isuki去我又要去丫 / _1 W' W, p% J: I: t+ t# w
5 D. E$ C/ e( t0 w
不過如果多人參加要排積分   a/ i; i+ L4 Y  R5 z9 B3 G; D' y! s
" _, B) }  f* i# N
我加入冇耐..咁少積分
5 k7 g1 U3 K) ]9 o( W3 Z; \咪凍過水冇得去lor
; c4 L, w+ r  E/ x' ^) p0 B1 a
用積分去決定一來是希望大家能在論壇多多發言
3 f8 o/ f& N$ _0 ~到時出來大家的話題是比較多的
- i( b/ d( _0 u* B如果一堆CDROM申請
2 t6 u" i* s! `出到來時大家又不熟悉可能沒野講了
, h6 D* Z9 i3 a% v8 A1 ?7 y而且遇到怪人的機率也會上升
$ F5 X- a: s( {6 S! y+ Y" |
' a! _2 Z& _  O# Q3 Z. _" r6 W, B我在想要不要多留一兩個名額作抽籤用2 b( t  a+ k8 f) O2 u
好讓一些積分不夠的朋友也能參與

我心水就 sherman, 涼宮, 小R
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-16 11:13 發表   0 X# {- G2 J* b" N4 `0 E
我心水就 sherman, 涼宮, 小R
4 c! A* F6 }  T2 n7 s. ], u
春日姐姐說還沒準備好面對大家 / V/ d% h. J+ {8 k/ {' y8 h+ F6 }) z
我最喜歡的兩位女神也不能來了
1 \+ b( f6 z( M+ N* W其實應該連埋我就差不多夠人了
$ }& c2 z1 y" O9 L& S& o剩下的留待知道了地點是怎樣後會接受公開報名的! g4 d% r/ h1 }
如果地方小可能會減人數
* ?7 u: ?, D$ V5 l! {/ \但12人應該就是極限了
9 U4 D' r* A: G& A7 c0 y12人要化妝換衫其實都會花上很多時間了
" R$ d: j% X- }6 g應該不能再多了

快d知道成唔成事就好了~!!!

看不到春日姐姐好可惜呀!!!很想看~

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-16 12:11 發表     Q% L# F" r5 X2 n  G2 |  c1 ^& ^
快d知道成唔成事就好了~!!!
$ k2 C2 \4 Y1 D9 B" [6 l  s看來你真的很想去呢~

望下自己D積分
' y/ Q- `$ B. {
2 Q7 G# ]1 c: i) b4 \得果幾百分, |1 C( V# A) S5 F; b# K! n

/ }" o1 j" O" S6 O) q抽簽.....沒運氣
8 K2 V/ p, E% h/ E" h
0 m4 k2 ]6 ?8 i7 M7 D3 @總之是簽王運啦6 E) o5 J, r5 n
; _" X" ^2 @1 Y  H
唉~~~
8 X2 v8 F/ \* }! L; G, j% S( a" c) U0 P+ I
9成9都冇我份

我要飲酒~!!!!!!!!!!!!
2 k4 D8 h7 t& y- |* j飲幾箱啤酒我要~!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 zaki 於 2010-11-16 23:13 發表   & i: R! E* I4 x# P0 b
我要飲酒~!!!!!!!!!!!!
6 G0 t) T  v( R6 ~$ [飲幾箱啤酒我要~!!!!!!!!!!!!!!!
# q) K. _9 [. U/ s
0 n3 [( k! Y! R
好想返黎啊....可惜唔得
, K. X! x  |2 R3 [飲酒? 飲一杯我都會醉!!!
' y, X% s, q9 k9 W6 {& Kzaki sorry 陪唔倒你啦* t! [5 L5 V' q6 |4 Z; R8 O, G
不如陪你食冰涼萬寳路啦
/ h' p: ^% I  c& d( [, [4 A
- |; X4 @4 C) T5 r0 w3 k& l! `+ H8 ?[ 本帖最後由 mercury1 於 2010-11-17 01:53 編輯 ]

