嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-16 01:53 發表   
) X( d! ~6 h  m9 W搞網聚.,.由心儀搞比較放心2 G* l$ ^, s" B
6人為私人邀請,6人為公開申請
6 @! `7 t$ V) f1 C/ @1 c. a頭6人係指心儀邀請的人去9 T' p" c  j) w/ a5 ]2 ~# M  R
唧係仲有6個機會....2 }) [$ C$ Z- B. o  ~. o
我好想去............4 L. ~! H1 o  ]
厚面皮D問下心儀.,.,我有冇份呢?
3 w" E; H, ~4 b% y) d(可惜不在香港)
9 U& }% w' o  m9 g. g( r& W& U7 a6人的名額很少
/ O$ J4 h5 d5 B6 ?0 m& }我邀請的對象為  @7 g! C( v% Z! S
cdtv
: w7 h- Q0 l- _6 }' g+ \露姬
( Z1 M/ w; m: ]  A3 {. n5 u8 ^suki+ z1 I' w/ F' ~4 ]4 k* \8 d/ A
iamonheel
7 i/ D6 ^  ]# d& G& }butterfiles( p- A3 J+ t& l' F
剩一個名額可能找丫桂: Y+ J% e# s3 o  ]5 }
不過CDTV還沒回應我3 v% N; O' A0 m  k! @9 G
以上的都是台柱和一些我認為很有個人特色的人8 O  H0 K/ i: V( R$ N
因為是交流阿所以邀請對象一些CD得比較好的人
2 H8 O: g- j- d8 U我找你會飛回來參加網聚嗎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-16 02:33 發表   3 N5 V6 g' q0 Y& Z0 c! d
suki去我又要去丫
# Q" E: p  B. e8 _8 P4 R5 T+ n! \4 m8 I) |7 b' j
不過如果多人參加要排積分
' Y  L0 k- A3 [2 V! t' W- c5 a7 g( \, ?6 I* G1 X
我加入冇耐..咁少積分 4 ^9 G! Z+ v& D8 h8 W- d0 y4 F
咪凍過水冇得去lor
7 l; C& S' a/ w6 H$ {% I用積分去決定一來是希望大家能在論壇多多發言
# t3 {& ^, c' o8 N- T5 K到時出來大家的話題是比較多的
& M( \' ]( a/ i/ q如果一堆CDROM申請
) \- M: |5 h+ J0 t% H6 D4 y& h出到來時大家又不熟悉可能沒野講了8 f+ A; G8 K1 ?
而且遇到怪人的機率也會上升4 W/ U% V9 ^! M+ w) x8 a

( r6 G. {! g1 ?, E( H我在想要不要多留一兩個名額作抽籤用7 f0 o  Q7 k- C! E; z( b7 E
好讓一些積分不夠的朋友也能參與

我心水就 sherman, 涼宮, 小R
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-16 11:13 發表   7 R  A9 a2 W' r( ?
我心水就 sherman, 涼宮, 小R
: Z; {7 h( R& f
春日姐姐說還沒準備好面對大家
; S2 I' a1 Y5 N我最喜歡的兩位女神也不能來了 ! S6 ^) P. ^& {  U, c" F
其實應該連埋我就差不多夠人了
: P9 {- Y; V8 a6 d# _& X3 |剩下的留待知道了地點是怎樣後會接受公開報名的" R9 _: y( l3 o+ ~
如果地方小可能會減人數
+ T6 u8 O* k4 l0 y/ M但12人應該就是極限了
4 a7 p9 }7 ^$ c12人要化妝換衫其實都會花上很多時間了
8 |- d% x* B  E7 }0 T應該不能再多了

快d知道成唔成事就好了~!!!

看不到春日姐姐好可惜呀!!!很想看~

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-16 12:11 發表   0 T+ v. p6 V, P3 P/ y
快d知道成唔成事就好了~!!!
( \! O- x* I1 l! i7 C& g看來你真的很想去呢~

望下自己D積分: F+ h: m; }9 S0 s

# a4 l% @! }8 Y1 v  m得果幾百分' w, I, x0 u. Q3 G- j7 U
! w) t; ^/ U8 b1 |- Q
抽簽.....沒運氣
8 B! z$ a; Y! r/ c  F* j1 L2 ~- b! M4 w4 J$ a
總之是簽王運啦
5 A5 P- }3 ?! x" S( w
% D. r& F! ]' `& {唉~~~
% x- K3 C: ~1 p) s/ h: G' e9 `6 P) `" a8 e0 Y$ W7 `
9成9都冇我份

