嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-16 01:53 發表   9 @4 N2 I4 w, f5 K
搞網聚.,.由心儀搞比較放心7 k! V- A7 G- Z9 z) C
6人為私人邀請,6人為公開申請
, |2 ^6 o: }1 K* y. R+ i5 e頭6人係指心儀邀請的人去
* J3 A8 t  s# @. }" ^% `8 z- c唧係仲有6個機會....
6 C7 c. Q. k, x* |/ J! V% F我好想去............
2 F3 U6 T5 C, S8 M厚面皮D問下心儀.,.,我有冇份呢?
0 F& M$ `  {+ n(可惜不在香港)
9 B" l0 u  Z! N+ K: V! \: q7 v
6人的名額很少; ^: w# n' [! s' a5 |2 Q
我邀請的對象為
! \# ~+ V/ R9 ]' U- H0 Y5 Mcdtv
7 f9 P- A5 i7 d. w0 R' D露姬" B4 U9 L2 e. ?! ?) A( v) z0 X
suki
# b7 M- u" P' \iamonheel
' A- J7 @. w( h$ }1 `butterfiles- i# g6 \0 o1 X: `
剩一個名額可能找丫桂
2 G4 [: W- l7 C$ J不過CDTV還沒回應我
" D  s, i8 h8 I以上的都是台柱和一些我認為很有個人特色的人, i+ ]+ n0 m* Y3 B7 j9 Y6 k
因為是交流阿所以邀請對象一些CD得比較好的人
4 e, g) x; ]7 ]2 `$ _) ?我找你會飛回來參加網聚嗎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-16 02:33 發表   
9 w# k  R- |" {; i: u: [1 ?. asuki去我又要去丫 9 ]' J1 }7 }9 g5 k7 g/ R" ]2 I

( i& p3 S' \! D  |4 M8 {不過如果多人參加要排積分 4 `! H! ^/ t+ l/ g( G/ r. j6 u

2 t3 x( p1 y$ N3 A8 V7 b( ?' O我加入冇耐..咁少積分
! z8 J% F5 d: K# M6 u* P+ i; }咪凍過水冇得去lor
+ y# P  M' I1 I: I7 }4 o: z% S用積分去決定一來是希望大家能在論壇多多發言8 j; ~6 B+ _3 h! g; p/ E4 {
到時出來大家的話題是比較多的
3 {. Y' Q# ?" G' B0 v# i8 E" j. V, K: T如果一堆CDROM申請
: W. ^( {5 p' U3 M7 c. @出到來時大家又不熟悉可能沒野講了
+ G6 m4 M7 u7 V" o, _) N0 m* H而且遇到怪人的機率也會上升
2 E% g1 h# v! _  v9 B; c
/ i2 W& r$ e, Z  _; v我在想要不要多留一兩個名額作抽籤用
! r# F) N! f" \' ?; k9 M好讓一些積分不夠的朋友也能參與

我心水就 sherman, 涼宮, 小R
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-16 11:13 發表   
' @- h6 C/ c; l" o1 v# }% G1 x$ ]我心水就 sherman, 涼宮, 小R
; \' C" f5 o( _- Y( ~4 ?( g+ i0 a
春日姐姐說還沒準備好面對大家
# |7 v# O% {! J# q我最喜歡的兩位女神也不能來了
; w1 B1 w6 Q5 |7 p* x其實應該連埋我就差不多夠人了
7 x) @, o8 M8 H; u6 l剩下的留待知道了地點是怎樣後會接受公開報名的
* I2 Y: T) k1 j* j* B2 p如果地方小可能會減人數
* H. |" A$ G) o* J2 ]5 i但12人應該就是極限了
/ p" }8 [0 S/ b5 ?* V) D3 b& T8 N12人要化妝換衫其實都會花上很多時間了/ r  s( K, N7 B, ^7 a7 a3 }
應該不能再多了

快d知道成唔成事就好了~!!!