如果係去唱K,我就會有興趣,起碼唔使諗要做咩=.=

來支持心儀姐姐一下 ! m/ n; X: u+ Q7 S- D$ Y- k1 A
我想帶我哈尼去~

引用:
原帖由 zaki 於 2010-11-16 23:13 發表   
1 V  j. K7 s& m3 l我要飲酒~!!!!!!!!!!!!
9 Y$ j0 I% \- W* o; f0 }/ E飲幾箱啤酒我要~!!!!!!!!!!!!!!!
( X) X. y) K# Q+ G

+ v, }) q, A+ A' T. E要飲酒~~? 入場人仕請出示身份證~~要夠十八歲~~!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

((因為是交流所以邀請對象一些CD得比較好的人))
/ I% i: U  F1 v$ S8 q2 U" V) E
& B# U. [6 p# c$ n4 t4 U唔知我算唔算CD得比較好呢?
8 e9 j2 M0 J% ^+ N+ |% |但係又冇春日咁白白滑滑
$ [; I/ \9 c; K! f$ L* g又冇婷婷個胸咁大
: p3 `. o0 z0 U4 Q1 j, n9 R1 m又冇小R咁青春動人2 v' }! G9 b8 H# l) l, w
又冇............自卑中

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 20:44 發表   ( M) P% \/ ~8 @. [8 b. a/ x5 a
8 S$ O$ z- l" y
小R能來就好了~
$ M& {0 n: `4 `* T# Z, A4 R0 _' A
其實小R都想去 @@2 ?3 I3 l7 u9 B3 i, E
不過化妝品就只有零零碎碎
0 b6 M; B- R2 a
6 p% m0 j5 p$ ~4 o& u3 y& w最大問題是,非校服cos衫小R沒有 XDD
" F+ V" Z8 X- \' L1 G" r# ^  O' S8 I& V
引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-16 03:10 發表   5 ]5 C. e+ J4 R& U' d4 n7 T

( I1 p& z. Q  U6 J% ~+ S) Q; ~3 V$ `/ ]5 u; R6 F" ~, ~. {
如果得閒 小R你會唔會著件婚紗去呢?
( Z3 L! [5 h* ]- i; R8 C0 f3 C
我有姊妹裙呀!!
- E" s) X/ x6 u; g7 Y' x0 x會卦~~反正摺埋好細
8 b( x" e6 B- b
- A% K, ]' O8 T- N8 j7 D9 J6 `6 {不過就算帶都去到先換
0 E. J. _/ ?" Z* U4 o睇下個場地下點啦~唔想整污糟套婚紗 =v=

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-17 06:21 發表   
2 c& C6 R8 r6 w9 F8 `! A4 ~  I((因為是交流所以邀請對象一些CD得比較好的人))
- X2 [6 P$ g4 Q8 \2 R( L6 _$ u( A+ j2 X& X9 x
唔知我算唔算CD得比較好呢?
  L0 T: k7 |( F: w但係又冇春日咁白白滑滑
/ x! z& g& P- ~4 j又冇婷婷個胸咁大% `) K% f; @  o4 T: Q" M2 S
又冇小R咁青春動人
. x; u( ~# }9 k" x又冇............自卑中
) ]% N2 N6 b9 D2 x4 }" j' [3 u) e+ N# b; G0 x
不要自卑啊!
0 [  B. Y; I0 R# J( G" ?/ \% O什麼CD比較好婷婷不曉得呢!
6 J, S" m  X& ~  {& H$ H2 {變裝除了技巧要花時間學習外,也需要心態和勇氣。
: p! S# B- b' L# V( S2 C" V/ Q心態:變裝時必須擁有女性的心態。擁有女性的心態,才可顯現女性的行為舉子。這是扮不出來的。 5 c( z3 u* _, h% u7 D
勇氣:例如:買變裝用品,因為有好多變裝東西需要親自去嘗試的,才能有好的效果。出街:出街需要很多勇氣啊!出街可看看人們的反應,這樣才有進步的空間。% f4 v7 D1 s! ~5 T# s( ~0 `2 @2 \
這是婷婷愚見。如有錯。勿見怪。/ K4 ?+ t: W( z9 |0 {* q* w