我要飲酒~!!!!!!!!!!!!
9 ~5 S1 U0 y4 o- s- b4 {飲幾箱啤酒我要~!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 zaki 於 2010-11-16 23:13 發表   
- B+ k0 {$ M( v! J我要飲酒~!!!!!!!!!!!!% O, n) i  D: ^* ?, p
飲幾箱啤酒我要~!!!!!!!!!!!!!!!
. g, O* O- V+ |

" a- k2 D- L) G. q7 W6 k. g+ ]3 F7 h4 U好想返黎啊....可惜唔得   d. I; \8 m' i
飲酒? 飲一杯我都會醉!!!* r) Z; w; a8 D& ?
zaki sorry 陪唔倒你啦
2 N- h$ U; O  S# N  M1 @% @# I: g不如陪你食冰涼萬寳路啦& U. @, n% c% B8 T# p
6 N( n+ }; I7 J; f" K

如果係去唱K,我就會有興趣,起碼唔使諗要做咩=.=

來支持心儀姐姐一下
( f2 u* [$ h, Y5 u" _* r) s我想帶我哈尼去~

引用:
原帖由 zaki 於 2010-11-16 23:13 發表   
4 g/ z; l6 K' A+ ~5 e6 H我要飲酒~!!!!!!!!!!!!
4 l2 S7 g- }% X. I# L4 f; S1 R飲幾箱啤酒我要~!!!!!!!!!!!!!!!
+ t* _# u" P0 `; u1 U7 c' H  [) h$ V" m! G; c
要飲酒~~? 入場人仕請出示身份證~~要夠十八歲~~!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

((因為是交流所以邀請對象一些CD得比較好的人))6 Y+ I6 ]* j, n1 |6 W

! L: X: G/ T6 p. A8 H2 G$ x" q唔知我算唔算CD得比較好呢?
1 ?3 v$ x2 e+ ^但係又冇春日咁白白滑滑
5 c$ O0 t. M9 K6 C9 u# f$ q$ R又冇婷婷個胸咁大3 D1 w4 D* s( i3 i2 g: D3 Z
又冇小R咁青春動人+ k3 b) i. L5 C8 T. h
又冇............自卑中

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 20:44 發表   5 e( }& h8 ~8 [$ T( Q

, m3 ~& v& z7 B  B# N  K4 D1 t+ s4 z" O小R能來就好了~
9 \0 t1 J5 f1 V; {* b其實小R都想去 @@: i2 K4 @. s  e3 X4 q
不過化妝品就只有零零碎碎
+ r4 L0 b$ _) x# O% K4 m, W
, z6 R( w) b* j6 \: E( {5 W! @! t* Z最大問題是,非校服cos衫小R沒有 XDD
6 W5 M* G. E/ q/ {: y
2 z5 a, O1 I; U. i4 d2 d" [
引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-16 03:10 發表   
  Y6 P0 T2 L. w" B' i# N6 B$ g2 q6 ?
& e3 E7 q) S+ u0 W: O# c, \
如果得閒 小R你會唔會著件婚紗去呢?, _& Z4 i1 \& s/ d# I% v# f

; u( j" t; H& m$ k& ?6 W我有姊妹裙呀!!
$ D: j& q+ c7 B/ ~. K3 p
會卦~~反正摺埋好細9 H: ~: _- \5 m' A7 P$ E
7 J9 M) o# @: {. M/ q) k
不過就算帶都去到先換/ g4 T$ E+ p# b% W4 x' w8 A+ K
睇下個場地下點啦~唔想整污糟套婚紗 =v=

