嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-16 01:53 發表   
- P: l* m+ q! J+ m搞網聚.,.由心儀搞比較放心
0 I( C; y9 v* H3 [/ X6人為私人邀請,6人為公開申請
+ ~+ e0 N5 G2 \頭6人係指心儀邀請的人去" |* b2 l; V" m
唧係仲有6個機會....# z$ r4 H% A7 ?4 y0 R
我好想去............
2 R) _+ ~7 R% C& R厚面皮D問下心儀.,.,我有冇份呢?
+ {  L5 h& J% b" [8 H  b) C(可惜不在香港)
3 l4 K1 T, }, T( Y5 Q" G6 E
6人的名額很少3 h* p3 Q, |) J- u
我邀請的對象為' Y- h0 Z" h! v
cdtv
5 @( Z. O. ]; c6 o! ~4 e露姬
9 U% S7 j% q4 F1 [: L9 ~suki/ j. \) ~  U2 H" b0 @  i) F  }
iamonheel$ V1 }3 |. h  M& V! f+ l) \! v
butterfiles
) b% ^/ N0 o6 [! k, ^. e* }剩一個名額可能找丫桂1 F4 R) o# f' P0 F, ^! F
不過CDTV還沒回應我; v" g0 F+ k' @$ S9 |( Z* f* {6 T
以上的都是台柱和一些我認為很有個人特色的人
3 m! x( E! ?! b# q; r5 h因為是交流阿所以邀請對象一些CD得比較好的人
0 I, t  }/ U! c我找你會飛回來參加網聚嗎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-16 02:33 發表   
+ i3 K: C7 b, B2 j+ Bsuki去我又要去丫
9 T/ l2 x7 n0 Q' ~! }4 I
0 N; @: k# W2 O8 Q' P# C不過如果多人參加要排積分
) W1 W& T* ?9 j, ?6 I) t! ]9 Y+ ~) G% z! v% ~$ V2 H' Z9 V
我加入冇耐..咁少積分
- f3 m4 s1 R4 N0 N! r- H7 i% y咪凍過水冇得去lor
- z2 Y8 V+ U: Y& a+ q
用積分去決定一來是希望大家能在論壇多多發言
/ P8 n+ H- L' a. L! d6 E到時出來大家的話題是比較多的
9 e3 a" I) {5 r5 j# p( d& l0 a如果一堆CDROM申請3 ~  D1 `& c3 \+ N, b
出到來時大家又不熟悉可能沒野講了
# l7 C/ u2 p2 _5 T- x而且遇到怪人的機率也會上升
+ o6 ]6 q4 J9 g9 l) y1 f* I
1 {- A1 `" B" l我在想要不要多留一兩個名額作抽籤用
! }/ p- l, I5 z" {- t, i好讓一些積分不夠的朋友也能參與

我心水就 sherman, 涼宮, 小R
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-16 11:13 發表   , a/ ^0 B3 u1 p; |( ?
我心水就 sherman, 涼宮, 小R
# _' o. O+ K3 i$ I春日姐姐說還沒準備好面對大家 7 K5 h% R" s9 I1 `
我最喜歡的兩位女神也不能來了
& Z  S5 C  R6 P其實應該連埋我就差不多夠人了. P+ T7 ^$ j: [0 p9 K1 r
剩下的留待知道了地點是怎樣後會接受公開報名的
+ i2 R5 e' r. d# \# H如果地方小可能會減人數
6 U" P2 S( [% u6 A但12人應該就是極限了
- r' K( c/ F2 b0 e% V0 Y12人要化妝換衫其實都會花上很多時間了/ j- R4 @! T7 M' z4 {3 J
應該不能再多了

快d知道成唔成事就好了~!!!

看不到春日姐姐好可惜呀!!!很想看~

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-16 12:11 發表   ) Y% s# ]" h) O( j
快d知道成唔成事就好了~!!!
% W; u2 t9 A) h8 Q( N看來你真的很想去呢~

望下自己D積分
3 ^# I( J6 E" h7 O4 X- a9 Q% H5 M  e7 n+ C) m% i2 q5 y
得果幾百分
7 n3 ~% @+ g: P5 N7 d) S8 I
0 ?6 }3 U/ v1 o9 {3 Z3 g0 h8 i, T! g抽簽.....沒運氣
8 i* Y2 L% v! @* [+ O
$ _& M% q" x$ o7 k" i3 m; f總之是簽王運啦3 g9 Y# }- ^' u) x! Q( E1 e
: g$ p  _2 j4 O* ^* e0 s, l
唉~~~
  J) V0 F) v( u, x: }8 j, a+ c2 d+ J5 o$ Y0 ^& a% n( T4 H+ R
9成9都冇我份