, e  k! _& C$ ?# f9 c. C[ 本帖最後由 adam5354 於 2010-11-17 08:59 編輯 ]
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-11-17 02:22 發表   3 L+ u+ `! w; b5 y6 m* k0 _% l
如果係去唱K,我就會有興趣,起碼唔使諗要做咩=.=
2 G. ~& W* ]; d' ]乜要諗做咩架咩~
  Y' c/ }# H! \9 ~" r8 F3 ~5 s  c我地會有遊戲玩架 3 g" j1 y  k" P8 J  J
估領袖岩唔岩玩XD

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-17 02:38 發表   1 E2 E: |7 T: q/ F: d& t  `
來支持心儀姐姐一下
2 r7 C1 B! e: S% [8 p我想帶我哈尼去~
) y% @5 {$ u- l  t5 @/ Q
妮妮看清楚一樓的細節- c7 `* S% y* r
要報名取錄左才可以來0 L1 ]# [8 _0 s6 J) _8 [* a
不能話帶就帶呢
( k+ |3 t8 M# M3 p8 e$ v因為要控制人數,以及保護會員私隱等等很多問題存在

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-17 06:21 發表   
) k/ A# s1 e. A((因為是交流所以邀請對象一些CD得比較好的人))% Z" a" S* L/ _9 w) i1 U8 F  V

1 r* \4 _$ f/ {; X  Z1 K+ ]唔知我算唔算CD得比較好呢?( r) g& q. M6 {) G) G9 t
但係又冇春日咁白白滑滑
7 s! N! L5 e* Q: p9 X又冇婷婷個胸咁大
( G9 ^$ v& |7 i5 o9 f% u又冇小R咁青春動人/ V' K$ \' v  V
又冇............自卑中
/ Z8 R* B4 O- A1 H- r
始終人數有限
, z* V1 v9 t1 i0 }. O! K9 e7 L9 H沒有接受到邀請的人遲些請自行報名

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-17 08:16 發表   " O7 q- ^/ Y! b9 Y
% \6 r9 i3 S5 P- Q$ H$ y# M% ~
其實小R都想去 @@
! C4 X3 d4 ^2 Q# \6 [不過化妝品就只有零零碎碎6 ^( ?; w  m8 Q; a% m( {
; `. d5 p: {% |: L1 `
最大問題是,非校服cos衫小R沒有 XDD6 n' v7 T  X) v& [" u
! U. s) g+ V2 ]( N* A, g1 i; B; W
. W) j7 L+ {- F0 I, `
會卦~~反正摺埋好細! W3 @/ h& a% s4 B
3 t: O, H5 v* W/ y% O! ?
不過就算帶都去到先換& `/ u( v7 Y9 c+ l: D# X3 F. Y
睇下個場地下點啦~唔想整污糟套婚紗 =v=
- o' Z  y* X' \- I# S4 K
化妝品有就好3 g/ a3 E; T8 @4 i5 W' Z3 [
帶備就可以了) W' Z0 [. _! U& c: h( t2 G
有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借4 Q( y* X5 g3 d8 [' E) o$ Q
4 l' a  `* O+ {( K& g
小R有比較正常的校服嗎?
; n8 t1 g3 R2 j8 v3 U4 U就許昌那件吧" s2 ~: H6 ~4 x* a
總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了
( @9 `  l9 D) S2 v" J; J始終是CD聚會不是戀物及校服的party
4 @$ I+ e7 C4 ?0 |
, E* q& u# Z. g. I* t還是那一句,人數有限,到時報名後需要看積分或抽籤及取錄才可以去QQ