嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-16 01:53 發表   0 }: Y3 i/ f1 m; a9 u
搞網聚.,.由心儀搞比較放心
' O- l6 R5 B' c* D6人為私人邀請,6人為公開申請
. p) z; D6 D# N; @頭6人係指心儀邀請的人去: z5 s- t( H* ?+ T1 v* l5 y( _
唧係仲有6個機會....
3 B" R, r6 O( e) \$ t6 ~* q; `* _我好想去............
& e- s9 l' g' B/ v: ]3 b厚面皮D問下心儀.,.,我有冇份呢?
: `8 f. Q8 n/ r: ?(可惜不在香港)
0 w7 P% Y6 N7 U" R
6人的名額很少' \- ]9 R$ {* r0 K8 J/ E& A
我邀請的對象為
& a0 i0 i7 y. Y9 O& |; O0 Y5 g6 F& W9 acdtv+ E7 a, J5 _. |  D! X
露姬
8 Y0 a+ q" A8 Xsuki
1 G. b* ]% c6 e/ viamonheel
$ N6 x5 k; ^+ k7 D6 H  ebutterfiles
7 g: U# d( v# Y* c剩一個名額可能找丫桂
3 D9 J# E8 i: h3 p! ^# `不過CDTV還沒回應我/ a' V  y; Q; W8 x+ _& m+ D
以上的都是台柱和一些我認為很有個人特色的人9 F# r: k$ N3 y: _
因為是交流阿所以邀請對象一些CD得比較好的人& W2 ]9 X: t, k3 N
我找你會飛回來參加網聚嗎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-16 02:33 發表   / v, y* e6 ~6 v! _% ^4 ~
suki去我又要去丫 3 s4 a& q3 ?. _+ r

7 H# z0 Z* O  S不過如果多人參加要排積分 , I$ S( R, f6 n$ D3 W/ J

- J/ \+ }0 `, e我加入冇耐..咁少積分
: `9 Q+ x# _3 B$ a咪凍過水冇得去lor
  ?. H; M6 ~( E; y1 d) R
用積分去決定一來是希望大家能在論壇多多發言
' J( H. y9 R9 T! d1 b- C: p到時出來大家的話題是比較多的
+ {/ A; \) B3 z3 ^* \如果一堆CDROM申請
4 s5 x/ i  N; g' O  T  x出到來時大家又不熟悉可能沒野講了
, K+ D$ ?0 ?( V  |. j而且遇到怪人的機率也會上升
) o" @+ J5 [7 Y1 j" C& x; T. H9 s* E: m5 T3 y$ g
我在想要不要多留一兩個名額作抽籤用
7 e$ L$ s4 k% h$ \0 b好讓一些積分不夠的朋友也能參與

我心水就 sherman, 涼宮, 小R
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-16 11:13 發表   2 ^; `# ~% g5 p# Z* B9 ^2 D8 b+ s% f( s
我心水就 sherman, 涼宮, 小R
+ ?) s+ \) E) V9 C! [春日姐姐說還沒準備好面對大家
  j) h+ V- v/ D) w- l7 j我最喜歡的兩位女神也不能來了 8 Z6 X! l: w1 F
其實應該連埋我就差不多夠人了
- D9 W9 I( h; _3 S9 ~3 Y6 ]剩下的留待知道了地點是怎樣後會接受公開報名的7 c9 Q3 o6 F4 h5 c( M  b6 M
如果地方小可能會減人數
. f# T4 }; H. {4 t但12人應該就是極限了
* ~1 U  p7 i1 y* i# B! u12人要化妝換衫其實都會花上很多時間了
+ r# J5 \  R- Z/ f應該不能再多了

快d知道成唔成事就好了~!!!

看不到春日姐姐好可惜呀!!!很想看~

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-16 12:11 發表   
+ R; K, K( ]9 w快d知道成唔成事就好了~!!!
  R# @4 y) y) ^
看來你真的很想去呢~

望下自己D積分# n4 v- ~7 H4 i* W) y0 @  G+ D

! X" R/ ^4 G5 m! U' @得果幾百分5 X$ L  x9 r9 F! S

. w) U) D3 _/ E, h$ B抽簽.....沒運氣
3 ?' ]/ T1 q! N3 f" b0 Y3 m4 G) d* W! }
總之是簽王運啦. z3 N+ d4 f4 U8 R0 F