我要飲酒~!!!!!!!!!!!!6 O2 g2 X0 s; [# U7 c7 @
飲幾箱啤酒我要~!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 zaki 於 2010-11-16 23:13 發表   2 C/ V) T0 ]4 x% W
我要飲酒~!!!!!!!!!!!!
' }; _1 C8 i/ l: |$ G飲幾箱啤酒我要~!!!!!!!!!!!!!!!
8 |. d% M  ]2 y% e( B  C8 q8 \. p( d6 b
  y( H, i  ]' A7 M6 \2 w
好想返黎啊....可惜唔得
2 E- ]1 }2 F4 r; E/ N+ N飲酒? 飲一杯我都會醉!!!1 _$ s: J4 \* e( L% B6 G
zaki sorry 陪唔倒你啦4 G3 l; @9 R( @/ b, k- S5 Q
不如陪你食冰涼萬寳路啦
" ^; g3 k# k" ]
7 e# L6 _+ t4 V3 {1 V[ 本帖最後由 mercury1 於 2010-11-17 01:53 編輯 ]

如果係去唱K,我就會有興趣,起碼唔使諗要做咩=.=

來支持心儀姐姐一下
! n- ]% h( J4 m我想帶我哈尼去~

引用:
原帖由 zaki 於 2010-11-16 23:13 發表   
5 L9 |1 j% K/ o/ f. p3 j* h- r  q) T我要飲酒~!!!!!!!!!!!!0 D7 y+ X% ~2 y4 \  e2 ?, v* m
飲幾箱啤酒我要~!!!!!!!!!!!!!!!
& _* h$ X) @( b; k0 W# W& q% q9 i) w& {
要飲酒~~? 入場人仕請出示身份證~~要夠十八歲~~!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

((因為是交流所以邀請對象一些CD得比較好的人))/ e1 e4 l+ ^6 U# z5 r) W
8 Z' a) H/ [  K7 e
唔知我算唔算CD得比較好呢?6 s; n# a# Z  X+ D
但係又冇春日咁白白滑滑5 k( z/ T0 ]. B( r; T& Q
又冇婷婷個胸咁大
) G$ L' i: S4 o: t8 t" K又冇小R咁青春動人
/ i: R1 ]; _, ]: ~/ J又冇............自卑中

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 20:44 發表   & o( d" H( G) b( f$ `

/ V* j$ O6 U, N, h( M小R能來就好了~
! A" ]9 J0 j( D3 C. G$ a$ N
其實小R都想去 @@
( S2 s- V% Y; N1 C7 ]0 N, B2 O不過化妝品就只有零零碎碎8 h; I+ @4 f4 v; k1 ?" H2 P2 m
% D4 i8 n% \/ X4 U
最大問題是,非校服cos衫小R沒有 XDD5 f+ p+ W) d2 X  u$ P" D0 q

! b  U) A8 A- r4 T! Y
引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-16 03:10 發表   
6 `8 V! i6 R! `
9 V# [8 a# u  W- Y; `& O  @; V2 a6 Z( a6 }3 [* c+ @! A
如果得閒 小R你會唔會著件婚紗去呢?9 X: q; ]. S+ ^! C3 C
, D( E, H3 `6 E/ s
我有姊妹裙呀!!
% u& y! C- h8 n: q' M% j, Y會卦~~反正摺埋好細, \! s5 K! a- ?/ W0 R- q9 @0 E

# n4 J' ?1 @9 C* Q( N$ @( W不過就算帶都去到先換+ v& j. \# }6 T' m0 w
睇下個場地下點啦~唔想整污糟套婚紗 =v=

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-17 06:21 發表   
0 E8 V/ j/ B) c((因為是交流所以邀請對象一些CD得比較好的人))3 f4 g8 E& v! }: d( h

