嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

幾時先有得報名?
2010-09月25日 1 st CD...suki

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-17 10:28 發表   
/ y0 s5 }1 @# T$ x) ~幾時先有得報名?
8 B2 [; b( z) j
等一切決定好了就會接受報名了
$ v' {; c8 G4 B  j下星期左右吧

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-16 11:13 發表   5 E3 S! C+ _! S# b6 U5 V
我心水就 sherman, 涼宮, 小R
- E5 ?5 K% ^; x! Q) Y! E+ p2 y: X# s- w0 n3 t9 U( h8 E* t4 t
4 X. ?( g! D$ V0 F% s8 y, [" X
heel姐咁比面 q,q & Q( c2 C4 U% i: x
) s1 P; p1 ~* }) W( n
其實我都想去, 我報定名先, 睇埋小R 先 XDDD

沒錯的確我是好想去~XDDDDD/ k- y/ T2 w+ Y9 s- j+ _3 |: s) H
因為覺得很有趣~

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   ; y& |+ W# f0 W+ s/ H* E
沒錯的確我是好想去~XDDDDD0 m3 F+ e3 s; K+ f# y6 H
因為覺得很有趣~
0 Z2 V1 N7 T% i
6 _$ e. v7 w- q- e: z$ |6 G
死啦,咁我去到咪比你毆打

一定會~所以你一定要去~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表   
/ d9 H) E: d' J  ?+ U
0 F, Y' q4 d: n% l7 ^化妝品有就好
. z2 M- J* Y- v帶備就可以了
, x3 t8 B/ I6 k& l6 C有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借
% k6 f+ G; J: [4 E- f5 q5 `+ S6 `  ^3 L
小R有比較正常的校服嗎?; Y2 M5 \' a3 y9 b8 B
就許昌那件吧
; Y3 @: f9 T8 n% Y% i總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了
$ w" j+ F; L7 C  P$ q始終是CD聚會不是戀物及校服的party  K$ e! W; |( w2 ^( N" K0 S

7 K; e( R" o; w還是那一句,人 ...
. y* Y) q3 F  l3 f- a4 b

" M/ W- G1 |0 y  I6 y* w0 l8 O' {7 m看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-11-17 18:33 發表   
9 U' D$ S( S/ I) J& p
( _$ {9 w' L) ?- G' e1 D/ n
, p1 b' u+ e5 G. \看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著
2 E" d5 R; t7 n4 P7 K' }0 e, J" n小R不瘦吧@@2 I/ \& r1 {  t) K
應該比我大隻

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   
* w& D( g* J( g! v0 B( x- Y沒錯的確我是好想去~XDDDDD
) }4 o6 E  D9 A' O因為覺得很有趣~
) V& ^# h/ X. q9 i' L' B
找西門來報名吧. b& d! [% U. @8 ]' E
西門好像比較高分

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表   
" k9 G1 \0 R5 M
" a6 ^8 x& |- M  @/ x8 G* u! B  h化妝品有就好
+ ?0 K# Y2 M2 M" |0 [) v1 q2 B帶備就可以了* x$ c$ Y4 n) P# s" D- ~. q$ W7 Q
有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借. o1 b  F- I' |8 Z

1 C" T; P9 C* \# m小R有比較正常的校服嗎?
' w; Y" W- Y# J: K就許昌那件吧7 d" O5 }' ~4 m- I& V# x8 |3 j0 t7 e
總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了
! h. A( H$ q; l4 e% y3 |始終是CD聚會不是戀物及校服的party; V0 l( N- O1 h% v* H
& w) j  h/ b5 n: q3 {3 U' k
還是那一句,人 ...
  a1 M+ D4 w: d6 L6 Z4 U# s小R化妝品不齊啦~自拍都是素顏~~
, [7 q1 y) h/ @/ F( y& ?# K+ K
/ p' f. P  m8 [- E正常的校服??套套都正常架啦 @@1 v3 @( S) d3 i) I: }9 X
合照當然不會穿白色明愛,小R最喜歡的是ccvc那套 =v=+ D( e( V( X" `1 D# Y+ u
可能等下次啦~~小R都唔知得唔得閒~~~
* D( q- @0 h: e) u5 m& r# F% l$ N1 J- R+ X; B/ A
引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   5 b8 D# @4 n* V" _
& @7 ^* O" w0 J: G3 N# W7 E) \: }9 o
小R不瘦吧@@+ C5 Y  v# z. f+ r6 h
應該比我大隻
' v# _: C3 G- X4 q; c5 [- \
小R瘦是假象 =v=

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   5 R& G  O; k- Q6 W2 y

7 j' r+ l7 A% N; _8 j找西門來報名吧
" C3 ]  [3 S7 a. J' o西門好像比較高分
: F5 I) E$ y2 @" \  H6 {7 x/ ]
3 ^$ V) y" z7 @$ b0 n) R哈哈哈~當然好啦~
8 W& G/ g. T- y. A7 w! D  b3 |
0 V4 M2 c3 E  |' d. R; h小r要來呀~我都想見你

又或者可以諗下呢DXD+ J8 g+ p" J% K/ f/ _: ~. V
http://www.standardboat.hk/chi/home/index.html

遊艇淨係租都已經係高消費...orz

一有浪咪畫咩哂d眼線lor

船P好玩呀   真係座艇
' b! U5 _4 t5 m6 D
) O1 O: `6 Z0 w) l5 a( q開船啲蛋家佬好保守,  cd肯定嚇死佢
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

要報名去喔

遊艇載客人數: 20-55 人8 y' C) X- `2 N* m* C* G
咪可以請多D人去曪

我分數這麼小.....
$ n& z( j4 _8 o9 e; i+ P: S先留意一下吧 ~"~

乜都冇..有冇邊位姊妹可以教下我丫

船P個IDEA幾好,不過真係要選人去,因為出親海都4-5個鐘,對住D唔太ARM CHANEL既人就大家都唔會開心