# W. R8 B, f5 h) Q9 y& ]$ y唉~~~2 X: `' I! o% i
0 U7 b( R$ L7 v) L1 ?7 v
9成9都冇我份

我要飲酒~!!!!!!!!!!!!6 f9 p& V, `1 e, m/ g) n7 e
飲幾箱啤酒我要~!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 zaki 於 2010-11-16 23:13 發表   
  x/ s9 r# k( K& D9 R3 V. Y我要飲酒~!!!!!!!!!!!!
2 E- I- }2 N, I3 ^+ I) t飲幾箱啤酒我要~!!!!!!!!!!!!!!!
! H7 Z( o% O. R3 Q6 s0 o# L. g
+ z* O$ k5 _! A  \" u+ f
好想返黎啊....可惜唔得 2 D7 d" T7 i* M8 X8 h5 r
飲酒? 飲一杯我都會醉!!!
. o& Q& `4 D4 \9 z5 d  Z; _zaki sorry 陪唔倒你啦
, b6 E( G" O6 M9 a* ]不如陪你食冰涼萬寳路啦
& ?2 w3 v* J4 q1 j6 V& \( L% ]
! V2 `1 L; o% T% ~' ]6 u" d+ }: s[ 本帖最後由 mercury1 於 2010-11-17 01:53 編輯 ]

如果係去唱K,我就會有興趣,起碼唔使諗要做咩=.=

來支持心儀姐姐一下
! v/ n0 U$ G3 b: K, _8 L. P我想帶我哈尼去~

引用:
原帖由 zaki 於 2010-11-16 23:13 發表   # B% @. Z( a$ O/ W
我要飲酒~!!!!!!!!!!!!: a" y0 g) }" c' q
飲幾箱啤酒我要~!!!!!!!!!!!!!!!
- }7 q: F( G; ]) b% a, I

/ x# J0 X5 _) J) P$ h- p& {! H- `要飲酒~~? 入場人仕請出示身份證~~要夠十八歲~~!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

((因為是交流所以邀請對象一些CD得比較好的人))
2 b6 I3 Q9 S* N. I- }6 c; Z% u3 h* h7 x4 Y5 u% l
唔知我算唔算CD得比較好呢?; d/ `! q. F& i) D! l
但係又冇春日咁白白滑滑5 }& A. r8 R. V2 f: Y* @
又冇婷婷個胸咁大
, [7 y! p  w4 D& }( x9 U  x又冇小R咁青春動人
5 u8 @1 }# K* t( w5 T/ b; }2 ~又冇............自卑中

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 20:44 發表   
2 {( u( z% r, f6 M7 q
8 J* F# i9 l* `" g9 v小R能來就好了~
0 F# F* X* [- H其實小R都想去 @@6 g, X: D% a) i
不過化妝品就只有零零碎碎8 E" P0 f4 C. z+ E' W; ~
% j" C6 d: h* _/ x+ n0 ?" t- {
最大問題是,非校服cos衫小R沒有 XDD
& b% b3 |) {! ~7 k7 x/ H/ v& Z: x% {7 [
引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-16 03:10 發表   $ U) _4 Y1 N8 j- H1 m! [
) s# D: X* s& _2 a4 ~% o% O

( Y5 q* G# H  [- \8 J! i如果得閒 小R你會唔會著件婚紗去呢?* L" T7 W- J& \

8 j7 H  t/ }3 r. W& d' D  t  K/ J我有姊妹裙呀!!
. k! f  d" {5 M8 ^1 o9 ]( R* p
會卦~~反正摺埋好細
4 m' ~( t7 m) f0 }* F* M& D& d. G0 ?& J& p2 j
不過就算帶都去到先換
" b. o( q  ]; R$ R6 d9 X睇下個場地下點啦~唔想整污糟套婚紗 =v=

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-17 06:21 發表   
% x4 A5 I/ e  B((因為是交流所以邀請對象一些CD得比較好的人))8 g% `! z2 k+ W

, b3 X7 ~+ @# L5 m唔知我算唔算CD得比較好呢?  f6 T) X9 T/ g( z/ m. C* N! J
但係又冇春日咁白白滑滑+ a  ?/ W1 S2 w9 V) r
又冇婷婷個胸咁大5 m; M. u3 C) p! A9 q# Y
又冇小R咁青春動人
+ L. y1 b0 m3 J6 s' r3 ?5 T, X又冇............自卑中
" T- [/ k* Q  G7 O8 }