看不到春日姐姐好可惜呀!!!很想看~

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-16 12:11 發表   
7 F& p$ j0 j, A, D: S: i8 h快d知道成唔成事就好了~!!!
; }# l' {3 z3 ~  P
看來你真的很想去呢~

望下自己D積分) f% V' K; r+ {" ~7 b2 N) z2 K, o4 h) u+ k

( |& y' F" T9 X9 p得果幾百分
* p4 \0 ?& Z5 Q5 Y3 b
3 \9 q! G8 p' f1 b& C抽簽.....沒運氣' V$ h! d, p- }3 U$ O# Y
. t' w+ {0 O' u8 V  P5 C
總之是簽王運啦. A& R4 W9 A5 I- A, V2 e2 r& n
' _9 r) w& T5 s2 l# r
唉~~~4 g" X3 `3 g# i7 h4 C/ J; ~- p

) ?* y+ l" l, H: |# l: \ 9成9都冇我份

我要飲酒~!!!!!!!!!!!!! p, R9 H) i5 l' h
飲幾箱啤酒我要~!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 zaki 於 2010-11-16 23:13 發表   1 W' q: f/ W/ m
我要飲酒~!!!!!!!!!!!!
- l% n7 `+ q+ y- [0 s飲幾箱啤酒我要~!!!!!!!!!!!!!!!
3 H2 M6 @- f% F0 T7 p5 H/ q5 C! I1 K. r( ~4 e( \; m
好想返黎啊....可惜唔得 7 V; S) k3 K& _* u( e$ F* z5 f
飲酒? 飲一杯我都會醉!!!
8 C; w+ h! o4 [; n$ _  W+ L. Tzaki sorry 陪唔倒你啦
5 v- Z" B" V7 q' u6 ]不如陪你食冰涼萬寳路啦
7 X* @' X, L1 B& ]; u9 U0 t: H9 U, o5 N/ M' f

如果係去唱K,我就會有興趣,起碼唔使諗要做咩=.=

來支持心儀姐姐一下
1 u% O5 h1 U, P6 Q7 _: {我想帶我哈尼去~

引用:
原帖由 zaki 於 2010-11-16 23:13 發表   # }& V1 b: R% j
我要飲酒~!!!!!!!!!!!!
/ `: d( I; G1 r- C飲幾箱啤酒我要~!!!!!!!!!!!!!!!
* h0 P/ N# M, `6 }6 W1 v
: P0 t6 E: z4 ]要飲酒~~? 入場人仕請出示身份證~~要夠十八歲~~!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

((因為是交流所以邀請對象一些CD得比較好的人))2 }% E; P1 d/ W; u. C8 G
# ~2 T: ^5 B- ^+ V$ A
唔知我算唔算CD得比較好呢?5 J+ F$ i+ L9 {) s# E% u) u4 P! A
但係又冇春日咁白白滑滑
- c5 R) w- e: S6 b  g: k  ]又冇婷婷個胸咁大; O) |4 c; ?. r, l$ e  l
又冇小R咁青春動人
$ t5 n$ Y* K, A7 w又冇............自卑中

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 20:44 發表   8 k. d; d  b' ~6 W! i( a
" f% e% _& C3 R0 d8 ]; P! }
小R能來就好了~
9 o  ]- O! `6 Y' U4 w8 _其實小R都想去 @@2 q/ A; N; ]: ~3 M# g4 H
不過化妝品就只有零零碎碎
5 h" N/ v; W- R( G! q" S" b2 D# F% P* n
最大問題是,非校服cos衫小R沒有 XDD# w6 E) \7 W. \9 b6 |

! U" I2 v2 V7 e% m  {1 }, [3 }
引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-16 03:10 發表   " }; f4 L% l1 M3 r
: l5 s1 {6 H; h7 A, c; D" F
4 z# a2 D3 Z" [: |* c
如果得閒 小R你會唔會著件婚紗去呢?/ L! @* V5 J+ \6 O/ q! E

$ Y$ S  l% F. V& E我有姊妹裙呀!!
. `- u+ q. u7 \0 W
會卦~~反正摺埋好細
7 O# d' K7 k$ c8 W; X' U1 q* f. H9 H. B" O* ~
不過就算帶都去到先換
" ~5 [8 t; R  Z. I  L. \睇下個場地下點啦~唔想整污糟套婚紗 =v=

