嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

幾時先有得報名?
2010-09月25日 1 st CD...suki

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-17 10:28 發表   . X( d6 z! R2 e  z$ {" b% [
幾時先有得報名?
1 x  G! }" ~1 ?2 m6 t" |等一切決定好了就會接受報名了7 Q3 x% O9 X7 Q0 f! |9 l
下星期左右吧

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-16 11:13 發表   
+ |, u0 X% s$ l; D我心水就 sherman, 涼宮, 小R
. l) u2 k1 I' z" F7 Z9 |! G' Q
% y  P% x* R& F4 W- ~3 ]3 H. a

+ s# p. ?9 M9 D( m: M; ?  nheel姐咁比面 q,q
9 {3 o& d+ k- s$ {" m! U# U3 i3 V7 f" Z0 U- R4 C& U# O1 n
其實我都想去, 我報定名先, 睇埋小R 先 XDDD

沒錯的確我是好想去~XDDDDD
0 l8 _; f0 y3 m3 y: D因為覺得很有趣~

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   3 q2 f  l& {( L, M/ O
沒錯的確我是好想去~XDDDDD
3 ], w+ u! D& G& r因為覺得很有趣~
/ I- l/ _5 X' Q: K# S5 z

3 G7 x* e, [& P+ H. w# ?死啦,咁我去到咪比你毆打

一定會~所以你一定要去~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表   
  y! v: Z+ b0 U- w+ B
( T2 f( c. Y+ i/ `化妝品有就好% X) D( |/ p- R
帶備就可以了
' P7 t  m* n  @5 I有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借% I5 B( r- S3 t) \, s% p' ]' Q/ v
( I7 Z: g0 {; `; A
小R有比較正常的校服嗎?$ ~; d7 c' I9 J/ P* m
就許昌那件吧
3 W" j, P2 S6 _( ~總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了0 u! Z8 W" l/ U/ p( ?. |4 A
始終是CD聚會不是戀物及校服的party0 w% O( u: j( R' U
1 q: U$ }) d  G3 u# M. H9 a/ Z' w; J
還是那一句,人 ...
! l$ |8 }2 W$ f! {: z) \8 P9 {, `6 G3 T
看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-11-17 18:33 發表   
* Y" D7 j5 {! X: {+ \$ r. w4 }" f

) ^* E1 ?& @" x. x& N8 A$ ~! {# u看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著
! w, E1 ]- L% {' ~小R不瘦吧@@4 v+ r. z& V3 F+ s6 w" B
應該比我大隻

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   
% ^7 E- S3 z6 |, @% Q1 A) E沒錯的確我是好想去~XDDDDD
2 h7 z" A9 ]& d& _/ i  I& ?' p因為覺得很有趣~
3 [7 k" S8 z# F! e# G找西門來報名吧
% G/ r6 |  w8 X- k西門好像比較高分

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表   
- t) X, x1 |- L5 k9 p" s" `2 B7 {( E4 e" M, d: s% v8 ^; l' F8 n
化妝品有就好
- h7 j* v& N6 }4 z帶備就可以了
2 L8 F* L5 w% @( q+ s9 M  H. H有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借. R4 b8 l* T. _
; |7 F% H+ I& D2 z8 H
小R有比較正常的校服嗎?- g1 P# h# X. e" A4 T5 C
就許昌那件吧# `; h' q4 O" S/ O
總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了
7 A) W/ b8 r9 G$ i# {始終是CD聚會不是戀物及校服的party
2 Q+ j" U3 [$ @/ M! x
8 v5 O5 D- o) Z1 o) B4 L還是那一句,人 ...
) f- K  m) B1 I2 `9 S小R化妝品不齊啦~自拍都是素顏~~- ~& V8 y) Q% R8 l5 u
) M( M% D2 l! M* m( D
正常的校服??套套都正常架啦 @@! P, d0 \& E  ^. Y/ F/ S1 W
合照當然不會穿白色明愛,小R最喜歡的是ccvc那套 =v=  M1 W4 [* o' b, Y( f+ C# ]/ p
可能等下次啦~~小R都唔知得唔得閒~~~) X' S- O; |" w

! }, E/ }4 _; c8 d+ u" g
引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   . P( c* A* k3 i# P
( C( E+ z2 t& {7 T, z6 p' a
小R不瘦吧@@
3 P0 U- W8 _2 d( t應該比我大隻
) Z2 @% p; D2 O7 q
小R瘦是假象 =v=

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   
  Z5 m# `8 v( S
6 s. [% k9 b, C+ J# q( n找西門來報名吧0 Q4 f# W4 _) O4 v: g# K
西門好像比較高分
7 u5 N+ j" g/ q4 U' r- t; u  n# z2 j- _: u' V( _2 V( l
哈哈哈~當然好啦~* m$ F* `) {9 K& g- E

; ^! ^6 Z( ]  t. Y& {小r要來呀~我都想見你

又或者可以諗下呢DXD
2 |7 X) c* ]( \) R9 Qhttp://www.standardboat.hk/chi/home/index.html

遊艇淨係租都已經係高消費...orz

一有浪咪畫咩哂d眼線lor

船P好玩呀   真係座艇 9 k% j+ M% F! i& A( }

1 F$ c5 t7 _$ |開船啲蛋家佬好保守,  cd肯定嚇死佢
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

要報名去喔

遊艇載客人數: 20-55 人9 q- ^2 Y  t5 A: |4 O2 g# @# r8 ~& ^
咪可以請多D人去曪

我分數這麼小.....6 `$ N. ?+ b/ J
先留意一下吧 ~"~

乜都冇..有冇邊位姊妹可以教下我丫

船P個IDEA幾好,不過真係要選人去,因為出親海都4-5個鐘,對住D唔太ARM CHANEL既人就大家都唔會開心