嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

幾時先有得報名?
2010-09月25日 1 st CD...suki

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-17 10:28 發表   7 J) a, }: ^8 Z+ t" ?; i
幾時先有得報名?
% Z) Y# V* X8 ^# y等一切決定好了就會接受報名了' U6 @' c  H! \. m! W
下星期左右吧

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-16 11:13 發表   7 D0 N- B3 z+ Q- I% h; S/ Y. M! h
我心水就 sherman, 涼宮, 小R
3 O: Z$ }6 T9 b/ L5 [% R8 M9 t
- N8 }9 F% [* m+ _  O" E: x$ p$ B6 ?5 X' s" I
heel姐咁比面 q,q
. C  q7 \3 L- n( y  p4 @2 j( B  _3 G5 a# K) Z
其實我都想去, 我報定名先, 睇埋小R 先 XDDD

沒錯的確我是好想去~XDDDDD9 U) v& S5 e) [5 x& k2 K; u7 c
因為覺得很有趣~

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   - }! Q: d6 g1 W# q. q! o! w  W& Y
沒錯的確我是好想去~XDDDDD3 B' i7 A; s+ t
因為覺得很有趣~
' s6 P$ {& `5 \/ B6 x
4 v, K# q# n" [, ~2 K: r
死啦,咁我去到咪比你毆打

一定會~所以你一定要去~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表   
) \0 q: n( w' h# O/ w8 N
) P& {* G$ H0 s7 w, o8 R# v化妝品有就好2 F; c) Y- k( u) S  G" I
帶備就可以了2 ^2 Y/ ~& b% Y% X& [( Z5 s+ t( B
有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借% a  s! r  w% m/ B& B+ ]: |

0 e3 b4 X. D2 t. x$ i小R有比較正常的校服嗎?3 d* `  y& k% T6 |
就許昌那件吧
% f# s' |# U7 D" }4 D總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了( o% [8 n) B! E& B" C6 C( w
始終是CD聚會不是戀物及校服的party
7 q! i$ U* S# q& U. u8 c9 V9 _6 L) k, C2 H
還是那一句,人 ...
+ X5 t$ e1 N/ x9 W5 Y' ?' \
7 a( O# m" v0 \% N# a看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-11-17 18:33 發表   6 \( M+ ]4 Z+ N

) U$ J" s1 [# `) I0 R' }* }" b6 B
看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著
- h9 C$ ]; |6 j6 y
小R不瘦吧@@& W/ G+ `7 a, H
應該比我大隻

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   
2 ?- E8 x& E: ^9 [沒錯的確我是好想去~XDDDDD
$ T+ R( \* T' k, ^) _7 L因為覺得很有趣~
. ^" N" D1 G& t, _6 C, q找西門來報名吧
  F; o7 r( W; V- f  `3 {( h4 h西門好像比較高分

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表   8 M8 B' [  l6 o  J

& S; P8 N. T4 _3 i5 G! q化妝品有就好
+ }) ~, p5 x0 @' {- B) x帶備就可以了
* E/ t8 }# s; B: h4 m9 F& O有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借( f+ H+ K% G) l

; L1 q' c5 r' W" }; e小R有比較正常的校服嗎?  R  L. q9 w. Q/ H
就許昌那件吧
' e! W& D% Y% \& ^3 R$ _+ g總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了
- D+ R2 g- W. J, _- i始終是CD聚會不是戀物及校服的party
& W* a4 N2 W3 D* X3 ?( j9 K0 |$ x: y
還是那一句,人 ...
3 n; o5 H. J2 r2 |: R* [小R化妝品不齊啦~自拍都是素顏~~: x+ d$ v0 q" L6 ~& o" E
" R* D  Z' B1 N. V! t7 S
正常的校服??套套都正常架啦 @@9 k5 m: n, [/ T8 D5 W9 I. v" I5 s
合照當然不會穿白色明愛,小R最喜歡的是ccvc那套 =v=& f( H* X6 u+ O3 y/ s
可能等下次啦~~小R都唔知得唔得閒~~~
6 N# G, f! y! b0 u
" [+ U' v) |- e9 _
引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   . c5 X; s$ \+ j* {9 N8 v5 ^

# H! o2 E1 B, g) L; I' V; k小R不瘦吧@@) x% }- v1 r) ?. o1 b2 p& a3 X
應該比我大隻
; D, X  V6 [$ w# v* E) x  q# H8 M3 Z8 R
小R瘦是假象 =v=

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   9 }9 o2 u. y: U

0 ?9 T3 R  C2 Z5 m找西門來報名吧
$ L$ ~- s9 h: K' T% O" u3 Y; K% z西門好像比較高分
% K( i* B3 Q/ N2 B- s
$ I9 L% i& _$ g$ }
哈哈哈~當然好啦~- }" i3 i' P/ C& b9 o' C9 P8 ~1 T. l

4 m1 \) D/ h8 ?6 p  d, O: F  K小r要來呀~我都想見你

又或者可以諗下呢DXD' J- y' m, ?' X/ l
http://www.standardboat.hk/chi/home/index.html

遊艇淨係租都已經係高消費...orz

一有浪咪畫咩哂d眼線lor

船P好玩呀   真係座艇
7 R2 O8 B) M8 e6 c  x8 {7 v. H4 F8 R9 x
開船啲蛋家佬好保守,  cd肯定嚇死佢
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

要報名去喔

遊艇載客人數: 20-55 人% v. X6 g6 W1 h' X+ ^$ ]$ J
咪可以請多D人去曪

我分數這麼小.....
/ M- d5 h. N" Y: N" F* h  P1 C9 |先留意一下吧 ~"~

乜都冇..有冇邊位姊妹可以教下我丫

船P個IDEA幾好,不過真係要選人去,因為出親海都4-5個鐘,對住D唔太ARM CHANEL既人就大家都唔會開心