嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-16 01:53 發表   3 Y5 r- R9 D7 ^' `9 V4 E
搞網聚.,.由心儀搞比較放心
! e8 _' `5 }2 ^4 f6人為私人邀請,6人為公開申請
8 a( p9 R" _3 q0 r4 H頭6人係指心儀邀請的人去# Z1 ^  y9 a, F- l7 ~6 f! ~& ?- M
唧係仲有6個機會....
5 z  c6 C4 e0 P, l. r! ?! j$ T% z2 j- H我好想去............0 J: ?; i* O4 P/ w
厚面皮D問下心儀.,.,我有冇份呢?
6 \7 d- }4 l' g- p(可惜不在香港)
: Z" Q$ V5 h7 Y+ C" c1 l' v
6人的名額很少! z. Z' Z' ?" U
我邀請的對象為6 k5 ~' T/ J! Q/ l5 f0 S
cdtv
* M" g. k" |" ?% `* c1 ^露姬7 R2 Y2 Z( k1 S. v
suki
$ e% Z8 T2 D6 D" Jiamonheel/ @6 F. N3 m! s
butterfiles& O) m6 h; z/ e# U2 C' L  @% X- S
剩一個名額可能找丫桂
" H1 R1 }/ S, c; [不過CDTV還沒回應我
$ [0 l/ T" K6 L, d以上的都是台柱和一些我認為很有個人特色的人
- _/ O/ d  \. }4 I# F因為是交流阿所以邀請對象一些CD得比較好的人
( X0 k4 }5 V) S% h) U% W/ y我找你會飛回來參加網聚嗎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-16 02:33 發表   
/ Q$ i, Y! D0 U0 W/ k6 N/ H5 {1 ?2 Zsuki去我又要去丫 # w% t- P* `8 L  r3 A
' H  J  M; j- e5 `
不過如果多人參加要排積分 6 x6 A# c5 E9 ?/ o

m; k7 B" O( [我加入冇耐..咁少積分 0 b, x# {) h- N' J9 U6 Q+ u
咪凍過水冇得去lor
' a0 ?) t0 x0 s* c2 R
用積分去決定一來是希望大家能在論壇多多發言# ]0 j. I, ?7 E' ?: v
到時出來大家的話題是比較多的
/ d5 K6 v3 Z( r6 O9 A- k) o: s$ Q- }如果一堆CDROM申請. k# Y1 q2 E+ o; I9 y
出到來時大家又不熟悉可能沒野講了
) s$ a0 [# _+ ]而且遇到怪人的機率也會上升
8 A+ V; x( T( W+ B4 O  Q) H. ~0 w. K5 g  r4 q
我在想要不要多留一兩個名額作抽籤用
) `+ d. v) T$ m; |; P好讓一些積分不夠的朋友也能參與

我心水就 sherman, 涼宮, 小R
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-16 11:13 發表   
' w2 M+ n$ j- k  J5 R3 X6 P- Y我心水就 sherman, 涼宮, 小R
4 c) E1 J7 b/ x9 x* y+ Y- N8 d春日姐姐說還沒準備好面對大家
: [$ b; P: V. t- L: @% t我最喜歡的兩位女神也不能來了 8 e8 n. \: R" P$ H' h' r. Q& U- d
其實應該連埋我就差不多夠人了
1 F; N6 t* s4 N$ w8 F# `' d剩下的留待知道了地點是怎樣後會接受公開報名的
0 _9 Q3 t7 }( O9 S8 V如果地方小可能會減人數7 ~/ M" P. U/ |% C* x. `
但12人應該就是極限了
, V6 |& ?6 t% \0 w' P+ t# }+ X12人要化妝換衫其實都會花上很多時間了/ F6 t8 s" H3 c, o- }
應該不能再多了

快d知道成唔成事就好了~!!!

