嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

幾時先有得報名?
2010-09月25日 1 st CD...suki

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-17 10:28 發表   
' k  G; k! X) }1 d" v+ `4 s+ p幾時先有得報名?
; s1 X' H! P1 S8 v* w等一切決定好了就會接受報名了3 t- [9 B7 V8 x; K6 E6 T2 ]
下星期左右吧

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-16 11:13 發表   4 m8 U, s5 y$ F
我心水就 sherman, 涼宮, 小R
$ ~4 n) K* z3 f) h$ Z- f* Z

- U8 Q! v, U  ?8 K9 R: i5 ~: I* U$ ]- V  r3 \7 H( O
heel姐咁比面 q,q
6 i- ]' r/ w- Z/ U0 [# e9 ^
! o! V4 Y% r- T. Z3 V5 d/ S; W其實我都想去, 我報定名先, 睇埋小R 先 XDDD

沒錯的確我是好想去~XDDDDD+ K& u/ R& G' f/ _4 F3 m& _/ Y2 ^
因為覺得很有趣~

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   
' ?5 I' H, ~7 S- }0 F沒錯的確我是好想去~XDDDDD
4 m' |0 _/ T' R4 W+ u因為覺得很有趣~
2 A0 S2 m' V1 c2 I; ?9 n
+ o" K! k" F9 I% _死啦,咁我去到咪比你毆打

一定會~所以你一定要去~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表   : d. s/ e; r) m8 Q( X
) _3 f/ P1 z1 U$ p% J+ `. q' I# t
化妝品有就好
4 _# J6 u8 h& V  Z" f帶備就可以了1 {2 o8 f! ~0 u5 J, p* h& s
有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借: m, E1 V: ?% m, L1 {8 T0 F

4 m, W$ f9 _6 q9 b3 z( d" p9 f2 R小R有比較正常的校服嗎?2 J& c' O* Q1 q' u
就許昌那件吧- E9 ^! ~* T0 o0 Z- P1 y& b( m7 K
總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了- n: u4 W, |9 f
始終是CD聚會不是戀物及校服的party; V, z+ p, T% }
  O5 Z, W# T) R
還是那一句,人 ...
+ c5 ^$ c  V  x# W( T
& J1 W, c, ?4 ?: S+ w+ E, _) I
看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-11-17 18:33 發表   . b' ~' l* d; u) B0 S- f- E! C$ [

" }& g9 Y( X6 s2 o' M) ~
8 z3 W1 c" r) Z1 W, W, Y+ j看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著
, y9 K. {. e6 [9 q! p7 t' @
小R不瘦吧@@& X; |+ a" z  t4 M3 \9 v4 N1 V. i
應該比我大隻

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   
- F8 \1 G0 S( p& V% S0 s: c3 u5 R- Q8 v  G沒錯的確我是好想去~XDDDDD
% q8 m- R5 p0 b  i0 m+ V% W因為覺得很有趣~
% m4 G, u* E9 D
找西門來報名吧
/ d2 T& u* y7 F; U西門好像比較高分

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表   3 z. Q$ f! q. a/ L2 z7 m
$ }! @' C  ]: \! L7 x6 j, v
化妝品有就好
9 m: n$ i3 R, ~帶備就可以了# b0 g% `5 F! Q/ `
有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借
6 Q0 q2 m: V) u7 N' R. ~5 @6 N8 J! Q( i  b5 S- O  P$ ^
小R有比較正常的校服嗎?+ l9 n  n+ l' l/ Q
就許昌那件吧: y! W' i/ P% r( w
總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了/ N8 _* O* }8 ^  m0 q+ Z9 \# f! b
始終是CD聚會不是戀物及校服的party& q2 \) q( M. y1 f: U
1 `/ Q5 w, d; `% h
還是那一句,人 ...
& n( ]8 f2 n) a5 {! k& {
小R化妝品不齊啦~自拍都是素顏~~: J& K! Q0 s+ [" \# \+ }

3 @2 S4 p, b. r+ B4 X正常的校服??套套都正常架啦 @@
* ]3 l' n$ q# @7 Y! R合照當然不會穿白色明愛,小R最喜歡的是ccvc那套 =v=
9 ?" t7 p0 y. T+ ]- C$ S可能等下次啦~~小R都唔知得唔得閒~~~
8 C: R$ G1 F1 u( O7 ]4 m
$ m$ i* m- I0 m. m1 e0 {1 S
引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   % S/ g! N! |- r( @3 S
/ k9 r% I% Q/ `* _- X( O" R+ ]) i
小R不瘦吧@@8 I  B: _! K7 ^. ~- b4 g$ X
應該比我大隻
& h  W# ~; z6 \! Y' I/ G小R瘦是假象 =v=

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   / v5 o* j. D6 u

' y% U2 L$ q! ]( e! l% K* o/ x& {0 o找西門來報名吧
: o8 t% F# @8 `5 y$ m! ~西門好像比較高分
0 c* Q4 M4 v$ X* K9 [/ |( F, ^( U7 P- ~9 r5 ?' F
哈哈哈~當然好啦~9 }' b' n+ S& e3 I( y4 \
; K, f3 |1 }/ }4 H# k
小r要來呀~我都想見你

又或者可以諗下呢DXD
( h7 R  |; v: n/ Ehttp://www.standardboat.hk/chi/home/index.html

遊艇淨係租都已經係高消費...orz

一有浪咪畫咩哂d眼線lor

船P好玩呀   真係座艇
9 X1 ?; p' S4 x+ z, N$ J! s1 {: A; ]* o% h
開船啲蛋家佬好保守,  cd肯定嚇死佢
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

要報名去喔

遊艇載客人數: 20-55 人
$ M' _5 O/ c! F咪可以請多D人去曪

我分數這麼小.....
' h. [4 b) l: d6 s: q0 E5 c先留意一下吧 ~"~

乜都冇..有冇邊位姊妹可以教下我丫

船P個IDEA幾好,不過真係要選人去,因為出親海都4-5個鐘,對住D唔太ARM CHANEL既人就大家都唔會開心