嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

幾時先有得報名?
2010-09月25日 1 st CD...suki

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-17 10:28 發表   
$ M; \9 u( s, v2 U, p9 s幾時先有得報名?
! v) @1 |$ }& \2 o8 a, a: ~$ R* D
等一切決定好了就會接受報名了
( |/ t7 |4 `( e* @8 r下星期左右吧

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-16 11:13 發表   
7 y$ i5 ~6 H0 n- Y; i我心水就 sherman, 涼宮, 小R
: k7 Q- f* m. ~* k: X* n& v; m9 w1 _

' X7 X% W# m1 b2 S7 L5 Oheel姐咁比面 q,q " Q" A) l0 ?6 j- x$ ~; s
7 Y2 j& F( Y# g* p
其實我都想去, 我報定名先, 睇埋小R 先 XDDD

沒錯的確我是好想去~XDDDDD
( p& w' h5 F# F- V) K0 {因為覺得很有趣~

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   2 R) z' Y1 k# g  `  v
3 D& `9 n: p& Y' s! s因為覺得很有趣~
: v) u8 ?8 F' m4 h* w9 k
0 a8 k: X/ q$ V6 e/ `4 L3 {
死啦,咁我去到咪比你毆打

一定會~所以你一定要去~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表   0 q5 ]6 L7 j7 U4 }
+ v/ g" d) d" V: ]9 C3 t* [
化妝品有就好
2 |) X, P  }! W' V3 z帶備就可以了: D! I' w3 [4 w) \
有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借
, Q( x  i9 X- z4 k; U) `# A5 V7 b; c' ^0 U8 X3 I2 \0 F5 @) K
小R有比較正常的校服嗎?7 M* v* G5 Y4 b' q3 a
就許昌那件吧$ Q0 p! X# A' j% @3 w
總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了
- [8 u' c0 E  ]始終是CD聚會不是戀物及校服的party
, w5 X9 m1 l% r) J' f/ r5 V- ]5 [% G# q2 q- c6 ^8 }& w: [
還是那一句,人 ...
% H$ W* X! H' }4 h% s- F4 C2 L
4 {. k) s" H% _, S
看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-11-17 18:33 發表   * n3 c9 s3 r7 J
8 t, k  x9 J" l3 s

; P$ R! f! G) V* q1 [看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著
- O' O4 {% z/ M
小R不瘦吧@@
. V' n: O; @: y& o* D應該比我大隻

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   8 ]& q! P# M9 l
/ L1 r# J( H3 w6 @+ U' W) `因為覺得很有趣~
1 z' o2 H4 B2 q2 B找西門來報名吧
, @( k1 [! }* |7 @  ]: ]& Z/ J西門好像比較高分

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表   * [( N6 m% {) \! X% t) W

7 Z1 u! m7 d  l3 x化妝品有就好: r+ Q: X9 r( m& @. ]
帶備就可以了
% ~% I2 V( I" r: ~# J& M有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借4 d' v# y7 ?( H) k4 h( }8 l
+ |0 G' W; V  D1 t$ I
小R有比較正常的校服嗎?( \" W) V; t( r: S1 `
就許昌那件吧# D* u. A: Y* B, z) E7 w' X6 f
總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了
4 P9 j6 f4 b6 ]; W! J6 [始終是CD聚會不是戀物及校服的party
* ]8 A, n$ e% c$ `# Q1 B, Q" l* [; |8 U
還是那一句,人 ...
5 j8 L( h" t$ o5 @) g, n; m/ a小R化妝品不齊啦~自拍都是素顏~~
5 K8 F" v0 ~5 e# ^3 b; H
9 g, t6 o% \! x5 k4 ]! c- O, S! V' r* s正常的校服??套套都正常架啦 @@" K9 T  |/ H3 C4 B3 @
合照當然不會穿白色明愛,小R最喜歡的是ccvc那套 =v=
- e! l4 T: b6 }" E2 r* l可能等下次啦~~小R都唔知得唔得閒~~~; p% S1 I6 f- I1 g, x

5 n* k: v) C( e+ ]
引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   0 G3 K! D$ J  j8 g* r

$ \% O# w% D1 ?小R不瘦吧@@
$ M, c2 J3 g, N+ X應該比我大隻
! ~2 [3 w2 X& O7 K
小R瘦是假象 =v=

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   - B6 e% z3 p! [" P' H/ t
# Q! J) ~8 _) R/ y
找西門來報名吧4 C9 d, H% a8 l; m
西門好像比較高分
" t4 A: o' F) U6 v+ j
: }7 k4 h, ]# L8 s6 F) H$ {
哈哈哈~當然好啦~& A5 f+ z8 `/ j8 z" h* ~; f# w

" h+ Q8 ^% k4 o( A, p; I7 L" Z小r要來呀~我都想見你

又或者可以諗下呢DXD, Q5 Y8 h5 F( {1 w& d
http://www.standardboat.hk/chi/home/index.html

遊艇淨係租都已經係高消費...orz

一有浪咪畫咩哂d眼線lor

船P好玩呀   真係座艇
) a1 S/ D) T' v* `5 c4 B- w3 v2 R7 x
) x' ?) k% T! \" j開船啲蛋家佬好保守,  cd肯定嚇死佢
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

要報名去喔

遊艇載客人數: 20-55 人
3 d. m2 _5 a' T$ s2 |' ?咪可以請多D人去曪

我分數這麼小.....1 ]2 r, }2 l- p4 J
先留意一下吧 ~"~

乜都冇..有冇邊位姊妹可以教下我丫

船P個IDEA幾好,不過真係要選人去,因為出親海都4-5個鐘,對住D唔太ARM CHANEL既人就大家都唔會開心