看不到春日姐姐好可惜呀!!!很想看~

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-16 12:11 發表   * d* c6 w( F  n. L$ z% M+ Z
快d知道成唔成事就好了~!!!
% u6 Y1 m' V4 e, j* A看來你真的很想去呢~

望下自己D積分' u' b2 L' I* y" M2 a# C8 F5 L

3 |- `% o( G6 n/ X/ n+ s8 x得果幾百分; e7 B7 Q3 Q% C
$ ?: N5 c+ M% w
抽簽.....沒運氣
7 C0 @3 I2 e/ n) J
; c) t' K( \8 P# \- e總之是簽王運啦
1 h4 q' m! v+ k7 H$ g, o2 X! d& f" M, i" V, y) Y  c
唉~~~& E1 N7 ~* ?" {

2 ~/ @2 Z3 P3 _ 9成9都冇我份

我要飲酒~!!!!!!!!!!!!
9 T4 S* V+ c$ M2 b" |2 K! ~% X飲幾箱啤酒我要~!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 zaki 於 2010-11-16 23:13 發表   7 ?0 W( U, e6 I9 O, c% e
我要飲酒~!!!!!!!!!!!!
- P1 X" @+ ~# k飲幾箱啤酒我要~!!!!!!!!!!!!!!!
0 l4 D/ H& C5 Z4 ~0 c% r$ }' ]2 ^! k5 O( K9 `0 ?  u. K/ |0 q* [% }
好想返黎啊....可惜唔得 + \$ [- @. y$ U  Z6 ?2 x% `' B
飲酒? 飲一杯我都會醉!!!4 U6 P/ z0 [% i" b
zaki sorry 陪唔倒你啦0 R3 Z$ _  e5 @# o8 c. t: Z, z
不如陪你食冰涼萬寳路啦
) T! n& H2 E7 H; `5 @& N( Y9 L9 m+ n3 u! Q# p( p8 {

如果係去唱K,我就會有興趣,起碼唔使諗要做咩=.=

來支持心儀姐姐一下
! L1 S* Q0 H& m* R. y$ w我想帶我哈尼去~

引用:
原帖由 zaki 於 2010-11-16 23:13 發表   5 ?" l# N! r4 Y
我要飲酒~!!!!!!!!!!!!/ b: A  H% z# P# W9 J
飲幾箱啤酒我要~!!!!!!!!!!!!!!!
; D/ l9 P" y% L, B' W+ E: O* V! i$ l" c% x. `
要飲酒~~? 入場人仕請出示身份證~~要夠十八歲~~!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

((因為是交流所以邀請對象一些CD得比較好的人))- z7 x' K; e( s  {: C, Q
! k3 U" k" ?9 d" O$ I
唔知我算唔算CD得比較好呢?( Y8 r( J! N1 r3 b
但係又冇春日咁白白滑滑1 y" |: j" b/ H5 @
又冇婷婷個胸咁大
+ D. J9 |8 W4 b又冇小R咁青春動人! d# }& }; Y: e# |
又冇............自卑中

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 20:44 發表   3 m$ ~% i, O% U2 o, s: c. W
  v2 _- Q' }5 v* O, e# }/ M
小R能來就好了~
4 W5 Q$ m* m% j* ?
其實小R都想去 @@- ?; E+ l4 z; V: d/ s/ H  d
不過化妝品就只有零零碎碎$ V' x4 u4 B) u8 }) a3 p5 ?9 A0 [, @
% S6 p- v: b' m8 h. `. m
最大問題是,非校服cos衫小R沒有 XDD
0 f! I: E7 {9 d, q/ j$ D2 `8 X. \% f7 l( ?
引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-16 03:10 發表   
5 X' _* D2 W- A- o' y: T- c5 \, y4 L9 ?  y

. ~+ L& F& b. E" ~如果得閒 小R你會唔會著件婚紗去呢?
4 D; G8 R" B: t- S" Y6 I) u7 J1 o7 G" r6 i5 D1 I
我有姊妹裙呀!!
, ]2 j, o1 B7 W5 L4 b0 S會卦~~反正摺埋好細
5 U( O: y5 n7 e5 o5 O7 ?2 L. I) T- x' p( E6 y- F
不過就算帶都去到先換& G$ W4 r# R6 p4 T1 E& u6 R' X4 O$ R, d
睇下個場地下點啦~唔想整污糟套婚紗 =v=

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-17 06:21 發表   
2 n( h: v- v) K9 ?3 s6 i((因為是交流所以邀請對象一些CD得比較好的人))( i" ~, P6 R- m7 z

$ z# H. D* U; H3 N9 W唔知我算唔算CD得比較好呢?
! r( ?- }9 V' W但係又冇春日咁白白滑滑( u4 s5 c* v  P2 |( r2 @
又冇婷婷個胸咁大
! _! s6 y9 D, q4 E& a" J又冇小R咁青春動人- P/ T" I  T: j1 |: j; @
. p5 Y9 H1 L9 }& d