( d5 f& S4 ?  D( z& k) S不要自卑啊!
1 X( W5 N- V- H2 l  T0 d; U4 R" P4 u什麼CD比較好婷婷不曉得呢!
' C7 X: L) ^; T8 [- x變裝除了技巧要花時間學習外,也需要心態和勇氣。
# ^. m# N* v3 }! g# W心態:變裝時必須擁有女性的心態。擁有女性的心態,才可顯現女性的行為舉子。這是扮不出來的。
* o$ @3 p" O8 o1 D% U) W, T勇氣:例如:買變裝用品,因為有好多變裝東西需要親自去嘗試的,才能有好的效果。出街:出街需要很多勇氣啊!出街可看看人們的反應,這樣才有進步的空間。
6 D+ |7 I  L9 k這是婷婷愚見。如有錯。勿見怪。$ x5 W1 O: B! N
) v- l8 ?; o# W$ p* U, b, Z4 d, E
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-11-17 02:22 發表   0 o; B0 z6 B+ {
如果係去唱K,我就會有興趣,起碼唔使諗要做咩=.=
4 W) Y+ w) W( h" |1 b
乜要諗做咩架咩~
' @9 ]1 ~: M; E$ _我地會有遊戲玩架
3 t4 g0 M$ n; j* A3 U/ `. r% n估領袖岩唔岩玩XD

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-17 02:38 發表   
" _$ q( x* f+ l來支持心儀姐姐一下 4 G3 k- _6 j! H2 Z+ ^! B- l
我想帶我哈尼去~
& l2 w, ?- f  F4 ~. c4 |7 m5 }- {
妮妮看清楚一樓的細節& _9 U2 o5 {+ N& z
要報名取錄左才可以來% ?& K2 o. K1 T  C
不能話帶就帶呢
( X* e7 M9 a: g因為要控制人數,以及保護會員私隱等等很多問題存在

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-17 06:21 發表   
* ~1 ]4 {6 u! S9 i+ w7 Y((因為是交流所以邀請對象一些CD得比較好的人))
0 r/ L! x  k2 _. h) C0 I- P  d4 Z1 K  C% n" H" q/ p2 f4 f
唔知我算唔算CD得比較好呢?0 |% w# z, h0 D
但係又冇春日咁白白滑滑
& u$ l8 [; x% |  ?又冇婷婷個胸咁大
( v( f, H1 X8 q4 W9 ~又冇小R咁青春動人- O% W  s4 T2 d2 B7 x
又冇............自卑中
0 [5 q, M' u. z6 Y) B& |
始終人數有限+ E' t6 }4 B5 U7 P$ U
沒有接受到邀請的人遲些請自行報名

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-17 08:16 發表   , W0 z# j+ B& `0 j4 j% I4 y

2 o& r# N& ]) e4 F3 ]" \其實小R都想去 @@! j9 x! X! S3 O# I3 d- t
不過化妝品就只有零零碎碎+ _7 q! \) `0 o, p5 n; |

5 Z5 E+ c7 n$ B' i4 T$ \最大問題是,非校服cos衫小R沒有 XDD
1 L+ e' ~# n. Q: ^2 l! T* ~
- p) X, p: i/ A; u% }; _
$ z# v1 l5 W  V1 a: d會卦~~反正摺埋好細
4 c. ?, G& v( o
0 o  j: v. t' M2 w不過就算帶都去到先換7 U- ^1 p2 J$ T* K! H$ R# o
睇下個場地下點啦~唔想整污糟套婚紗 =v=
- V7 F& Z. q& @) s  L" u
化妝品有就好$ x$ C2 M3 B; J6 u' I8 f
帶備就可以了
1 M( E0 a& h5 j# r$ I1 q, a5 w有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借
  a) @! {% d/ ~! f/ C8 m4 p; \8 _4 g8 {" r$ @( \* |
小R有比較正常的校服嗎?  I; d7 i6 C" t2 }/ P- q
就許昌那件吧
! ^- w$ C' j" u) n' U8 X! s, a總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了
6 R1 c' u- W: J6 \! ?: Z始終是CD聚會不是戀物及校服的party
- k7 d: Y' f: Q$ x5 W* |- ]! ?/ S% C. a9 k
還是那一句,人數有限,到時報名後需要看積分或抽籤及取錄才可以去QQ