嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-16 01:53 發表   ; g9 }& y8 T# l$ g/ _5 }
搞網聚.,.由心儀搞比較放心9 q/ u, `( Q1 Y5 b" d, C/ h4 s/ X
6人為私人邀請,6人為公開申請
4 {$ t9 G1 O$ p' K# K頭6人係指心儀邀請的人去3 ?9 T/ ?* i7 P6 h
唧係仲有6個機會....
! t' u* E, a% j  M我好想去............
. w1 L+ Q; h3 v2 ~. K7 s0 ^( K% v8 P厚面皮D問下心儀.,.,我有冇份呢?% t1 C/ H( P% h, J# E: t& [
(可惜不在香港)
' b5 w. ~! W; d6人的名額很少7 ~# w+ R2 h9 F1 N2 K* c
我邀請的對象為
5 {2 |- J0 L+ n2 c  j7 g  ]cdtv
- ~" p  Z* o2 @* D露姬- Y* S( g8 G5 F; s+ \
suki! E* Z0 i& z1 a
iamonheel9 X: U! x9 [( L8 m  K
butterfiles
. c' N5 X4 y& c! k% ?7 u) |剩一個名額可能找丫桂
4 X1 h8 @6 e8 {8 W不過CDTV還沒回應我- Y3 w8 a6 e  I5 h4 Z6 u
以上的都是台柱和一些我認為很有個人特色的人
1 k" p$ X0 _+ K5 T6 e- ~6 r因為是交流阿所以邀請對象一些CD得比較好的人9 d/ v8 @% q  N! E/ j9 t% g# [
我找你會飛回來參加網聚嗎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-16 02:33 發表   ! C5 Z/ k  J/ H1 {
suki去我又要去丫 # w1 |7 t: ~" e% Y. S- @

+ `$ `2 `8 }" |0 i7 z不過如果多人參加要排積分
+ y8 U/ p8 b: J% r" u
( y1 T7 \9 J! l. \' {4 p我加入冇耐..咁少積分 2 d) e/ }; X- p. r+ q
咪凍過水冇得去lor
& |0 F* w, t$ v8 z7 q+ g$ E4 ]5 t7 P: o$ e用積分去決定一來是希望大家能在論壇多多發言
: f  l( K6 d0 Z- x到時出來大家的話題是比較多的
, z! h3 @* ^& _3 b# D- g如果一堆CDROM申請  n/ i  Q: X4 A; L  D
出到來時大家又不熟悉可能沒野講了; D) s4 P( u7 m; n0 w& C
而且遇到怪人的機率也會上升
' C# Y1 ~2 y. t4 w& H; {' x1 T. M$ h( U. t+ v, Q
我在想要不要多留一兩個名額作抽籤用( ~; K8 J( @2 v1 F' Y6 p
好讓一些積分不夠的朋友也能參與

我心水就 sherman, 涼宮, 小R
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-16 11:13 發表   
. n) T: w5 f( ^8 R/ ~! T我心水就 sherman, 涼宮, 小R
; |6 f+ r5 J% P" p春日姐姐說還沒準備好面對大家
* [, p) Z8 @$ S, ^" t我最喜歡的兩位女神也不能來了
, X3 K" ~  z, G6 y; B9 o其實應該連埋我就差不多夠人了/ B7 d) L, [) M: ~  n- H
剩下的留待知道了地點是怎樣後會接受公開報名的
2 s6 z0 J! `/ @# F# N) Z如果地方小可能會減人數
3 i) w( A" J2 Q2 M1 B7 b. b+ |但12人應該就是極限了
6 w! v* K& \# `4 Z12人要化妝換衫其實都會花上很多時間了* g9 @" a# k7 }$ T! `
應該不能再多了

快d知道成唔成事就好了~!!!

