嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[構思中]十二月份聖誕網聚

幾時先有得報名?
2010-09月25日 1 st CD...suki

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 abc2010 於 2010-11-17 10:28 發表   ! G  l4 D) Z" G
幾時先有得報名?
" ?! ?( K! Q6 F5 z4 I) I等一切決定好了就會接受報名了1 u2 {/ L; E% X; b' m2 Q
下星期左右吧

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-16 11:13 發表   
# d4 k+ j( @& f; J我心水就 sherman, 涼宮, 小R
1 _, x9 D, b0 H. S. D" j2 y8 i
/ B) o7 h4 ^0 G5 u
" J- `2 {( |2 j. L# N+ C
heel姐咁比面 q,q
) |* k# f. T9 [, O
$ O; ?8 n# p$ J% ^6 o其實我都想去, 我報定名先, 睇埋小R 先 XDDD

沒錯的確我是好想去~XDDDDD( J* ^+ s2 @/ E5 ~
因為覺得很有趣~

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   
- l6 e1 g5 f- ?4 n$ B* k沒錯的確我是好想去~XDDDDD% X' K  t2 P0 p
因為覺得很有趣~
3 d2 N3 K% i6 F" x$ |- l$ b4 l" O; e2 ]6 y. I
死啦,咁我去到咪比你毆打

一定會~所以你一定要去~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表   3 u, Y+ B2 j2 k* U* a2 K3 ^

! L* m9 V! F/ v* U1 z# d化妝品有就好5 n, a/ [. s5 @6 ^# X/ U6 v
帶備就可以了
9 b# D0 K" J" ~有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借. ]+ A" g, k7 L9 T" c
) q% @3 j9 h: H; }* G6 |( J
小R有比較正常的校服嗎?
: d# a0 f5 Q- A就許昌那件吧
; J8 Y6 V7 ~. T) ^1 K總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了' b# w0 r; {  t! Z  h: y
始終是CD聚會不是戀物及校服的party; j# A* L/ i0 z$ j$ Y* c

) X) C0 J* P- T/ }4 o還是那一句,人 ...
: l7 M& J  h; q

* I, M% b, u; k1 K! M, g看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-11-17 18:33 發表   
6 o! }5 b5 y% V9 m% P. q7 ^! I1 n/ c. Q3 T* \
. i! L0 _. d7 F6 N5 @  R- Z
看小R的身型也很瘦, 如果佢去可以睇下我D衫O岩唔O岩佢著
) p/ _; I& i  S) ~6 R; P小R不瘦吧@@
. ^6 J( R2 l$ g$ e% ]應該比我大隻

引用:
原帖由 露姬 於 2010-11-17 17:47 發表   
! k2 q7 l0 g# \- J, n; O! g* X  m沒錯的確我是好想去~XDDDDD
  f9 ?  S- F2 E  ^; S8 C0 p$ [因為覺得很有趣~
" i+ X  Q! v* \" f  m9 l
找西門來報名吧1 y* {. X- `/ e& @
西門好像比較高分

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 10:21 發表     k4 ?. N7 W+ {' q8 I/ h1 Y9 l! _

6 \3 p& m" J( J) ^/ `化妝品有就好
0 d, l1 N' t; j' f7 w8 E. E帶備就可以了2 [- W1 T+ ^2 b& N7 x  l7 n4 _
有缺的可以到場問其他人睇下可唔可以借
: B3 [& d1 `. y1 Y2 T( ?! m# z+ V4 a# D# O8 m% Z; P/ f8 L
小R有比較正常的校服嗎?
7 f, ~. u! V; b% Q# t就許昌那件吧, t7 W( M) p: L/ d/ D
總之合照時不要著套明愛美容(例)影相就好了5 Y  Z0 @- r  a  c1 K
始終是CD聚會不是戀物及校服的party
2 r  o0 R! ^$ u& R, }, x- ^* {+ y6 D  i( U* k4 g- w- r
還是那一句,人 ...
) m4 O$ q& F. M! E. P小R化妝品不齊啦~自拍都是素顏~~
2 H+ E" A) N, C. ^0 {/ X
& ~0 N# q# L5 j; s- A, e. @正常的校服??套套都正常架啦 @@9 f* V1 @! P# T9 [: J7 G4 Y
合照當然不會穿白色明愛,小R最喜歡的是ccvc那套 =v=; y6 E  b# ]3 s# r. Z2 \
可能等下次啦~~小R都唔知得唔得閒~~~( r5 D: I! o- U) D, l8 Z- y( G
  C  {1 e4 \) \( W* N$ x! ^5 r( j
引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   9 h5 S( [. W" P6 A
1 K/ D: P7 W  k1 v2 W
小R不瘦吧@@
' E$ y& ]; ~; m4 J4 F" P$ ?9 d. q- n' B應該比我大隻
& b" X2 }) G# ]) h7 f
小R瘦是假象 =v=

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-17 19:34 發表   2 K& l1 t  H  a
! W9 U- E# q) z  B, _% O- ?
找西門來報名吧( R: G* K7 y5 N
西門好像比較高分
$ S. X, c3 ?0 Q* n( d9 y- H" [" @  s5 p
哈哈哈~當然好啦~
7 ^+ U% P  j4 V* @. P. n0 ~& x, [8 E8 F4 M$ f7 B" b: A
小r要來呀~我都想見你

又或者可以諗下呢DXD
! h, L( l' [- l3 o) H- v, k4 Bhttp://www.standardboat.hk/chi/home/index.html

遊艇淨係租都已經係高消費...orz

一有浪咪畫咩哂d眼線lor

船P好玩呀   真係座艇 . M* {# u* X( A( W+ j: |% [! X
! s, _' V  s0 b1 P1 C) ?
開船啲蛋家佬好保守,  cd肯定嚇死佢
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

要報名去喔

遊艇載客人數: 20-55 人2 F- W# D* |: f
咪可以請多D人去曪

我分數這麼小.....& [, t& Q/ G$ y, j4 y6 _$ s$ Z% c
先留意一下吧 ~"~

乜都冇..有冇邊位姊妹可以教下我丫

船P個IDEA幾好,不過真係要選人去,因為出親海都4-5個鐘,對住D唔太ARM CHANEL既人就大家都唔會開心