嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

幾時先有得報名?
2010-09月25日 1 st CD...suki

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-17 10:28 發表   6 ^! T4 u( K& U# s
幾時先有得報名?
# p  _+ u  J' [7 F, t$ J
等一切決定好了就會接受報名了0 J& D; T) t4 u1 n/ i2 p: i4 I
下星期左右吧

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-16 11:13 發表   
+ Q' z) D! q4 ~& N0 F! o9 ?我心水就 sherman, 涼宮, 小R
% x; Q. u# H/ D5 ^/ e; z" {" X, U  T

: N. G. z: X6 P* e. @$ }9 ^1 }heel姐咁比面 q,q
0 O' j# D" y5 w
' _& I9 R4 G* f. j1 q其實我都想去, 我報定名先, 睇埋小R 先 XDDD

沒錯的確我是好想去~XDDDDD
  I+ F9 q* d6 g% P. Z& R因為覺得很有趣~

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   : ^; l& B+ ~9 K9 P) S1 y- T2 {# k
# z8 L% L6 x. g! u1 c因為覺得很有趣~
7 y4 l8 o3 ]0 p3 o( n/ I
( ~8 H( E- i% R8 z1 X
死啦,咁我去到咪比你毆打

一定會~所以你一定要去~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表   ) x! u4 ]! Q$ v8 H+ r

; g9 J& Q" \2 }4 }化妝品有就好
) \! a6 f6 h. {* o* \& K' l帶備就可以了
- F/ |4 P3 L$ X: F* \有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借. |7 w; r" m) F
5 j! q& X2 O: [. b/ L% k4 K0 L2 M
小R有比較正常的校服嗎?( M7 ?% L! F: z7 ^4 C. _
就許昌那件吧
7 B9 r0 h' X7 \9 E總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了
7 D2 K$ j  [0 Z( {7 r; W: @" L4 i( s始終是CD聚會不是戀物及校服的party
) S0 B' `0 l- `9 o2 {9 N. J+ H4 i) g8 v$ r) Q, ^
還是那一句,人 ...
' u" y! ^+ c% y+ X) D
+ n1 Z, H3 @$ G- R- k
看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-11-17 18:33 發表   
3 ^$ F& @+ u2 [! ?: F$ o0 P' x+ `
7 d6 I/ J0 `$ e8 k4 I" j9 I2 y  Z* K" z9 f) E" o6 E0 ?
看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著
9 x* h; Y5 s, |' t8 J8 u小R不瘦吧@@
7 z/ E6 x, g" a5 r* i' h% X6 D% c應該比我大隻

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   2 |& P  E1 V  x* C, ~+ k  P
2 Z. i. s9 D* q  k( |- @因為覺得很有趣~
( l& {- k# q  E- |- X找西門來報名吧
9 {5 R' I; {' f0 \( ~  G西門好像比較高分

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表   5 K/ a7 G3 Z. |
, _, A" I% {- \+ ^; z; _
化妝品有就好  F: u9 `  j- N  H0 g: ^& W
帶備就可以了
0 o' n/ s0 G7 N0 d% y有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借; p( E/ R0 C! i5 m
$ ^0 o' q' w: U; g& m, S/ b) `
小R有比較正常的校服嗎?) |+ \, g% @% m9 Z* g/ x! m7 @
就許昌那件吧. r+ N1 r% ~7 l9 ^1 N- C9 @
總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了4 D2 {8 c5 U. n& f" i3 K
始終是CD聚會不是戀物及校服的party
. n: Q6 T) x- O1 Z! i
) O: |+ T# S8 X. b5 }& Z; H  D還是那一句,人 ...
" Z: v. u8 P" c2 g& |
小R化妝品不齊啦~自拍都是素顏~~3 F( n$ Q4 b4 t+ g1 o* x8 u
) b9 v1 v/ {+ D
正常的校服??套套都正常架啦 @@
' l1 g- w2 W$ j" P. O* q6 d合照當然不會穿白色明愛,小R最喜歡的是ccvc那套 =v=( z  g0 ]$ ^4 @% r; Z  g+ _
可能等下次啦~~小R都唔知得唔得閒~~~
4 d1 \8 R) ~6 n- F# L5 R! M0 X/ ?) [$ w8 C7 D9 \. p% [6 j
引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   4 f! ]3 b7 s* ?7 ~
/ j3 l$ ^& q6 Z' n  y
小R不瘦吧@@
) U* ^1 s& d) A2 `7 {# B應該比我大隻
. @, M* \+ }" N) D9 E小R瘦是假象 =v=

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   
! ?5 B- k$ G* @$ p' q0 A7 W0 S2 L" V1 G' j0 l; ]4 v4 Y3 f
找西門來報名吧' C& u& Y3 t' ^+ F2 M. `
西門好像比較高分
/ [3 |: d/ m; i' w/ c$ g; f0 u
/ {  N. j1 [+ E* G* _' v% K
哈哈哈~當然好啦~6 x, \1 r0 U. D% G  `
7 L' l: L' W( q
小r要來呀~我都想見你

又或者可以諗下呢DXD
8 H. h4 x4 s  t. ?5 Phttp://www.standardboat.hk/chi/home/index.html

遊艇淨係租都已經係高消費...orz

一有浪咪畫咩哂d眼線lor

船P好玩呀   真係座艇 6 x1 G" y( b3 y4 c. a, j/ a9 R6 _
' d6 C4 ]- N/ ~4 z# F5 m
開船啲蛋家佬好保守,  cd肯定嚇死佢
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

要報名去喔

遊艇載客人數: 20-55 人
" G0 p5 `9 L" ?( a# R; g咪可以請多D人去曪

我分數這麼小.....
1 W; X/ L" M; s1 b先留意一下吧 ~"~

乜都冇..有冇邊位姊妹可以教下我丫

船P個IDEA幾好,不過真係要選人去,因為出親海都4-5個鐘,對住D唔太ARM CHANEL既人就大家都唔會開心