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-17 06:21 發表   
8 }2 n+ V: \& x' O; O3 a! I((因為是交流所以邀請對象一些CD得比較好的人))
! z. Z/ @: y3 ]1 t
4 F$ h* |# I' ?0 n# O唔知我算唔算CD得比較好呢?1 ~" l; I5 ~* I+ V! r/ ^0 l
但係又冇春日咁白白滑滑+ S6 Z5 V  Z/ T
又冇婷婷個胸咁大/ n" N' d% ?5 f8 O- l" K/ Y
又冇小R咁青春動人' Q& V/ w5 w1 ]" B, A$ j
又冇............自卑中
6 U0 t. D3 w% F2 _$ H6 @/ R& T: _% ~: m- `' S5 [8 ~
不要自卑啊! . \& [  w3 z& R
什麼CD比較好婷婷不曉得呢!
# R- K6 H$ ]8 F' i' W變裝除了技巧要花時間學習外,也需要心態和勇氣。4 \! W' K/ g# T7 v2 _' m
心態:變裝時必須擁有女性的心態。擁有女性的心態,才可顯現女性的行為舉子。這是扮不出來的。
- h. x! b6 J+ Y5 ?勇氣:例如:買變裝用品,因為有好多變裝東西需要親自去嘗試的,才能有好的效果。出街:出街需要很多勇氣啊!出街可看看人們的反應,這樣才有進步的空間。
) h. c' v8 l7 X9 C! F這是婷婷愚見。如有錯。勿見怪。4 z/ H% k; H* m+ ?, f# ~8 |4 i
& b) J/ z  M. Z. D
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-11-17 02:22 發表   & i$ M4 Y) v4 i
如果係去唱K,我就會有興趣,起碼唔使諗要做咩=.=
+ u9 A& [2 M4 u  j' e7 ]
乜要諗做咩架咩~
1 D3 D! Y; q- {& Y& Q# h" E2 u我地會有遊戲玩架 9 ~* E4 V& M$ a# g
估領袖岩唔岩玩XD

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-17 02:38 發表   
5 S1 `- o+ T& y7 n$ V來支持心儀姐姐一下 2 u9 h' {2 v9 C# P) y' u
我想帶我哈尼去~
5 F1 u2 W% t* x2 s妮妮看清楚一樓的細節) h" l2 W8 o# [  y; B
要報名取錄左才可以來$ W& i7 V1 v& M! r+ r# s7 a# Z
不能話帶就帶呢8 u* h1 @0 h7 T# \- c- I
因為要控制人數,以及保護會員私隱等等很多問題存在

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-17 06:21 發表   8 l) I# }5 |6 N1 a
((因為是交流所以邀請對象一些CD得比較好的人))
8 y3 R( v* i# }1 r; E! b/ s. v! T0 S4 x& P% h8 q8 V: h: I
唔知我算唔算CD得比較好呢?
2 I' {2 w. d2 r4 i- }3 g但係又冇春日咁白白滑滑
1 h8 w# R  ]3 M" \) F又冇婷婷個胸咁大
. }. Q5 g/ X  j, G, R又冇小R咁青春動人$ e4 u" T, B; H4 C
又冇............自卑中
  U, K! I% F! \9 e2 F始終人數有限
; v( e1 M( N1 w' M, B* t2 p: F沒有接受到邀請的人遲些請自行報名

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-17 08:16 發表   6 V% ?/ n, T) `; m$ y
! n7 V1 L. l+ q, t' J6 d
其實小R都想去 @@5 `$ ], L9 |% ?. k4 o  z
不過化妝品就只有零零碎碎8 N4 @8 g/ l7 f8 X+ D2 w4 H

/ ^3 _0 G, ?/ q: E8 G/ {最大問題是,非校服cos衫小R沒有 XDD
2 w! u% u& B9 y1 f& Y6 S+ H) d+ R/ W8 x6 t+ {8 e' {% m8 T, \: K. m
' [8 G- ^- _, n4 B8 r
會卦~~反正摺埋好細
  [6 d  B& {2 \# q( o4 b
' l4 C) K0 ~# Q9 Z不過就算帶都去到先換
* E& L& q# a* z0 ]8 F' I- f; }睇下個場地下點啦~唔想整污糟套婚紗 =v=
( c3 ~3 ?, H8 n+ \2 X9 U# {; j0 C化妝品有就好
- g; z- a* |7 z+ s帶備就可以了
; a: t& @1 Q- Z/ Y, \  U有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借
9 b, _! e& K% M
* p) H8 I# y" e小R有比較正常的校服嗎?% I" j! s* G9 t; @( D' l  a& G* L
就許昌那件吧
4 W3 \' I) H' |# F/ N# Q總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了) F- }  o3 Z7 x  P0 p, c' ?& g6 @( x
始終是CD聚會不是戀物及校服的party/ d, R7 v: Q% b2 g: G
# [" V4 t" `! @6 L( X8 |
還是那一句,人數有限,到時報名後需要看積分或抽籤及取錄才可以去QQ