+ R* r/ `' n4 I% K  }9 @不要自卑啊! 9 e! J1 ^5 C8 Z( X& W9 J
什麼CD比較好婷婷不曉得呢!
! y. a: U9 B+ I& c/ ^7 o  V% o變裝除了技巧要花時間學習外,也需要心態和勇氣。. B) c9 T% c% z$ [
心態:變裝時必須擁有女性的心態。擁有女性的心態,才可顯現女性的行為舉子。這是扮不出來的。
! f( _4 {4 I' ]' X, e  X8 q勇氣:例如:買變裝用品,因為有好多變裝東西需要親自去嘗試的,才能有好的效果。出街:出街需要很多勇氣啊!出街可看看人們的反應,這樣才有進步的空間。
# o2 H: E( q1 P8 j這是婷婷愚見。如有錯。勿見怪。
1 c; E1 w& @+ M  g  {  v1 w# V; Q+ i) _& U5 V) _4 p  m
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-11-17 02:22 發表   5 B% i' S. n5 q: X+ S. y  l7 H
如果係去唱K,我就會有興趣,起碼唔使諗要做咩=.=
8 t* G& P1 P* ]% h) T1 H
乜要諗做咩架咩~ , N2 t9 d. V7 h/ f- K
我地會有遊戲玩架
: M/ n; j5 L3 s% v, p估領袖岩唔岩玩XD

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-17 02:38 發表   9 D" O# a1 t5 F% w. H+ N3 F& z8 u8 f
來支持心儀姐姐一下 9 ]& T" D3 R! ?; s3 ~
我想帶我哈尼去~
9 F# n" x' @) Z妮妮看清楚一樓的細節* Z! @$ }% f. n+ I& q0 f9 C
要報名取錄左才可以來
/ C4 i" v# O) ]# }- `' _: X1 M不能話帶就帶呢$ y) |/ P6 h" ~+ A7 n4 [
因為要控制人數,以及保護會員私隱等等很多問題存在

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-17 06:21 發表   # l: j5 L  S# j  s* y1 k" N
((因為是交流所以邀請對象一些CD得比較好的人)): G2 |2 ?7 b# m* A

6 `6 M: @4 p0 t唔知我算唔算CD得比較好呢?
! a1 {# R4 d7 \/ `! [- Q但係又冇春日咁白白滑滑' B8 ?) [0 Y. Q" W, i- F1 m/ A' S
又冇婷婷個胸咁大
8 L0 o* M% }$ ?1 p; D0 O  N又冇小R咁青春動人* L- j; @7 x1 L
4 y8 o( x+ e) Y6 i6 ]4 A4 G" ^  d始終人數有限
/ n* ]: Y1 F1 K6 Y( ?  C' e沒有接受到邀請的人遲些請自行報名

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-17 08:16 發表   
: e9 o# c5 `3 l, V
0 L0 i1 t& ~7 h+ }0 A其實小R都想去 @@: f6 r- B; ^- `, M/ q
不過化妝品就只有零零碎碎. g8 t/ s' F0 j8 M9 G
8 l& {) p" j7 N# r
最大問題是,非校服cos衫小R沒有 XDD
5 f. C0 k9 k+ s8 O; k% I. x; y8 R
3 ?& }+ D, D7 d. N3 s: b1 u  @+ `
會卦~~反正摺埋好細) U$ }3 a. U  n& F: T# G+ n' l# ?

2 q& G7 p4 b2 y8 H' x2 V4 U& \* `  M不過就算帶都去到先換
1 L8 E* }/ C5 W0 l8 U0 ^- R4 J睇下個場地下點啦~唔想整污糟套婚紗 =v=
' M# ~/ i3 x# V2 D  P
化妝品有就好
6 Z- d- Z, S: H! y0 m* k( n" F2 L帶備就可以了
# }( ]7 i+ @2 h有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借9 q% e* L4 g. g) {

) ]$ c) p$ f4 j9 d& i0 s1 k小R有比較正常的校服嗎?
8 I1 j% T% A5 T! b7 A- V8 N; J就許昌那件吧
+ S! K: x5 @! r* A: T, ~+ l總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了7 s6 h9 C" F% u' z
始終是CD聚會不是戀物及校服的party0 Z* G8 ]; o! \& Z8 T% g6 w2 q
& g/ d$ y, e- r) g/ V3 V
還是那一句,人數有限,到時報名後需要看積分或抽籤及取錄才可以去QQ