看不到春日姐姐好可惜呀!!!很想看~

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-16 12:11 發表   
. A+ j* R7 A  k快d知道成唔成事就好了~!!!
0 L, ~! k. g; o1 c/ F看來你真的很想去呢~

望下自己D積分
$ p0 f8 F6 o3 `+ h
: F* Q* h1 _* @3 F0 Z( i( P0 c0 B% S得果幾百分' J& z8 {: P2 ]

/ Z: m5 `4 R/ O$ M9 I: d抽簽.....沒運氣0 N5 _1 p( D' g$ q5 S

8 t; ?3 n0 C7 O- T5 f總之是簽王運啦% p3 \+ v* r  J# ]
% b* H2 W- w5 ~) r
唉~~~
3 a% e! b6 [6 N+ I* Q8 k
& e3 H5 N4 j/ x8 P 9成9都冇我份

我要飲酒~!!!!!!!!!!!!) x  {3 _/ y  [' z" Z2 P( C# l
飲幾箱啤酒我要~!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 zaki 於 2010-11-16 23:13 發表   ; L( P$ E( s5 t: v
我要飲酒~!!!!!!!!!!!!/ t/ Q" x  P3 ^5 `0 X
飲幾箱啤酒我要~!!!!!!!!!!!!!!!
1 c1 }  F6 W) O

; a# F# E  S4 E$ L( S) r好想返黎啊....可惜唔得
, a  Q3 V( D3 Z( T& s2 i/ I. _飲酒? 飲一杯我都會醉!!!
& Z# Y% O2 `: d9 y1 _2 T* Nzaki sorry 陪唔倒你啦
6 Q9 S& T3 E; u' u2 H不如陪你食冰涼萬寳路啦5 f3 m& G5 j3 d! F4 g7 N
# v& X& O; s) `7 h

如果係去唱K,我就會有興趣,起碼唔使諗要做咩=.=

來支持心儀姐姐一下
$ s- p2 N; m0 W3 c我想帶我哈尼去~

引用:
原帖由 zaki 於 2010-11-16 23:13 發表   
4 l" Q" P2 m7 G; `) H我要飲酒~!!!!!!!!!!!!
3 L5 V6 p+ F' w飲幾箱啤酒我要~!!!!!!!!!!!!!!!
1 p0 H, O# l0 S7 E; U1 T. p
3 ]; i- t' U3 R( m要飲酒~~? 入場人仕請出示身份證~~要夠十八歲~~!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

((因為是交流所以邀請對象一些CD得比較好的人))1 b" x% c# L( ^1 {
/ T& V& S: @' I3 e4 o( z& w) Y
唔知我算唔算CD得比較好呢?
5 j+ {5 l/ C7 j但係又冇春日咁白白滑滑6 ^) K1 P7 \4 L6 z# {$ D
又冇婷婷個胸咁大
5 S1 l. X$ y, l6 J  J" U/ \3 R又冇小R咁青春動人& r! @2 I0 t4 L+ Z" L
又冇............自卑中

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-15 20:44 發表   , d, x: a, P8 D' _9 z- C: u
# W3 B* d9 x0 R% O. p
小R能來就好了~
. p1 }! g0 r* _" s9 ]* @2 O4 n其實小R都想去 @@
+ Q$ _- [  K# |  m. m% ], D4 X0 U不過化妝品就只有零零碎碎4 g; p0 |' N! H. H0 c

8 ]' M, p( V' m, L0 w最大問題是,非校服cos衫小R沒有 XDD
6 T% `5 r8 X1 h9 Q, ], B) k5 z  W& Q1 B' L' J4 T9 g
引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-16 03:10 發表   ) }5 m4 ~5 d+ z2 W0 o5 y
2 R2 [7 @$ S0 y- ], e
" I( \% p2 X, ^: \- o0 ?
如果得閒 小R你會唔會著件婚紗去呢?
' l; M+ K# c. X: m( p2 @/ u
( V! z* {' i5 J* @% a/ P我有姊妹裙呀!!
; X% G* [' @' o! J1 A4 M會卦~~反正摺埋好細
0 K: ]0 C/ e: X) c% _7 X6 t# N9 Z
+ K" {0 O  M( G/ G不過就算帶都去到先換
9 y4 ]7 c8 [4 E) f5 ^0 u睇下個場地下點啦~唔想整污糟套婚紗 =v=