6 `0 ?( `4 w( V3 u9 P+ W唔知我算唔算CD得比較好呢?
' C6 p* o- Q/ Q: a5 y" D7 Z但係又冇春日咁白白滑滑
& z4 N9 R4 y  W5 d+ [又冇婷婷個胸咁大
' n/ W2 E' X3 t5 ^! M" q$ o又冇小R咁青春動人
: d: p8 @1 q8 |6 G又冇............自卑中
2 J" b8 d, A2 ?8 W
# x1 k; u/ C5 H
不要自卑啊!
2 W7 E( @: S2 n什麼CD比較好婷婷不曉得呢!
$ E% S9 |+ x4 \變裝除了技巧要花時間學習外,也需要心態和勇氣。
9 e  T8 o- Y, ?" G# K心態:變裝時必須擁有女性的心態。擁有女性的心態,才可顯現女性的行為舉子。這是扮不出來的。
) k2 D6 P) O; X勇氣:例如:買變裝用品,因為有好多變裝東西需要親自去嘗試的,才能有好的效果。出街:出街需要很多勇氣啊!出街可看看人們的反應,這樣才有進步的空間。1 f- C0 I  E0 _  M6 _; C/ l3 P" |- E
這是婷婷愚見。如有錯。勿見怪。$ F, Y' ^* B/ B
* h9 l/ I8 i; |5 A7 j+ V7 S3 ~3 C
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-11-17 02:22 發表   ( Y% x4 s6 N" E. I
如果係去唱K,我就會有興趣,起碼唔使諗要做咩=.=
1 q8 D$ h; e- L+ Q& N0 `* m
乜要諗做咩架咩~
. `9 o7 `$ l: X/ o我地會有遊戲玩架
9 ~8 J9 }9 l1 T估領袖岩唔岩玩XD

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-17 02:38 發表   : M4 ^% C: ^' h% j
來支持心儀姐姐一下
7 r2 A" s+ _9 @. u  [我想帶我哈尼去~
8 _) x& X$ \# v) Q* ?0 i+ a
妮妮看清楚一樓的細節
: V* B/ w: w5 S要報名取錄左才可以來
5 q3 r' `$ P4 \不能話帶就帶呢
0 ^- I" m  @/ f. \- b因為要控制人數,以及保護會員私隱等等很多問題存在

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-17 06:21 發表   
5 a) Y8 V) [* \* ?$ Y((因為是交流所以邀請對象一些CD得比較好的人))9 E+ X; h: T$ ?! z

& o/ h$ y# j/ o5 C( r唔知我算唔算CD得比較好呢?& _3 s, t; K0 Z4 w: X' d
但係又冇春日咁白白滑滑# l( R1 R& r" p3 }4 O$ z2 F
又冇婷婷個胸咁大
1 y) h! H; O, ^( x9 }% H$ m* K5 ]. V又冇小R咁青春動人
; z# q  u& u/ A6 x" P) g! H) H+ X* c又冇............自卑中
% P$ P$ W# F$ s8 B$ o始終人數有限3 _6 Z, S# W" [% L2 ^0 g! d0 ?6 P
沒有接受到邀請的人遲些請自行報名

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-17 08:16 發表   
+ `2 s9 l2 ?/ o# ~: n) s, t8 [1 u  e$ V4 s! @7 J" X) U* U* S+ _
其實小R都想去 @@2 h  r8 T& o; u0 D8 P
不過化妝品就只有零零碎碎
7 _3 v! F/ a5 k" b0 z+ r
# i( A4 l$ n; N4 V8 ]& ]' h最大問題是,非校服cos衫小R沒有 XDD* t% o5 m# _0 w1 w
0 {8 t2 K7 `. r1 U4 b4 v/ X* F

- h2 g/ j0 W# C7 s會卦~~反正摺埋好細
& o* m0 t1 ]. l& c( O) \. [3 `& Y0 ]1 a& S
不過就算帶都去到先換
7 l, b- R, S8 m2 o1 g9 d睇下個場地下點啦~唔想整污糟套婚紗 =v=
! X; v( {9 d0 P" ?& S
化妝品有就好
, x$ N* p7 Q2 K帶備就可以了9 C  _( [7 r, F" G$ D5 f  w1 b, c" s9 s
有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借
5 s  u7 I0 J7 G4 H7 B, b! s1 R; z) ?. u' I7 Q: \% u
小R有比較正常的校服嗎?/ n0 s. k6 l8 b/ Z- |3 S
就許昌那件吧0 L5 x3 O- D% j4 H; S' G" {7 P
總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了' X& e2 Q  e5 P& R
始終是CD聚會不是戀物及校服的party+ g" X# ?6 H* g8 I, f6 r

3 M4 |% x" n1 ~8 b% j) @" x還是那一句,人數有限,到時報名後需要看積分或抽籤及取錄才可以去QQ