嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

幾時先有得報名?
2010-09月25日 1 st CD...suki

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-17 10:28 發表   
7 Z5 P) L( z/ w2 I" i- h4 Y幾時先有得報名?
7 b/ M6 Q4 k2 G  c& q1 ?
等一切決定好了就會接受報名了9 y! c, {/ T* v" ~% W
下星期左右吧

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-16 11:13 發表   
( {7 q6 R& ^- i1 N我心水就 sherman, 涼宮, 小R
  F0 u" C& W, X
: x. u. n7 a8 `

( Z' \. C& \7 ?  Rheel姐咁比面 q,q : e4 F. M5 G! I7 E8 T0 y
+ U/ V: t3 y7 y0 f
其實我都想去, 我報定名先, 睇埋小R 先 XDDD

沒錯的確我是好想去~XDDDDD
$ {" c$ a- S( _7 T# |8 r# c因為覺得很有趣~

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   ) o" \- l2 }4 d9 Y3 ~. n% o0 k
' E, w) l  u0 |, G因為覺得很有趣~
. x5 x. n, S! G0 S0 B( z6 J7 s6 ?8 v4 J5 {* |, G9 @) h/ y
死啦,咁我去到咪比你毆打

一定會~所以你一定要去~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表   6 m  n6 t* k# n9 Q  A& l1 Q
% p0 T+ H6 x0 A3 H% @( W5 W
化妝品有就好
$ f3 X: N4 r' h& B( L$ n% p帶備就可以了
) ^4 G3 L# |" v, x% s0 M/ u有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借. W$ z, t: B/ ^# y2 y. L' E
& n9 `+ ~9 z/ m8 L0 q& |4 f- `
小R有比較正常的校服嗎?$ V/ S: Z8 E6 [) f
就許昌那件吧! x( w- e9 s% a$ K* M
總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了9 K2 e1 D0 r, y- V5 H  l6 I3 r
始終是CD聚會不是戀物及校服的party$ U0 b3 l6 E& l3 C4 h

V& S' g- J: X; L) e6 X還是那一句,人 ...
5 K8 ^* E1 |6 c; S4 ]% h
1 m) f, j* g* h8 e: Q
看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-11-17 18:33 發表   
4 y  f- e& {, @
$ E0 [/ D% e! M, i+ ?  X5 Q' {, H9 Q4 F! T" S! F$ J2 C& s/ u% w% B+ M
看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著
. t( Y6 T, c% q5 J小R不瘦吧@@
4 g1 W7 o4 W, s6 W應該比我大隻

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   ' S' f- R" @. U
, Z- S7 n2 d1 U6 W+ i, R* o因為覺得很有趣~
, p  ]) P/ U% A1 x) I+ v# C9 H; ~
找西門來報名吧8 K) w" J5 R. R! k. s% |
西門好像比較高分

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表     k8 S/ `$ S: w% [. D2 @/ T

' ?0 D9 @5 L/ m. t4 l+ }化妝品有就好
* g/ C" P3 ?* U5 z; N; `; w" Y1 E. [帶備就可以了
/ K( _+ V5 m* b* A9 m* u: N' G有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借
1 Q5 C+ h9 a7 ?# _. F- p
. t2 p" i5 G- f* g小R有比較正常的校服嗎?
* O) `' g7 y( e) D就許昌那件吧$ ^9 R. x5 s& F0 @
總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了
. N( \+ r" f9 \: _0 B! Q7 D始終是CD聚會不是戀物及校服的party0 z5 I% l4 t- D0 v
8 e4 x' J( L$ v- X
還是那一句,人 ...
% g2 U( M; e8 r9 y) U/ S
小R化妝品不齊啦~自拍都是素顏~~
9 b9 S# H. \# a- o! T- k) A; Z# L) w, s( z/ d8 V# K
正常的校服??套套都正常架啦 @@& ^! E" `  {/ U) M, |) {
合照當然不會穿白色明愛,小R最喜歡的是ccvc那套 =v=& E' m- X6 y* f/ i7 C
可能等下次啦~~小R都唔知得唔得閒~~~
: H: S9 l1 M0 ?& o5 U2 }$ P8 I$ N' `1 I: S; a4 I
引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   1 S2 r* v* b. E' q! _6 M; ]
$ c, X6 D% w, B  H, t2 J* {
小R不瘦吧@@
3 A+ D$ }3 P( W$ X( M應該比我大隻
) x7 J1 Z7 g, L小R瘦是假象 =v=

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   % ^" A1 {* K! q
) h; Y& R& i/ W. J9 u
找西門來報名吧
! P3 L4 E% ~% P; w' X西門好像比較高分
; m6 a) l- M) j4 _3 u" ]# H+ H% Y7 @
哈哈哈~當然好啦~6 N8 o9 i9 Q8 e0 ^. |5 P

8 y. U! \5 s- T/ H" q1 s小r要來呀~我都想見你

又或者可以諗下呢DXD
4 E) {8 I, \# C6 A5 Uhttp://www.standardboat.hk/chi/home/index.html

遊艇淨係租都已經係高消費...orz

一有浪咪畫咩哂d眼線lor

船P好玩呀   真係座艇
- T6 W$ L% U; S. G. ?9 ?* z8 K1 R( j- J9 d* @' j
開船啲蛋家佬好保守,  cd肯定嚇死佢
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

要報名去喔

遊艇載客人數: 20-55 人0 U& E; F' A. y4 d, z. g# L
咪可以請多D人去曪

我分數這麼小.....
+ {- O5 x5 s7 h* r; Z) N先留意一下吧 ~"~

乜都冇..有冇邊位姊妹可以教下我丫

船P個IDEA幾好,不過真係要選人去,因為出親海都4-5個鐘,對住D唔太ARM CHANEL既人就大家都唔會開心