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-17 06:21 發表   0 `8 X' X$ a' y
((因為是交流所以邀請對象一些CD得比較好的人))5 G+ b! f. z, W$ T. o
; ?; i# G7 F9 V" r% b. n. R
唔知我算唔算CD得比較好呢?/ A7 U1 T7 s: w- R% O9 w7 P6 j
但係又冇春日咁白白滑滑# l# j! ?9 }# R
又冇婷婷個胸咁大  A: G5 l- ?$ i2 j
又冇小R咁青春動人% @0 o# @  G: W. x
5 H* u% c$ p9 v" ^6 `
( C+ ]' N+ t7 `3 l0 d' n8 n
不要自卑啊!
" z  w! j; _; G  j什麼CD比較好婷婷不曉得呢! ) c% e* I, b# f! Y1 O9 q$ o! _
變裝除了技巧要花時間學習外,也需要心態和勇氣。
( o' i9 h8 I6 q1 ^! R6 c& O- i心態:變裝時必須擁有女性的心態。擁有女性的心態,才可顯現女性的行為舉子。這是扮不出來的。
, @! D+ l; B$ ^+ O. @- _$ R勇氣:例如:買變裝用品,因為有好多變裝東西需要親自去嘗試的,才能有好的效果。出街:出街需要很多勇氣啊!出街可看看人們的反應,這樣才有進步的空間。
8 `) |( A+ x  l- i; l- K' Z0 b這是婷婷愚見。如有錯。勿見怪。. [2 U2 H6 W) l) g2 b6 P5 T9 S" `
' c: n5 D$ [/ a- W
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-11-17 02:22 發表   . j6 _. [( k' g0 d  G
如果係去唱K,我就會有興趣,起碼唔使諗要做咩=.=
6 {8 \; z/ M/ H乜要諗做咩架咩~ : D# ?/ O% c3 z) }- Y
我地會有遊戲玩架 & b: q* _2 k" j( d" }
估領袖岩唔岩玩XD

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-17 02:38 發表   
3 }; U. x! [+ A9 ]5 R來支持心儀姐姐一下
+ v6 C& X4 V, v& _我想帶我哈尼去~
! Q9 B& D; z# S7 z. i
妮妮看清楚一樓的細節
" C8 M3 d: b( U& U要報名取錄左才可以來1 |5 k( G) Q0 X' ~1 {
不能話帶就帶呢# k9 a' Z5 `+ _) i  f/ @1 c) L
因為要控制人數,以及保護會員私隱等等很多問題存在

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-17 06:21 發表   
. e# g" ?: q( c((因為是交流所以邀請對象一些CD得比較好的人))
/ o+ t1 C4 K% I
; q8 ?0 B. ^4 {/ V/ s4 p* S1 ?; W9 r2 l唔知我算唔算CD得比較好呢?& }0 u- }& ?: w" j
但係又冇春日咁白白滑滑
5 j/ I! o" S  y1 r3 s又冇婷婷個胸咁大
: E& v+ Z8 E1 t8 R6 R+ a, h$ @" z又冇小R咁青春動人; O9 V9 s4 N' L5 _9 J9 k
7 Q! q4 e3 j# }% o1 F! |始終人數有限- X- E3 D/ c2 g% _3 P/ l) E0 m
沒有接受到邀請的人遲些請自行報名

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-17 08:16 發表   6 O& p9 R- f$ g3 G+ d/ k; p

" v! S1 \1 O" \% |7 P其實小R都想去 @@
/ ~+ A7 A6 ?2 r/ l不過化妝品就只有零零碎碎
2 ]7 d8 C; x5 @6 Y! @0 ^  h: X% r# N5 R6 \9 a" C  Z' L& h
最大問題是,非校服cos衫小R沒有 XDD
( g0 E' v% Q1 A9 d6 c  D' x
* m! K, L: B- d$ \, U
" a$ {' z: X. D9 {$ J  k5 {! t/ ^會卦~~反正摺埋好細
# ?/ S. A/ F4 c$ Y8 {0 z
; I) `# L) R- O+ \不過就算帶都去到先換
1 d3 Q3 f( a2 A/ ^$ D, @睇下個場地下點啦~唔想整污糟套婚紗 =v=
2 f2 H$ ~1 G( f化妝品有就好% ^& c2 A' L9 z. R# U
帶備就可以了
1 \: c3 }- R" s' l! {% g. s有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借
! {# k$ \6 d+ O) {  i6 I5 I! I! i3 E4 h# O% S
小R有比較正常的校服嗎?* B& l# B( x& M7 H! a; k& M
就許昌那件吧) m( K# O5 X; B" M8 h
總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了. Q. z5 t' q/ H* ~; Q& |- w
始終是CD聚會不是戀物及校服的party
+ t, P: C7 j% n3 i# L6 D- j# e( u( R1 ?& b! f7 Q7 B* E4 B
還是那一句,人數有限,到時報名後需要看積分或抽籤及取錄才可以去QQ