嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

幾時先有得報名?
2010-09月25日 1 st CD...suki

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-17 10:28 發表   
/ J  j' j/ g# K幾時先有得報名?
* Q! D: o8 e9 R% {
等一切決定好了就會接受報名了
: v" G+ Q1 L9 G+ a4 N( l+ M下星期左右吧

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-16 11:13 發表   + T, F  [& w  T& w* p
我心水就 sherman, 涼宮, 小R
6 S: M1 i$ u7 _, r" {3 m+ S
" X' I! l  V. ~( f3 d$ N& Z$ [( e& h( }. R
heel姐咁比面 q,q , |6 d! M$ b! Z/ G1 R/ {7 J

: z) ^# K1 v/ G) y/ t其實我都想去, 我報定名先, 睇埋小R 先 XDDD

沒錯的確我是好想去~XDDDDD
5 X6 A) n( h# Q6 v. r, [/ M/ Z因為覺得很有趣~

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   / ^0 M) ]- W& F. }) }
沒錯的確我是好想去~XDDDDD. ~( `, o) [2 Q+ h1 o1 Q
因為覺得很有趣~
0 f+ {8 Y: B" y6 v; f* I9 H  t, W! t

3 ?) `3 _/ m( [: L' ^死啦,咁我去到咪比你毆打

一定會~所以你一定要去~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表   , A, H/ x! [+ ]8 ?. G1 N4 M7 n

& |$ f4 B3 M% {! ~% a. y: v化妝品有就好6 Y5 u  g9 E, q; _$ L8 m: I1 F! p
帶備就可以了4 @! ^( p7 H9 p
有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借# D( i! I. f' ]% [  \$ B6 Y

0 c: Z% M& @) B* N' N小R有比較正常的校服嗎?6 P/ z# V7 e$ ^( ?
就許昌那件吧( ^8 ^3 A  l2 C1 ]2 o$ [( ^
總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了
" O5 _4 m& }% U4 y9 p始終是CD聚會不是戀物及校服的party$ d! L, C# O2 }  E# D. C

, a- A# K6 u$ f5 D# U4 v4 ~. H8 `還是那一句,人 ...
! {2 h4 ~% @. B& u( ~

' L( K8 L: {+ A8 f9 q看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-11-17 18:33 發表   % g. b3 L2 [* o/ S
9 R# r$ N! @* N* ~* H, }

! _: q5 ^+ R* v1 X3 I; H看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著
3 I3 O, i' A) o6 M7 w
小R不瘦吧@@) B" Y) m& Y& O; G+ D2 O( a5 |' }
應該比我大隻

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   : _" s. m3 ^+ E# D# l
沒錯的確我是好想去~XDDDDD6 ^1 @5 X; C, ^- Y! a
因為覺得很有趣~
2 b# i& r& {" e5 L' X; X. i
找西門來報名吧7 ?. {: S( {' y  e$ K2 X+ k# U
西門好像比較高分

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表   , s: A$ E8 C7 l  z2 z: |- s5 o1 m

# P1 C  b  f( ~; E& J% t化妝品有就好/ v1 ?/ y* o) i* O. w
帶備就可以了
& N, y1 l! K, [$ f7 \3 d9 t有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借7 O( e/ H! ~1 \. ~  D" X2 F2 e, O6 t

0 S& r$ I( d9 C6 ^* y( {1 H小R有比較正常的校服嗎?
/ h" `/ a. _5 [& p  d就許昌那件吧
7 }  }( I9 E) R/ l  g9 l; T總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了3 J8 p8 s5 n) r+ o% a8 g& H
始終是CD聚會不是戀物及校服的party
, y  ?1 r4 b, m0 b
# N8 L% f: s1 U3 {還是那一句,人 ...
& l7 S, `/ G( V. I) }小R化妝品不齊啦~自拍都是素顏~~, N" H& j; r1 @% I3 _- R
8 L! ~3 `* ~# C5 `6 |  s$ {
正常的校服??套套都正常架啦 @@
0 ?/ p& D( R3 h5 r0 [合照當然不會穿白色明愛,小R最喜歡的是ccvc那套 =v=3 j8 k0 L& H3 I1 c! O; `3 j
可能等下次啦~~小R都唔知得唔得閒~~~3 L4 [: L4 B; }. M3 e

! O( k5 ]5 g7 x! ^
引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   
% T; N6 G3 P: N) w4 U) R/ a. _( i" W. c! i
小R不瘦吧@@4 Z: a: A/ Q; G7 H3 ]4 |; d" T
應該比我大隻
( O' ]1 p6 `9 C4 x: E
小R瘦是假象 =v=

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   & O6 U  t1 |/ J
2 B) r0 w- W( f9 `) p( p- m" B
找西門來報名吧) A) p1 V- }: K7 ?) f
西門好像比較高分
; J8 b* y  P6 X

+ J0 w, J; B, }% w哈哈哈~當然好啦~- ], |5 e, f5 B( B3 A1 X. _( @
+ @, d5 B% I  P2 b
小r要來呀~我都想見你

又或者可以諗下呢DXD: n5 M: \# u" b. ?' F
http://www.standardboat.hk/chi/home/index.html

遊艇淨係租都已經係高消費...orz

一有浪咪畫咩哂d眼線lor

船P好玩呀   真係座艇 ; h' l( ?2 J  R, F# ]
$ p# Z+ C4 u7 `7 U9 |9 E9 W
開船啲蛋家佬好保守,  cd肯定嚇死佢
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

要報名去喔

遊艇載客人數: 20-55 人0 K! C+ t) ?$ v6 V
咪可以請多D人去曪

我分數這麼小...... q0 `8 C8 x  A/ f! E% a5 A% H3 _
先留意一下吧 ~"~

乜都冇..有冇邊位姊妹可以教下我丫

船P個IDEA幾好,不過真係要選人去,因為出親海都4-5個鐘,對住D唔太ARM CHANEL既人就大家都唔會開心