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-17 06:21 發表   1 w- s* r& f$ m% a) b- A- R7 y" @: W
((因為是交流所以邀請對象一些CD得比較好的人))
3 |0 l8 N$ n8 e: V! X5 i
7 P; m" q+ B, G' g3 f8 B6 u% j唔知我算唔算CD得比較好呢?1 A8 f0 ]6 I# F7 G
但係又冇春日咁白白滑滑, C% P2 P% V6 ]/ Z  z/ B) |
又冇婷婷個胸咁大
1 E* ~4 z9 e* S1 V又冇小R咁青春動人
( r& K; s. J; }3 Z% L# z/ p又冇............自卑中
! c/ ^+ i* i8 p) f" X
$ |4 V& ?0 d* L不要自卑啊! $ w& z' V# P- {
什麼CD比較好婷婷不曉得呢! ! Y( Q' E. N. v2 Q4 }0 Q
變裝除了技巧要花時間學習外,也需要心態和勇氣。, D3 e- p: B3 i+ @; {. D
心態:變裝時必須擁有女性的心態。擁有女性的心態,才可顯現女性的行為舉子。這是扮不出來的。
1 l. k3 e# |9 {# l) o勇氣:例如:買變裝用品,因為有好多變裝東西需要親自去嘗試的,才能有好的效果。出街:出街需要很多勇氣啊!出街可看看人們的反應,這樣才有進步的空間。5 n& F4 v# y* {* ^* H, t! Q6 g
這是婷婷愚見。如有錯。勿見怪。, w% X2 m+ P1 p* U+ R: G

$ U4 {" J* a& x( M[ 本帖最後由 adam5354 於 2010-11-17 08:59 編輯 ]
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-11-17 02:22 發表   4 Z4 b" ]& g( @2 l9 k
如果係去唱K,我就會有興趣,起碼唔使諗要做咩=.=
/ ~* L" X* t: M, p  G9 K0 @8 h乜要諗做咩架咩~ 1 ^0 j9 S  n/ c; r5 }
我地會有遊戲玩架
. W  _9 Q8 E  X估領袖岩唔岩玩XD

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-17 02:38 發表   
$ s0 @) z$ k2 c3 k來支持心儀姐姐一下 + P4 u$ q* o/ F- q# n  b
我想帶我哈尼去~
/ o* [0 v/ {& @' E5 k5 m$ m妮妮看清楚一樓的細節
5 |2 ~+ P1 E2 `3 [* I要報名取錄左才可以來
- t. u) p+ f. f+ B, G! N$ Y* y不能話帶就帶呢7 s% a$ N. |' ^" R% Q4 |7 ?
因為要控制人數,以及保護會員私隱等等很多問題存在

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-17 06:21 發表   
$ e. b0 N: {; T$ r" c2 g9 d$ M6 k# }((因為是交流所以邀請對象一些CD得比較好的人))
# I% k8 o' z1 e9 `/ j% j8 \# s/ R# P7 C' \% g
唔知我算唔算CD得比較好呢?
9 F4 r) ]. f  X' P' D但係又冇春日咁白白滑滑0 Z3 }1 J6 m4 T8 c8 i- B7 h
又冇婷婷個胸咁大
# Q) a" R/ ]1 D# U% f, Q又冇小R咁青春動人
: Z* w5 f( z: j) P; @: U! s! I又冇............自卑中
* k  k! y' _. {, N2 l9 i
始終人數有限
1 n' ?( ~% i0 \沒有接受到邀請的人遲些請自行報名

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-17 08:16 發表   4 b$ ~+ d- V( ]' O

, g0 q9 m1 {! |5 u其實小R都想去 @@
: L" g; P/ i% j$ }$ v1 W不過化妝品就只有零零碎碎
, m% v5 T! J2 o4 p4 G9 l' S/ [& ^
最大問題是,非校服cos衫小R沒有 XDD
, G. p  v5 C9 R6 t
0 y0 V: Y9 P( [9 {6 Q6 _7 [# Y- t4 u% {) o2 R$ t
會卦~~反正摺埋好細" H0 d4 @8 L# ^8 r( h% \

1 B1 F  S7 I4 u% v不過就算帶都去到先換
  D5 S& O$ J+ y% F8 U睇下個場地下點啦~唔想整污糟套婚紗 =v=
$ b) z, S1 I) d0 I4 A
化妝品有就好
5 u7 a; w* [; N; {3 D5 i# r7 R帶備就可以了9 U. Y! p. g; [5 Q! t
有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借
- u4 i* s% p+ C
" n% J. a  f1 l, R2 D8 t小R有比較正常的校服嗎?
0 g) N: i  u8 y$ q2 b1 l( ]就許昌那件吧
; i" _3 `5 C0 r4 A6 s9 S) m總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了& E0 _* f( b- d- e3 }# l, K" l3 k
始終是CD聚會不是戀物及校服的party
9 S2 u% o$ a4 _2 ?' Y+ c5 s8 l9 E6 y$ O
還是那一句,人數有限,到時報名後需要看積分或抽籤及取錄才可以去QQ