嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

幾時先有得報名?
2010-09月25日 1 st CD...suki

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-17 10:28 發表   
5 v8 P/ t, i) p( {* B: i幾時先有得報名?
7 Z- @7 l0 U( o9 }等一切決定好了就會接受報名了1 w9 L7 P% i9 x3 M1 o
下星期左右吧

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-16 11:13 發表   
8 e/ @( l) }6 f9 T1 W$ {我心水就 sherman, 涼宮, 小R
4 P8 r/ Z, P1 s0 f6 Z& b: v
% Y3 [" Q7 \8 D. J3 v0 g
* o5 a, f; v# \% X
heel姐咁比面 q,q : N9 w8 l4 E6 a2 b7 c

0 s* c. _9 I" \0 T  |8 G5 n其實我都想去, 我報定名先, 睇埋小R 先 XDDD

沒錯的確我是好想去~XDDDDD& n0 `& Z, l0 N0 j0 c/ n. ~
因為覺得很有趣~

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   
8 v, Q9 [% ~* X2 y* z沒錯的確我是好想去~XDDDDD9 R+ S. u. ^; ^% o2 }0 S
因為覺得很有趣~
0 t$ G6 ]* s1 u5 ^! J$ @6 w0 f, d/ o8 j0 a  b& [0 {. u
死啦,咁我去到咪比你毆打

一定會~所以你一定要去~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表   
/ G2 x, C3 H: a1 f& U
5 K9 K7 x4 O/ O) @. c) R% B化妝品有就好
! h) y9 L$ Y, N- o! h" z* y帶備就可以了
2 ?& G$ q3 r" ?' G: e4 D% h2 [有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借. @7 |9 E6 {6 H5 _$ g8 y. Z
0 C! K: q5 @- `$ \, H
小R有比較正常的校服嗎?
7 c* V1 H5 w$ C2 o+ t1 u就許昌那件吧3 F" H% K1 R2 Z) C% h
總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了- q! D4 N4 l& }% O
始終是CD聚會不是戀物及校服的party
5 E4 L8 v2 B# \0 ^( D! n" a! L
0 b" X% I3 w" Z4 C& Q; K還是那一句,人 ...
  }) W/ P5 V. @" L$ N( g1 @

+ ~  j8 G( T: i6 C+ ~. R* U7 h看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-11-17 18:33 發表   
$ c$ {/ n# a4 V: u6 |3 `
& N. v7 ~( m% r# }9 P  D
/ R& c! _+ h* l7 w/ ]看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著
2 G  n& v; h- \' s$ |小R不瘦吧@@
6 L0 p# F1 k( S) F! a( \/ T+ c應該比我大隻

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   ; U" W2 y! a/ X+ {% D$ y' g6 Y
沒錯的確我是好想去~XDDDDD
1 Z# ^3 B- A7 E: K+ h) a8 S9 k因為覺得很有趣~
& g$ ?) q4 f0 i0 ^% U# D1 [
找西門來報名吧6 {* h- g- v9 V
西門好像比較高分

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表   
$ |) M3 a. j8 H; e% V
: |' W! R: w1 k; S7 n化妝品有就好! H' L) o" |- |- g- O5 q. r- B
帶備就可以了
! X$ d$ @7 ~$ P3 @& x& ?有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借
6 }7 q7 n5 g3 l1 S' J
6 L. I. l0 ]' v2 B7 X2 T4 }; W小R有比較正常的校服嗎?& @& v$ N, }8 B- D
就許昌那件吧
& `8 ^/ [  e5 a; ~) r) @; v總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了9 Y& _! m# t* i7 y
始終是CD聚會不是戀物及校服的party
, X' ~& E0 `, ^- N, S4 e1 i2 m; o: R8 Q: L
還是那一句,人 ...
6 l1 K: k# A7 `, A3 u# V小R化妝品不齊啦~自拍都是素顏~~
1 l' T8 V" u5 ~! n$ t/ D; ^0 n7 y2 u( {+ n2 V. L  c- G
正常的校服??套套都正常架啦 @@
6 U1 A% P( {6 g% L: a8 Y& i合照當然不會穿白色明愛,小R最喜歡的是ccvc那套 =v=# {) H7 I4 ]  M* X0 _4 _- y. |
可能等下次啦~~小R都唔知得唔得閒~~~& ]8 O, l6 r# G9 H) {" {! D
4 ]. W( X, o3 o% Q$ S
引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   ( i" g5 N- ^8 W8 l( M

* M8 C2 J. r8 H$ U* O小R不瘦吧@@
9 {: R" ^+ x% o6 T- n- I應該比我大隻
2 k" R0 Q) H$ O- r/ I小R瘦是假象 =v=

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   3 v9 Z+ Y' E( J5 {, n. n

5 D* F1 S/ `% |' U$ n+ ]找西門來報名吧5 S! s. |" ?* |! S# G5 ^
西門好像比較高分
8 V! B0 ]7 ^- `! `% W- p7 D2 z
0 r6 A% A" E) C# p* h' }' b. C哈哈哈~當然好啦~
; F, P3 N9 O9 x+ T% T' U, a: ~5 `" V9 b% a* k4 `0 u
小r要來呀~我都想見你

又或者可以諗下呢DXD
+ q$ H$ Q, H: }. ohttp://www.standardboat.hk/chi/home/index.html

遊艇淨係租都已經係高消費...orz

一有浪咪畫咩哂d眼線lor

船P好玩呀   真係座艇
! a4 }) ^6 r( G, y; I2 p' X4 m) k# F( X2 y8 V: K# l
開船啲蛋家佬好保守,  cd肯定嚇死佢
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

要報名去喔

遊艇載客人數: 20-55 人
, r8 h! H/ j( e5 T5 }2 T咪可以請多D人去曪

我分數這麼小.....- F0 N9 @( ]- W- h% ~
先留意一下吧 ~"~

乜都冇..有冇邊位姊妹可以教下我丫

船P個IDEA幾好,不過真係要選人去,因為出親海都4-5個鐘,對住D唔太ARM CHANEL既人就大家都唔會開心